seloner Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπέρα παιδιά είμαι σε αναζήτηση καινούριου αυτοκινήτου . Υπάρχει μια ευκαιρία για για mini cooper καινούριο η τιμή βγαίνει στην πιο απλή έκδοση 18.000 . Το 208 στην allure plus 18.000 . Τo 208 έχει καλύτερο εξοπλισμό και 5 χρόνια εγγύηση . Το mini 2 χρόνια . 208 100 άλογα , mini 136. Οδήγησα το 208 και μου άρεσε πολύ από την άλλη πάντα μου άρεσαν τα mini cooper . Τα έξοδα συντήρησης λέτε να έχουν μεγάλη διαφορά ; Με φοβίζει λίγο η μικρή εγγύηση για το mini cooper . Από την άλλη καθαρά οικονομικά δεν είναι καλύτερη επιλογή το mini cooper αφού καινούριο κάνει γύρω στα 21.500 οπότε το πουλήσω σε 5-6 χρόνια θα έχω λιγότερη χασούρα ;
giorgos_di Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Τα Mini δεν τα πολυχωνεύω και μιας και είναι κάτω από το BMW group, θεωρώ ότι θα έχουν και τις ανάλογες τσιμπιμένες τιμές στα service/ανταλλακτικά. Η 2χρονη εγγύηση μου βγάζει ότι δεν ποντάρουν στην αξιοπιστία του οχήματος τους, αλλά τη δίνουν επειδή είναι υποχρεωτικός νόμος της ΕΕ τα 2 χρόνια. Βέβαια όλα αυτά που λέω δεν έχουν σημασία αν το γουστάρεις το αμάξι και σε καλύπτει ο εξοπλισμός που έχει η έκδοση που κοιτάς. Στη θέση σου θα έριχνα μια ματιά και σε άλλα mini της κατηγορίας όπως fiesta/ibiza/i20, τα οποία βγαίνουν φθηνότερα και με περισσότερο θαρρώ εξοπλισμό από τα 2 που αναφέρεις.
mp123 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Αμα ξεκινάς για αγορά αυτοκινήτου και έχεις στα υποψήφια αυτοκίνητα premium μάρκες ( bmw , merc , Audi , mini ) και σκεφτεσε τα έξοδα συντήρησης άστο καλύτερα. Παρε το πεζό και τέλος. 1
aris_rom Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) To mini προφανώς θα έχει μεγαλύτερα έξοδα συντήρησης, είτε αυτά είναι σέρβις είτε ανταλλακτικά. Το 208 θα είναι πιο φθηνό στα ετήσια έξοδά του. Από την άλλη είναι διαφορετικά σε στυλ. Το μινι είναι καρτάκι και πέρα από το σχεδιαστικό κομμάτι που είναι κλάσικ πλέον, οι περισσότεροι για αυτό το επιλέγουν. Βέβαια σε κάποια φάση θα βγει και το καινούργιο. Το 208 είναι φρέσκο, είναι ωραίο και αν βολεύτηκες το τιμόνι τότε πένα. Προσωπικά θα πήγαινα στο μίνι αλλά με βάση το συναίσθημα. Με βάση την λογική θα πήγαινα στο 208 που θα έχει και περισσότερα καλούδια. Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2020 από aris_rom
majnun Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, mp123 είπε Αμα ξεκινάς για αγορά αυτοκινήτου και έχεις στα υποψήφια αυτοκίνητα premium μάρκες ( bmw , merc , Audi , mini ) και σκεφτεσε τα έξοδα συντήρησης άστο καλύτερα. Παρε το πεζό και τέλος. Από τη μία δεν έχεις άδικο, από την άλλη και οι "προσιτές" μάρκες δεν είναι τόσο φθηνότερες σε service. Εκεί σε τσιμπάνε και ειδικά με τα περισσότερα χρόνια εγγύηση ποντάρουν ότι θα πηγαίνεις μόνο σε αυτούς για να μη μπλέξεις με δικηγόρους σε περίπτωση στραβής. Εγώ θα έπαιρνα αυτό που μου άρεσε καλύτερα οδηγικά σε συνάρτηση αν μπορώ να το συντηρήσω. Δες και τιμές φανοποιείας αν σκοπεύεις να το κρατήσεις πάνω από 4,5 χρόνια γιατί παίζει να σου χρειαστούν βάσει πιθανοτήτων. 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Στα ίδια λεφτά προφανώς το Mini. Και σε 5-6 χρόνια που θα του έχεις πιει το αίμα θα το δώσεις εύκολα γιατί είναι χιπστεροάμαξο και πάντα θα είναι
seloner Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Θα προσπαθήσω να πάω σήμερα για ένα test drive και για το μίνι . 9 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Στα ίδια λεφτά προφανώς το Mini. Και σε 5-6 χρόνια που θα του έχεις πιει το αίμα θα το δώσεις εύκολα γιατί είναι χιπστεροάμαξο και πάντα θα είναι Λες να φύγει εύκολα ; Επειδή έχουν την φήμη ότι είναι πολύ ζημιάρικα .
_BASSstarlet_ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αναφορά σε κείμενο Τo 208 έχει καλύτερο εξοπλισμό και 5 χρόνια εγγύηση . Το mini 2 χρόνια . Εδώ σταμάτησα να διαβάζω...εσύ συνεχίζεις να το σκέφτεσαι; Θα πρέπει να ντρέπεται η bmw να δίνει τέτοια εγγύηση. Επίσης, δεν νομίζεις πως είναι too much, να αγοράζεις αυτοκίνητο από τους κολλητούς των τούρκων; Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2020 από _BASSstarlet_ 2
chriskourou Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 10 ώρες πριν, _BASSstarlet_ είπε Εδώ σταμάτησα να διαβάζω...εσύ συνεχίζεις να το σκέφτεσαι; Θα πρέπει να ντρέπεται η bmw να δίνει τέτοια εγγύηση. Δεν είναι η μόνη που δίνει 2 χρόνια εγγύηση βέβαια, ούτε μετριέται πάντα η αξιοπιστία με την εγγύηση (αν και ακούγεται πως το μίνι είναι ζημιάρικο), αλλιώς θα είχαμε όλοι ΚΙΑ. 10 ώρες πριν, _BASSstarlet_ είπε Επίσης, δεν νομίζεις πως είναι too much, να αγοράζεις αυτοκίνητο από τους κολλητούς των τούρκων; Σωστά, ας πάρει καλύτερα από τους κολλητούς μας. Oh wait... 1
Ioannisto Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Βαλε στη ζυγαρια, τι εχει πιο πολυ βαρος για σενα; Το 208 δινει μια αξιοπρεπεστατη μετακινηση κ ειναι ενα πολυ ομορφο αυτοκινητο που εχει κ 5ετη εγγυηση. Το mini δινει μια πιο fun μετακινηση, ειναι μοδατο κ εχει μια διαχρονικοτητα που θα σε διευκολυνει στη μεταπωληση, αλλα μονο 2 χρονια εγγυηση (η διαφορα στο κοστος χρησης δεν ειναι μεγαλη κατα τη γνωμη μου, οποτε δεν τη μετραω).
chriskourou Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα. Προσωπικά μου αρέσουν και τα 2 αυτοκίνητα, αλλά παρά το οτιδήποτε, θα πήγαινα ξεκάθαρα στο mini cooper. Πολλοί λένε πως είναι το ίδιο 20 χρόνια και πως δεν ξέρεις αν βλέπεις παλιό ή νέο αμάξι, αλλά αυτό για μένα είναι το καλύτερο που έχει κάνει το mini. Αυτό και η Vespa είναι ίδια 20 χρόνια και είναι 100% διαχρονικά. Α επίσης και με τα 2 μπορείς να πας θάλασσα ή στο γάμο σου και να είσαι οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα