Moderators stormrain Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 https://www.imdb.com/title/tt8303474/ Ξεκινησε το remake του θρυλικου Utopia. Ειδα το πρωτο επεισοδιο, αρκετα καλο, εχει καποιες διαφορες βεβαια με το αυθεντικο, αλλα αν κρατησουν καποια βασικα στοιχεια, θα ειναι πολυ καλο! 1
Arkin Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Τα ratings είναι στον πάτο πάντως. Καλύτερα να είχαν συνεχίσει το αγγλικό που ήταν αριστούργημα. 3
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, plomaskost είπε Παίζει ο ψυχοπαθής; Παιζει ναι. 2 ώρες πριν, Arkin είπε Τα ratings είναι στον πάτο πάντως. Καλύτερα να είχαν συνεχίσει το αγγλικό που ήταν αριστούργημα. Νομιζω το εχουν κανει λιγο tone down το ολο concept. Προσπαθησαν να βαλουν και το κιτρινο χρωμα στην υποθεση, αλλα δεν ειναι τοσο αρτια δομημενο οσο στο αυθεντικο. Καλα η εικονα του πρωτου δεν υπαρχει, ηταν πραγματικο αριστουργημα. Με μπερδευει λιγο που στο τελους του πρωτου επεισοδιου Spoiler εμφανιζουν την Jessica Hyde. Θελω να πω, υποτιθεται πως ολη η πρωτη σειρα ( ο πρωτος κυκλος τελος παντων) πατουσε ακριβως πανω στο οτι δεν εμφανιζαν την Hyde μεχρι πολυυυυ μετα. Δεν ξερω τι θελουν να κανουν εδω, αλλα ειμαι περιεργος να το μαθω... 1
Arkin Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 19 λεπτά πριν, stormrain είπε Παιζει ναι. Νομιζω το εχουν κανει λιγο tone down το ολο concept. Προσπαθησαν να βαλουν και το κιτρινο χρωμα στην υποθεση, αλλα δεν ειναι τοσο αρτια δομημενο οσο στο αυθεντικο. Καλα η εικονα του πρωτου δεν υπαρχει, ηταν πραγματικο αριστουργημα. Με μπερδευει λιγο που στο τελους του πρωτου επεισοδιου Απόκρυψη περιεχομένων εμφανιζουν την Jessica Hyde. Θελω να πω, υποτιθεται πως ολη η πρωτη σειρα ( ο πρωτος κυκλος τελος παντων) πατουσε ακριβως πανω στο οτι δεν εμφανιζαν την Hyde μεχρι πολυυυυ μετα. Δεν ξερω τι θελουν να κανουν εδω, αλλα ειμαι περιεργος να το μαθω... Ισως θελουν να προχωρησουν αρκετα πιο γρηγορα την υποθεση. Το αυθεντικο ειχε αργο ρυθμο αλλα ηταν τοσο ομορφα δομημενο με πολλες σκηνες εργα τεχνης. Δεν περιμενω πολλα απο το remake με το 6 που περνει στο imdb ειναι παρα παρα πολυ χαμηλη βαθμολογια για σειρα. 3
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Το αυθεντικο ειχε αργο ρυθμο αλλα ηταν τοσο ομορφα δομημενο με πολλες σκηνες εργα τεχνης Δεν μπορω να συμφωνησω περισσοτερο. Και μιλαμε για μια σειρα που ειχε 6 επεισοδια ανα σεζον ετσι. Εδω εχουν περισσοτερα στη διαθεση τους, μακαρι να το πανε καλα. 1
Arkin Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, stormrain είπε Δεν μπορω να συμφωνησω περισσοτερο. Και μιλαμε για μια σειρα που ειχε 6 επεισοδια ανα σεζον ετσι. Εδω εχουν περισσοτερα στη διαθεση τους, μακαρι να το πανε καλα. Οι Αγγλοι ανεκαθεν ηταν της ποιοτητας και οχι της ποσοτητας. Happy Valley/Sherlock/Misfits/Peaky Blinders/Luther/Utopia/Black Mirror. Ισως καποια στιγμη καταλαβουν και εκει στην Αμερικη οτι ο κοσμος δεν θελει 20 επεισοδια το χρονο με τα μισα να μην βλεπονται. Σκεφτομαι ποσο καλυτερες θα ηταν οι σειρες αν ολες ηταν στα 6-8 επεισοδια και ελειπαν τα ατελειωτα fillers για να γεμισουν την ωρα. 4
KilliK Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 η διαφορα ειναι οτι το BBC που βγαζει πολλες απο αυτες τις σειρες, χρηματοδοτειται απο το κρατος. ενω στις ΗΠΑ, τα εσοδα ερχονται αποκλειστικα απο τις διαφημισεις. οποτε δεν μπορει να σου βγαζουν 6 επεισοδια για καθε σειρα, θα φαλιρισουν.
Arkin Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, KilliK είπε η διαφορα ειναι οτι το BBC που βγαζει πολλες απο αυτες τις σειρες, χρηματοδοτειται απο το κρατος. ενω στις ΗΠΑ, τα εσοδα ερχονται αποκλειστικα απο τις διαφημισεις. οποτε δεν μπορει να σου βγαζουν 6 επεισοδια για καθε σειρα, θα φαλιρισουν. Εκει το χανουν ομως. Τι να τα κανω τα 24 επεισοδια flash οταν τα 21 ειναι σκουπιδια? Λιγα επεισοδια και καλα. 6 η σεζον εχω δει οτι βγαινουν και τα 6 εξαιρετικα. Πανω απο 8 αρχιζει και χαλαει και σιγουρα θα εχουμε κοιλια. Τα 20-24 μονο για sitcoms που εκει οκ ειναι 20λεπτα και κωμωδιες οποτε δεν σε νοιαζει αν κανουν και κοιλια. Οι σοβαρες σειρες με υποθεση οταν κανουν κοιλια το εχουν χασει το παιχνιδι. 2
npil Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 χάσιμο χρόνου η σειρά. επειδή έχω δει και τις δύο σεζόν του πρώτου και ήταν αριστούργημα,αυτό είναι μια αμερικανική μπούρδα.Δειτε κάτι άλλο .(γνώμη μου)
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Yup, την κατέστρεψαν. Ειμαι στο 5ο επεισόδιο, της αλλαξαν τα φωτα και οχι με την καλη εννοια. Θα το δω προφανως, δεν είναι οτι δεν βλέπεται, απλως είναι πολυ "λιγο" για το hype της original σειρας... Και μιλαω και για το σεναριο τωρα, οχι για ψιλα γράμματα όπως μουσικη/εικονα/σκηνοθεσια.
anax111 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Η σειρά θα είχε νόημα μόνο αν ήταν spin off. Το να προσπαθήσουν να αντιγράψουν την αγγλική σειρά είναι απλά αυτοκτονία. 1
FCastor Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Πόσο μα πόσο είχαμε ξενερώσει με τη σύζυγο όταν κόπηκε η original σειρά... 1
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Μολις τελειωσα τη σειρά. Ενταξει.... Οχι. Ηταν όντως αυτοκτονία αυτο που έκαναν. Δεν ξέρω αν δεν είχα δει το original πως θα μου φαινόταν, αλλα αυτο που είδα ήταν ενα κακο remake. Τον χαρακτήρα του Arby δεν τον εξηγούν καθολου, σε σημειο αηδιας. Εν τω μεταξυ, Samantha? Κενο, χωρις λογο υπάρξης και κλωτσαει και την φαση με την Jessica νομιζω. Τέλος πάντων, αν κάποιος θελει να την δει δεν θα περασει αναγκαστικά ασχημα την ωρα του, αρκεί να μην εχει δει το βρετανικο. Αν και τo timing που έβγαλαν τη σειρα ειναι λες και εκβιάζει για θεαση (μπορεί βεβαια να ειναι άκυρο αυτο που λέω, δεν ξερω ποτε ξεκίνησε η παραγωγή).
Lilith19 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Επειδή θέλω να ξεκινήσω το αγγλικό, φτάνει σε κάποιο τέλος μέχρι τη 2η σεζόν που κόπηκε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα