Nick64 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπέρα, Μετά από δύο χρόνια περίπου, έσπασε η οθόνη του κινητού μου. Πήρα τηλέφωνο στη Samsung, αφού είδα ότι η αντικατάσταση της είναι περίπλοκη σύμφωνα με τους διάφορους οδηγούς που διάβασα/είδα, και μου είπαν ότι η αντικατάσταση θα στοιχίσει 250€. Δεν είναι κακή τιμή αλλά ταυτόχρονα δεν το λες και φθηνό για κινητό διετίας. Μετά από συζήτηση με άτομο που αλλάζει οθόνες, μου είπε ότι αν βρω οθόνη και του το δώσω θα το κάνει αυτός για 15€. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν υπάρχουν οθόνες για αυτό το κινητό που να μην ξεπερνάνε τα 200€. Ενώ βρήκα δύο σε aliexpress, δεν γνωρίζω το κατά πόσο είναι ασφαλής επιλογή και αν θα περάσει τελωνείο, καθώς τότε πάλι φτάνει στα 200€. Υπάρχει κάποιο site από κάπου αλλού που θα μπορούσα να παραγγείλω αυθεντική οθόνη για το Galaxy Note 9; Γύρω στα 150-170€ θα τα έδινα ευχαρίστως.
GeorgeR1_700 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπέρα, πληροφοριακά να πούμε πως ΔΕΝ αγοράζουμε από το aliexpress τόσο ακριβά αντικείμενα καθώς αν γίνει η στραβή τα λεφτά σου είναι δεν είναι σίγουρο πως θα σου επιστραφούν (ή αν το προϊόν είναι μαϊμού). Αλλά ακόμα και αν το κάνεις θα έχεις τελωνείο 24% ΦΠΑ + κάποια έξοδα εκτελωνισμού που συνολικά ξεπερνάνε τα 250€ που θα έδινες στην Samsung. Ψάξε για καταστήματα εντός Ευρώπης ώστε να αποφύγεις το τελωνείο. Γενικά από Ελλάδα μπορείς να δεις εδώ (απλά δες αν στα σίγουρα είναι το δικό σου μοντέλο). Απλά το κακό είναι LCD οθόνες και όχι amoled (αλλά δεν τις τσέκαρα όλες). Αλλά κάτι είχα ακούσει πως ακόμα και στις μεγάλες εταιρίες (samsung, lg κτλ) βάζουν LCD οθόνη. Θα πρότεινα να ρωτήσεις στην samsung για το αν η οθόνη που θα σου βάλουνε είναι LCD ή amoled. Αν είναι amoled εγώ θα έδινα τα 250...
Nick64 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, GeorgeR1_700 είπε Καλησπέρα, πληροφοριακά να πούμε πως ΔΕΝ αγοράζουμε από το aliexpress τόσο ακριβά αντικείμενα καθώς αν γίνει η στραβή τα λεφτά σου είναι δεν είναι σίγουρο πως θα σου επιστραφούν (ή αν το προϊόν είναι μαϊμού). Αλλά ακόμα και αν το κάνεις θα έχεις τελωνείο 24% ΦΠΑ + κάποια έξοδα εκτελωνισμού που συνολικά ξεπερνάνε τα 250€ που θα έδινες στην Samsung. Ψάξε για καταστήματα εντός Ευρώπης ώστε να αποφύγεις το τελωνείο. Γενικά από Ελλάδα μπορείς να δεις εδώ (απλά δες αν στα σίγουρα είναι το δικό σου μοντέλο). Απλά το κακό είναι LCD οθόνες και όχι amoled (αλλά δεν τις τσέκαρα όλες). Αλλά κάτι είχα ακούσει πως ακόμα και στις μεγάλες εταιρίες (samsung, lg κτλ) βάζουν LCD οθόνη. Θα πρότεινα να ρωτήσεις στην samsung για το αν η οθόνη που θα σου βάλουνε είναι LCD ή amoled. Αν είναι amoled εγώ θα έδινα τα 250... Από το aliexpress βρήκα μέσω Ισπανίας για να γλιτώσω το τελωνείο αλλά η τιμή είναι 180€ και όπως ανέφερα/ες είναι λιγότερο ασφαλής επιλογή σε σχέση με Ελλάδα. Δεν θυμάμαι τι μου είπαν στη Samsung για αυτό θα τους πάρω ξανά ένα τηλέφωνο τη Δευτέρα να μάθω αν είναι LCD ή AMOLED. Μαγαζιά στην Ευρώπη δεν βρήκα κάτι και ακόμα και το Amazon τις έχει στην ίδια τιμή με εδώ.
samsunglife Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 8 ώρες πριν, Nick64 είπε Από το aliexpress βρήκα μέσω Ισπανίας για να γλιτώσω το τελωνείο αλλά η τιμή είναι 180€ και όπως ανέφερα/ες είναι λιγότερο ασφαλής επιλογή σε σχέση με Ελλάδα. Δεν θυμάμαι τι μου είπαν στη Samsung για αυτό θα τους πάρω ξανά ένα τηλέφωνο τη Δευτέρα να μάθω αν είναι LCD ή AMOLED. Μαγαζιά στην Ευρώπη δεν βρήκα κάτι και ακόμα και το Amazon τις έχει στην ίδια τιμή με εδώ. Στη samsung βάζουν μόνο original ανταλλακτικό, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να μην είναι AMOLED... 1
GeorgeR1_700 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, samsunglife είπε Στη samsung βάζουν μόνο original ανταλλακτικό, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να μην είναι AMOLED... Ισχύει όντως? Μπορείς να μου πεις από που το άκουσες ή αν το έκανες εσύ ή κάποιος γνωστός σου. Αυτό που είπα θυμάμαι πως το είχα δει σε συζήτηση ενός φόρουμ και το έλεγαν 3-4 αυτό που είπα... Ρωτάω για να έχω μια σωστή άποψη επί του θέματος...
samsunglife Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Κοίτα να σου αλλάξει η επίσημη αντιπροσωπία στα πλαίσια της εγγύησης μια ελαττωματική amoled οθόνη με μια lcd το θεωρώ απίθανο! Το προϊόν που σου δίνει είναι κατώτερο από αυτό που αγόρασες... Όμως κατά τύχη θα παραλάβω αύριο μεθαύριο ένα note 9 από τη smartec που άλλαξε οθόνη λόγω burn in και επευκαιριας θα ρωτήσω. 1
GeorgeR1_700 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, samsunglife είπε Κοίτα να σου αλλάξει η επίσημη αντιπροσωπία στα πλαίσια της εγγύησης μια ελαττωματική amoled οθόνη με μια lcd το θεωρώ απίθανο! Το προϊόν που σου δίνει είναι κατώτερο από αυτό που αγόρασες... Όμως κατά τύχη θα παραλάβω αύριο μεθαύριο ένα note 9 από τη smartec που άλλαξε οθόνη λόγω burn in και επευκαιριας θα ρωτήσω. μια χαρά τότε, όταν μάθεις στείλε και εδώ για να ξέρουμε 🙂
samsunglife Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις γύρισα από smartec με αλλαγμένη οθόνη +μπαταρία στο note 9. Η οθόνη είναι κανονικά amoled όπως είχα πει! Μάλιστα της έχουν φορέσει και εργοστασιακή μεμβράνη! Άψογο το service της smartec!!! 1
Nick64 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, samsunglife είπε Μόλις γύρισα από smartec με αλλαγμένη οθόνη +μπαταρία στο note 9. Η οθόνη είναι κανονικά amoled όπως είχα πει! Μάλιστα της έχουν φορέσει και εργοστασιακή μεμβράνη! Άψογο το service της smartec!!! Ποιό ήταν τελικά το ακριβές κόστος; Επίσης τα μεταφορικά είναι δικά σου;
samsunglife Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Φίλε ήταν μέσα στην εγγύηση, δεν πλήρωσα! Επίσης είμαι από Αθήνα και το πήγα εγώ. Επειδή δεν υπήρχε το ανταλλακτικό το πήρα την επόμενη μέρα αλλιώς θα ήταν έτοιμο σε 1,5 ώρα,
Nick64 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, samsunglife είπε Φίλε ήταν μέσα στην εγγύηση, δεν πλήρωσα! Επίσης είμαι από Αθήνα και το πήγα εγώ. Επειδή δεν υπήρχε το ανταλλακτικό το πήρα την επόμενη μέρα αλλιώς θα ήταν έτοιμο σε 1,5 ώρα, Σε ευχαριστώ. Για κάποιο λόγο σήμερα δεν έβγαλα γραμμή με τη Samsung αλλά για να λες ότι είναι AMOLED τότε θα ισχύει. Φαντάζομαι η πιο safe επιλογή.
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δεν υπαρχει περιπτωση η επισημη αντιπροσωπεια να σου βαλει κατι διαφορετικο απο το original ανταλλακτικο, αυτο δηλαδη που ειχε η συσκευη σου οταν την αγορασες. Αν το κανει μια δυο τρεις φορες μαλλον θα παψει να ειναι επισημη Τhat said, η συσκευη σου εχει wacom digitizer. Ως εκ τουτου για να γλιτωσεις 50 ευρω σε καμια περιπτωση μην εμπιστευτεις καποια OEM οθονη. Tελος μιλαμε για μια συσκευη που εχει πιστοποιηση ΙΡ68. Αν δεν πηγαινα Smartec θα εμπιστευομουν την αλλαγη της μονο σε καποιον πιστοποιημενα αξιοπιστο τεχνικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα