Προς το περιεχόμενο

MAC OS Internet recovery

dimitrispantos87

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γειά σας..

Μετα από μια προσπάθεια για downgrade λειτουργικό από catalina σε Mojave κάτι δεν πήγε καλά και αναγκάστηκα να σβήσω τον δίσκο, από τότε ότι προσπάθεια έχω κάνει για εγκατάσταση από USB και από ίντερνετ έχει πάει χαμένη. Προσπάθησα να βάλω και ποιο παλιά λειτουργικά μπας και ανοίξει αλλά δεν τα κατάφερα. Όταν κάνω επαναφορά από ίντερνετ μου κατεβάζει το λειτουργικό maverics αλλά κατά την εγκατάσταση δεν αναγνωρίζει τον δίσκο και δεν προχωράει. Έχει κανείς καμιά ιδέα...?? Macbook pro 2013 retina. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, dimitrispantos87 είπε

Γειά σας..

Μετα από μια προσπάθεια για downgrade λειτουργικό από catalina σε Mojave κάτι δεν πήγε καλά και αναγκάστηκα να σβήσω τον δίσκο, από τότε ότι προσπάθεια έχω κάνει για εγκατάσταση από USB και από ίντερνετ έχει πάει χαμένη. Προσπάθησα να βάλω και ποιο παλιά λειτουργικά μπας και ανοίξει αλλά δεν τα κατάφερα. Όταν κάνω επαναφορά από ίντερνετ μου κατεβάζει το λειτουργικό maverics αλλά κατά την εγκατάσταση δεν αναγνωρίζει τον δίσκο και δεν προχωράει. Έχει κανείς καμιά ιδέα...?? Macbook pro 2013 retina. 

Δοκίμασε να κανείς την εγκατάσταση σε έναν εξωτερικό δίσκο. Μάλλον ο εσωτερικός δίσκος σου έχει πρόβλημα.

Σε τι format είναι τώρα ο δίσκος?

Επεξ/σία από atheatos
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...