Προς το περιεχόμενο

O Nick Fury θα αποκτήσει τη δική του σειρά στο Disney+

polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 ώρες πριν, Sanjuro είπε

Το έχουν μπιπ και έχει πεθάνει με τις σειρές και ταινίες για υπερήρωες.

Οι Αμερικάνοι έχουν "φανταστικούς" ήρωες, αλλά γυρνάνε ταινίες αβερτα. Εμείς εδώ τι κάνουμε που είχαμε κάποτε αληθινούς; Μέχρι και ξένους σκηνοθέτες απορρίπτουμε να κάνουν ταινίες στην χώρα μας που αφορούν την δική μας ιστορία.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

3 ώρες πριν, vabill είπε

Insomnia σχόλια για τον Nick Fury:

bullies pushing GIF by Brightburn

Samuel Jackson κάνοντας login στο web banking του: 

happy samuel l. jackson GIF by O&O, Inc

άντε ρε συ, και νομίζαμε ότι θα ακύρωνε την συμμετοχή του στη σειρά μετά από τα σχόλια μας. 😛

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολύ καλός ηθοποιός ο Jackson και πάντα ωραίος σαν Fury.

Κατά τα αλλά το ερώτημα είναι πόσο θα αντέξει άρμεγμα η αγελάδα Marvel μέχρι να ψοφήσει. 

Επεξ/σία από CarbonFibre
  • Like 2
  • Thanks 1

Θα τον πεθάνετε τον άνθρωπο είναι και 70 χρονών. Τι τον "βάζετε" να γυρνάει σειρές. Αστε τον να ξεκουραστεί, λεφτά έχει από παλιότερες ταινίες! 

😝

Μου είναι πολύ αντιπαθής ο Samuel Jackson.Λίγο η φωνή του , λίγο ότι κάνει πάντα τον ίδιο κλισέ ρόλο(ακόμα και όταν δεν κάνει τον ίδιο ρόλο έχει την ίδια ερμηνεία...) Απο την άλλη ο ίδιος ο χαρακτήρας του Fury μου είναι αδιάφορος.

Προφανώς βέβαια είμαι μειοψηφία καθώς έχει κάνει τεράστια καριέρα.Ίσως ο ρόλος του θα μου ήταν πιο ενδιαφέρον αν έπαιζε πχ ο Laurence Fishburne(αν ντε και καλά έπρεπε να βάλουν μαύρο ηθοποιό)

57 λεπτά πριν, Chocobo είπε

Μου είναι πολύ αντιπαθής ο Samuel Jackson.Λίγο η φωνή του , λίγο ότι κάνει πάντα τον ίδιο κλισέ ρόλο(ακόμα και όταν δεν κάνει τον ίδιο ρόλο έχει την ίδια ερμηνεία...) Απο την άλλη ο ίδιος ο χαρακτήρας του Fury μου είναι αδιάφορος.

Προφανώς βέβαια είμαι μειοψηφία καθώς έχει κάνει τεράστια καριέρα.Ίσως ο ρόλος του θα μου ήταν πιο ενδιαφέρον αν έπαιζε πχ ο Laurence Fishburne(αν ντε και καλά έπρεπε να βάλουν μαύρο ηθοποιό)

Συμφωνώ για τον Samuel Jackson. Για μένα οι κορυφαίοι μαύροι ηθοποιοί, Morgan Freeman και Denzel Washington. Φυσικά αυτοί δε θα μπορούσαν να υποδυθούν τον Fury. 

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχει χαρακτήρας shehulk. Πόσο δε μάλλον ότι θα αποκτήσει και τηλεοπτική σειρά. 

Πείτε μου ότι είναι "woman" με spare parts για να τα πάρω πιο πολύ 😁😁😁

• Super Moderators
4 minutes ago, chill said:

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχει χαρακτήρας shehulk. Πόσο δε μάλλον ότι θα αποκτήσει και τηλεοπτική σειρά. 

Πείτε μου ότι είναι "woman" με spare parts για να τα πάρω πιο πολύ 😁😁😁

Ξαδέρφη του Bruce Banner είναι. Υπάρχει σε cartoon και comics πολλές δεκαετίες τώρα.

Όπως υπάρχει και Red She-Hulk που είναι η Betty Ross (Connely, Tyler στις ταινίες Hulk) καθώς κι ο Red Hulk που είναι ο πατέρας της General Ross (William Hurt)

16 ώρες πριν, _BASSstarlet_ είπε

Eγώ πάντως θυμάμαι τον Nick Fury στο punisher (arcade) και δεν νομίζω πως ήταν μαύρος...

Λεπτομέρειες.... Αν όμως είχαν πάρει μαύρο χαρακτήρα να τον κάνουν λευκό, θα έσκουζαν για white-washing....

• Like 3
  • Confused 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Vaiosss είπε

Οι Αμερικάνοι έχουν "φανταστικούς" ήρωες, αλλά γυρνάνε ταινίες αβερτα. Εμείς εδώ τι κάνουμε που είχαμε κάποτε αληθινούς; Μέχρι και ξένους σκηνοθέτες απορρίπτουμε να κάνουν ταινίες στην χώρα μας που αφορούν την δική μας ιστορία.

Δεν ξέρω σε τι ακριβώς αναφέρεσαι ώστε να το σχολιάσω. Μάλλον σε κάποιον που ζήτησε κάτι και κρίθηκε με κάποια κριτήρια (μπορεί και ορθώς, δεν είμαστε υποχρεωμένοι να δεχόμαστε αυτά που ζητάνε οι πάντες για να μην χάσουμε τις "καταπληκτικές" ευκαιρίες προβολής μας κλπ που μας προσφέρουν) πως καλύτερα να μην του δοθεί; Ξέρω πως η εθελοδουλη ιδεολογία της εποχής λέει πως σε όλα και όλους πρέπει να λέμε "ναι" ...και πως αν δεν είπαμε τότε αυτό είναι ένα ακόμα δείγμα της οπισθοδρομικοτητας που μας διακατέχει και μας έχει κρατήσει πίσω. Όμως αρκετά συχνά ισχύει το αντίθετο, αρκετά συχνά κράζουν οι στρατιές των εθελοδουλων πριν δημοσιευτεί σε οποιοδήποτε βάθος η συλλογιστική της απόρριψης και (ακόμα χειρότερα) χωρίς καν να έχουν διαβάσει έστω ένα άρθρο ολόκληρο (όχι διαγώνια ή μόνο τον τίτλο) για το θέμα.

Επιστρέφοντας στο κυρίως θέμα...

Αφού επιβλήθηκε το Χόλιγουντ στην παγκόσμια αγορά (το αντίστοιχο στα βιντεοπαιχνίδια θα ήταν να έχει 80% όλων των εισπράξεων η microsoft) και καταπλάκωσε τους τοπικούς λαϊκούς κινηματογράφους σε συνδυασμό με την έλευση της τηλεόρασης... η ποιότητα του έχει πέσει δραματικά. Οι μεγάλοι δημιουργοί έχουν σχεδόν εξαφανιστεί κλπ.

Θα μου πεις... Η αριθμός 2563367 παραγωγή υπερηρωων τώρα σε μάρανε. Αν το χρήμα το πετάνε εκεί τότε αυτό σημαίνει πως εναλλακτικά θα μπορούσαν να το είχαν πετάξει αλλού! Σε κάτι φρέσκο, σε έναν δημιουργό που κάτι μπορεί να είχε να πει κλπ. Είναι η ίδια safe λογική που μας έχει οδηγήσει σε εκατοντάδες άσκοπα remake και σικουελ.

Η ίδια λογική (αλλά αισθητά πιο συμμαζεμενη) υπάρχει στον χώρο των βιντεοπαιχνιδιών. Εδώ όμως οι μεγάλοι δημιουργοί ακόμα έχουν αρκετές ευκαιρίες να μας δώσουν όμορφα πράγματα.

Επεξ/σία από Sanjuro

6 ώρες πριν, Sanjuro είπε

Δεν ξέρω σε τι ακριβώς αναφέρεσαι ώστε να το σχολιάσω. Μάλλον σε κάποιον που ζήτησε κάτι και κρίθηκε με κάποια κριτήρια (μπορεί και ορθώς, δεν είμαστε υποχρεωμένοι να δεχόμαστε αυτά που ζητάνε οι πάντες για να μην χάσουμε τις "καταπληκτικές" ευκαιρίες προβολής μας κλπ που μας προσφέρουν) πως καλύτερα να μην του δοθεί; Ξέρω πως η εθελοδουλη ιδεολογία της εποχής λέει πως σε όλα και όλους πρέπει να λέμε "ναι" ...και πως αν δεν είπαμε τότε αυτό είναι ένα ακόμα δείγμα της οπισθοδρομικοτητας που μας διακατέχει και μας έχει κρατήσει πίσω. Όμως αρκετά συχνά ισχύει το αντίθετο, αρκετά συχνά κράζουν οι στρατιές των εθελοδουλων πριν δημοσιευτεί σε οποιοδήποτε βάθος η συλλογιστική της απόρριψης και (ακόμα χειρότερα) χωρίς καν να έχουν διαβάσει έστω ένα άρθρο ολόκληρο (όχι διαγώνια ή μόνο τον τίτλο) για το θέμα.

Επιστρέφοντας στο κυρίως θέμα...

Αφού επιβλήθηκε το Χόλιγουντ στην παγκόσμια αγορά (το αντίστοιχο στα βιντεοπαιχνίδια θα ήταν να έχει 80% όλων των εισπράξεων η microsoft) και καταπλάκωσε τους τοπικούς λαϊκούς κινηματογράφους σε συνδυασμό με την έλευση της τηλεόρασης... η ποιότητα του έχει πέσει δραματικά. Οι μεγάλοι δημιουργοί έχουν σχεδόν εξαφανιστεί κλπ.

Θα μου πεις... Η αριθμός 2563367 παραγωγή υπερηρωων τώρα σε μάρανε. Αν το χρήμα το πετάνε εκεί τότε αυτό σημαίνει πως εναλλακτικά θα μπορούσαν να το είχαν πετάξει αλλού! Σε κάτι φρέσκο, σε έναν δημιουργό που κάτι μπορεί να είχε να πει κλπ. Είναι η ίδια safe λογική που μας έχει οδηγήσει σε εκατοντάδες άσκοπα remake και σικουελ.

Η ίδια λογική (αλλά αισθητά πιο συμμαζεμενη) υπάρχει στον χώρο των βιντεοπαιχνιδιών. Εδώ όμως οι μεγάλοι δημιουργοί ακόμα έχουν αρκετές ευκαιρίες να μας δώσουν όμορφα πράγματα.

Επίκαιρα επιχειρήματα βλέπω. 

4 ώρες πριν, vabill είπε

Επίκαιρα επιχειρήματα βλέπω. 

Δύσκολο το βλέπω οι ανιστόρητες απόψεις (άσε που δεν έγραψα για αρχαία ιστορία, ούτε καν για ΒΠΠ... για 30-40 χρόνια πριν έγραψα. Πολλοί απο'μας ζούσαμε τότε!) να είναι ανώτερες, αλλά "ok".

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...