drumpao Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Γεια σας παιδια κοιτουσα για ενα μεταχειρισμενο fiat punto και πετυχα ενα που με ενδιεφερε στο car αλλα μια φωτο με παρεξενεψε ισως και γιατι δεν γνωριζω και πολλα. στη φωτο του κινητηρα γραφει lancia. γινεται αυτο? Ειναι καποια πατεντα που εχουν κανει ξερει καποιος? Η φωτο παρακατω
terry308 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Απ όσο θυμάμαι από το δικό μου Punto (2002) είχε το ίδιο "κόψιμο" το καπάκι του κινητήρα , με τα services και μετά από 350000χλμ , είχαν βιαστεί οι 3 μπροστά βίδες , έβαζαν ακόμα και tyre-ups για να κλείνει ... τα υπόλοιπα μου φαίνονται ίδια ... Γιατί λέει lancia κ όχι fiat δε γνωρίζω
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Το πλαστικό καπακι είναι απο lancia ,εχουν τον ίδιο κινητηρα.Punto είναι το αμάξι της φωτό αλλά αυτες οι αλλαγες εμένα δεν μου αρεσουν,καλύτερα να μην έβαζαν τίποτα.
drumpao Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δηλαδη για να καταλαβω punto και lancia εχουν τον ιδιο κινητηρα? και τι δουλεια εχει ομως μεσα στο punto? το συγκεκριμενο που κοιταζω ειναι του 03 1.4. το εχει ενας μαντρας απο ανταλλαγη και το δινει σε σχετικα καλη τιμη γιαυτο το κοιτουσα
terry308 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, drumpao είπε και τι δουλεια εχει ομως μεσα στο punto? Σωστή ερώτηση αλλά σε λάθος ανθρώπους ...
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, drumpao είπε Δηλαδη για να καταλαβω punto και lancia εχουν τον ιδιο κινητηρα? και τι δουλεια εχει ομως μεσα στο punto? το συγκεκριμενο που κοιταζω ειναι του 03 1.4. το εχει ενας μαντρας απο ανταλλαγη και το δινει σε σχετικα καλη τιμη γιαυτο το κοιτουσα Ναι είχαν τον ίδιο κινητηρα και αυτό που βλέπεις είναι ένα διακοσμητικό καπάκι που αλλάζει ανάλογα την μάρκα,αυτό είναι απο Ypsilon . Eμένα τέτοιες τσαπατσουλιές δεν μου αρέσουν και δεν ξέρω και πόσο εκτείνονται σε άλλα πιο καιρια σημεία.
drumpao Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Παιζει δηλαδη να εχει αλλαξει μηχανη? γιατι γραφει χιλιομετρα 245.000 και υπεθεσα οτι θα ηταν του ιδιου κινητηρα. μετα ειδα το καπακι καλα στη φωτο και παραξενευτηκα
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 23 λεπτά πριν, drumpao είπε Παιζει δηλαδη να εχει αλλαξει μηχανη? γιατι γραφει χιλιομετρα 245.000 και υπεθεσα οτι θα ηταν του ιδιου κινητηρα. μετα ειδα το καπακι καλα στη φωτο και παραξενευτηκα Δεν το ξέρω αλλά εγω έγραψα για καπακι όχι για μηχανή.Διακοσμητικό καπάκι είναι που μπορούσε να μην το έχει καν .Σκέψου το σαν το σηματάκι στην ζάντα.Βάζεις fiat ,abarth,AR,Lancia. 1
Bitbit Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 πάντως έχετε κάτι απαιτήσεις μερικοί.... Μιλάμε για αυτοκίνητο σχεδόν 20ετίας και κοιτάτε τη λεπτομέρεια. Κι εγώ αν είχα τέτοιο αμάξι και έσπαζε πχ το καπάκι, θα έβαζα καπάκι από ταπερ αν ήταν φθηνότερο ή ό,τι έβρισκα, Από μόνο του αυτό δε λέει κάτι 1
piiii Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Λογικά απλά ένα καπάκι θα είναι και τίποτα άλλο, αλλά στην εποχή της πρώτης γενειάς των punto, μέχρι και δίλιτρο μοτέρ απο coupe βάζαν μερικοί οπότε...
meletis_m Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 13 ώρες πριν, drumpao είπε Γεια σας παιδια κοιτουσα για ενα μεταχειρισμενο fiat punto και πετυχα ενα που με ενδιεφερε στο car αλλα μια φωτο με παρεξενεψε ισως και γιατι δεν γνωριζω και πολλα. στη φωτο του κινητηρα γραφει lancia. γινεται αυτο? Ειναι καποια πατεντα που εχουν κανει ξερει καποιος? Η φωτο παρακατω Εάν είναι καθαρό το αμάξι απο τρακάρισμα και επίσης ο κινητήρας σε καλή κατάσταση , πήγαινε το σε συνεργείο να ανέβει σε ράμπα και να πάρετε μια συμπίεση , δεν θα με ενοχλούσε το καπάκι .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα