1982angelo Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπέρα σε όλους. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα στην τηλεόραση μου.. Συγκεκριμένα βάζω ταινίες σε ψηφιακή μορφή(usb) οι οποίες παίζουν άψογα. Το πρόβλημα είναι ότι στο 95% των περιπτώσεων δεν αναγνωρίζονται οι ελληνικοί υπότιτλοι που κατεβάζω . Για να σας προλάβω: Οι κωδικοποιήσεις των υπότιτλων υποστηρίζονται από την tv μου Μετονομάζω και τοποθετώ το αρχείο υπότιτλου στον ίδιο φάκελο με την ταινία χωρίς εννοείται να αλλάξω την κατάληξη της κωδικοποίησης του. Οι υπότιτλοι που διαλέγω είναι συμβατοί με τις ταινίες (π.χ για blu ray) Έχω δοκιμάσει πολλούς υπότιτλους κάθε φορά χωρίς αποτέλεσμα Οι υπότιτλοι παίζουν κανονικά στο pc μου Πήρα τηλέφωνο στην lg Ελλάδας και μου είπαν ότι αυτό το πρόβλημα δεν είναι καθόλου συχνό και προσπάθησαν να μου δώσουν κάποιες λύσεις δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα. Δεν λέω ..Καλή εξάσκηση στα αγγλικά το να βλέπεις ταινία χωρίς υπότιτλους αλλά αν μπορεί κάποιος να μου δώσει μια λύση θα το εκτιμούσα πολύ. Ευχαριστώ εκ' των προτέρων.
d3v4st4tor Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Αν οι υπότιτλοι έχουν κατάληξη πχ gre.srt σβύνεις το gre ωστε οι υπότιτλοι να εχουν κατάληξη το τίτλο της ταινίας συν .srt
1982angelo Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ για την απάντηση. Δοκίμασα δοκίμασα και τους δυο τρόπους χωρίς αποτέλεσμα. 14 λεπτά πριν, d3v4st4tor είπε Αν οι υπότιτλοι έχουν κατάληξη πχ gre.srt σβύνεις το gre ωστε οι υπότιτλοι να εχουν κατάληξη το τίτλο της ταινίας συν .srt Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2020 από 1982angelo
1982angelo Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, vforvaggelis είπε Σε τι encoding ειναι; UTF8; Καλησπέρα φίλε μου. Πραγματικά δεν γνώριζα αυτή την κωδικοποίηση αλλά η ερώτηση σου αποδείχτηκε μια υπέρ-πολύτιμη βοήθεια καθώς μετέτρεψα online υπότιτλους που είχα κατεβάσει από ANSI σε UTF8 και τώρα παίζουν απροβλημάτιστα! Πλέον οι υπότιτλοι εμφανίζονται ως έγγραφο κειμένου. Μου έλυσες το πρόβλημα και σε υπέρ υπέρ υπέρ υπέρ ευχαριστώ!! Να είσαι καλά! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα