Agent_Orange Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Πες της να κάνετε γυμναστική μαζί 3
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Πηγαινε μιλησε της ομορφα με καλη διαθεση και χαμογελο και θα σε ακουσει.
phanispal Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Άντε πάλι με εκείνους που η συμβουλή τους είναι να δώσει ο ενοχλούμενος ένα σκασμό λεφτά επειδή κάποιος άλλος γίνεται ενοχλητικός, και εκείνους που προτείνουν τις συνεχείς μετακομίσεις. Τι να πει κανείς πια... 6
cthulhucarbide Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Άμα σε ενοχλούν μέχρι και τα νύχια του σκύλου που σέρνονται στο πάτωμα, πάει να πει ότι το σπίτι έχει μηδενική ηχομόνωση. Επίσης άμα κάνει διάδρομο σε ώρες μη κοινής ησυχίας τότε πάλι δεν βλέπω τι απαίτηση μπορείς να έχεις. Οπότε για μένα καλύτερα να επενδύσεις σε μια καλή ηχομόνωση μιας και είναι δικό σου το σπίτι. Ή κάνε πολύ φασαρία ώστε να αναγκαστεί να βάλει εκείνη ηχομόνωση ξερωγώ και να γλυτώσεις τα λεφτά 2 1
gorilas13 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Φταίει η ηχομόνωση και όχι η γυναίκα. Μπορεί να είχε παιδιά, μωρό να κλαίει, να έκανε σέξ. Οι άνθρωποι ζούνε στο σπίτι και ζωή σημαίνει κίνηση. 2 1
ChrisN.S. Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Φίλε γιατί να πληρώνεις ένα σκασμό λεφτά και να μην ηχομονώσεις τα αυτιά σου με αυτά: https://www.skroutz.gr/s/7683537/Quies-Foam-earplugs-3-ζεύγη.html Τουλάχιστον δεν θα έχεις θέμα με τον ύπνο που είναι το πιο σημαντικό. Όταν ηρεμήσεις και κοιμάσαι σαν πουλάκι θα σκεφτείς τα επόμενα σου βήματα με καθαρό μυαλό. 1
dskoul Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Noise canceling headphones ενταξει λιγο πιο ακριβα απο τις ωτοασπιδες ... αλλα αν θες ακους και μουσικη! Στο σπιτι ζουμε ... δεν προσευχομαστε ! ησυχαστηριο οταν πεθανουμε ! δεν κανει και τιποτα φοβερο ρε αδελφε ... οπως και τα σχολια για την δουλεια (ή μη) ειναι περιττα ... απολαυσε την ζωη σου ... και μην γινεις σκρουτζ 2
Twisted_Wicked Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Για την γυμναστική, δεν εχω να προφέρω κάτι. Για σκύλο εχω μόνο μια δοκιμασμένη λύση: Spoiler Όχι δεν θα πω φόλα... Spoiler Σφυρίχτρα σκύλων & ξεκινάς το ρεσιτάλ σε ότι άκυρη ώρα σου έρθει. Have Fun 🥳 1 1
StamTheMan Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, Twisted_Wicked είπε Για την γυμναστική, δεν εχω να προφέρω κάτι. Για σκύλο εχω μόνο μια δοκιμασμένη λύση: Απόκρυψη περιεχομένων Όχι δεν θα πω φόλα... Απόκρυψη περιεχομένων Σφυρίχτρα σκύλων & ξεκινάς το ρεσιτάλ σε ότι άκυρη ώρα σου έρθει. Have Fun 🥳 Αυτο με τη σφυριχτρα δουλευει ρε φιλε; Εχω διαβασει οτι δεν κανει τιποτα. Με ενδιαφερει μια τετοια σφυριχτρα,μπορει να παραθεσεις καποια; Γενικοτερα,θα κανω μια παρατηρηση. Σε τετοια σκηνικα,οταν εχετε προβλημα με γυναικες,προσπαθηστε να εισαστε οσο πιο ευγενικοι γινεται. Ξερω πολλες περιπτωσεις που πανε οι κ@κογ@μημενες και μεταφερουν τη συζητηση οπως τους βολευει,και μετα ερχεται ο ηλιθιος γκομενος/αντρας/αδερφος που δεν εχει μαθει ακομα τι ζωο ειναι η τυπισσα,και φορτωνεται,ξεχειλιζουν ηδη οι τεστοστερονες και μπορει να ξεφυγει η κατασταση. 10 ώρες πριν, kiriax070783 είπε η τύπισσα κάνει γύρω στις 5 ώρες την ημέρα 10 ώρες πριν, kiriax070783 είπε αυτή που κοπανάει τα βαράκια στο γυμνό πλακάκι Ειναι τιποτα της προκοπης,η τσαμπα κανει τοση γυμναστικη; Ψηστη για κονε,και μετα σιγα σιγα της περνας και το "μην εισαι ζωο/μην κανεις φασαρια". Απλα θελουμε και φωτο,για να μπορεσουμε να βοηθησουμε περαιτερω. 1
papoys1 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, gorilas13 είπε Φταίει η ηχομόνωση και όχι η γυναίκα. Μπορεί να είχε παιδιά, μωρό να κλαίει, να έκανε σέξ. Οι άνθρωποι ζούνε στο σπίτι και ζωή σημαίνει κίνηση. Μάλλον τρολλάρεις αλλά η κίνηση δεν μπορεί να γίνεται με τακούνια ας πούμε,ή το μικρό παιδί να πηγαίνει με το τρίκυκλο πέρα δώθε πάνω στα πλακάκια;;Περπάτα ξυπόλητος ή με παντόφλα σπιτιού και το παιδί να το πας στην παιδική χαρά να κάνει ποδήλατο. Εχω την από πάνω σκουπίζει και σέρνει στο πλακάκι τη σκούπα χωρίς το βουρτσάκι.Της έχω πει χίλιες φορές βάλε το βουρτσάκι όταν σκουπίζεις πλακάκια γιατί σέρνει και κάνει θόρυβο όσο μόνωση και να υπάρχει.Για αυτό το έχουν βάλει το ρημάδι οι κατασκευαστές. Με το βουρτσάκι σκουπίζουμε τα χαλιά. Ή δεν καταλαβαίνει ΄ή το κάνει επίτηδες. Το θέμα είναι να καταλαβαίνουμε μόνοι μας ότι μένουμε σε πολυκατοικία και πρέπει να σεβόμαστε τον άλλο ακόμη και ώρες μη κοινής ησυχίας , αν όχι τότε δεν ανήκουμε στην κατηγορία ανθρώπων αλλά στο ζωικό βασίλειο. Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2020 από papoys1 4
karaLRS Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Aliexpress 100€, παραλαβή σε ένα μήνα και το πρόβλημα πααααεεεειιιι 2
Loinen Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν κανει τιποτα ο ακυρωτης θορυβου. Το πολυ να ακυρωσει ενα 10% Σωστη λυση η ηχομομονωση, Πονηρη λυση η συναψη σχεσης. Μη προτεινομενη λυση κατι που δεν το συνιστω, ο εκτελεστης. Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2020 από Loinen
mp123 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 9 ώρες πριν, gorilas13 είπε Φταίει η ηχομόνωση και όχι η γυναίκα. Μπορεί να είχε παιδιά, μωρό να κλαίει, να έκανε σέξ. Οι άνθρωποι ζούνε στο σπίτι και ζωή σημαίνει κίνηση. Την επόμενη φορά που θα κάνω σεξ θα σηκώσω την γειτονιά στο πόδι. Φυσιολογικό είναι. 1
peterinio Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 9 ώρες πριν, aquared είπε διστιχοσ και σε εμενα απο πανο κανουνε φασαρια. στην δικη σου περιπτοση μπορεισ να κανεισ τα εξεις: 1. για τον σκυλο ψαχνεισ νομους και την στελνεις (καταγκελια) Άιντε πως χορεύουν τα καταγκέλια
Dinos1973 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 13 ώρες πριν, kiriax070783 είπε Είχα μιλήσει με έναν ειδικο και μου ειχε πει 5.000 μονο για το σαλονι. Μου φαινοταν απαγορευτικο τοτε, αλλα μην βλεποντας κάποια άλλη λύση προς το παρόν, θα ρίξω μια ματιά και σε αυτό. Ευχαριστώ πολύ φιλαράκι για το feedback! Επίσης πες μου σε παρακαλώ για τι συνολικό πάχος μιλάμε περίπου για αυτό που προτείνεις? Για να γίνει σωστή δουλειά λέμε. Ο ειδικός μου είχε προτείνει πετροβάμβακα και αυτός, αλλά μου είχε πει ότι δνε έχει νόημα, εαν δεν κάνει πρώτα ανάλογη μόνωση στο πάτωμά της η απο πάνω. Φθηνότερα θα σου στοιχίσει να μετακομίσεις, μπορεί και να το νοικιάσεις ακριβότερα από αυτό στο οποίο θα μετακομίσεις και να βγεις κερδισμένος, μην ξοδεύεις άσκοπα χρήματα !!! 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις