Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, barrdock είπε

Ειναι αξιοπιστο το opel corsa 1.3 cdi του 2009 η βγαζει προβληματα;Ευχαριστω.

Περισσότερο εξαρτάται από τον οδηγό που το είχε τα 11 προηγούμενα χρόνια και το σέρβις που του έκανε. Κατά τα άλλα τα opel γενικά είναι αξιόπιστα αυτοκίνητα.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, barrdock είπε

Ειναι αξιοπιστο το opel corsa 1.3 cdi του 2009 η βγαζει προβληματα;Ευχαριστω.

Είχαμε ως 2ο το Corsa C σε βενζίνη.

Έχω οδηγήσει αρκετά χιλιόμετρα γνωστού ακριβώς ίδιο μοντέλο. 

Έχει ροπή από χαμηλά , το εσωτερικό είναι χειρότερο σε ποιότητα από το προηγούμενο Corsa. 

Το πήρε και αυτός μεταχειρισμένο πετρελαιο. (Εγώ είχα τις επιφυλάξεις) 

Δες εάν είναι εισαγωγής δες τα ΚΤΕΟ του για να έχεις μια εικόνα στα χιλιόμετρα, και επίσης το Dpf φίλτρο μη έχει ξηλωθεί. 

Γενικά θα το πήγαινα σε αντιπροσωπεία για έλεγχο .

Εάν περισσότερο δουλεύεις σε πόλη το αμάξι , να το βγάζεις σε αυτοκινητόδρομο ώστε να κάνει αναγέννηση το φίλτρο του .

Προβλήματα γενικά οι συγκεκριμένοι έχουν με τη καδένα χρονισμού θέλει αλλαγή αλλά σε αυτό ζήτημα παίζει ρόλο η ποιότητα λιπαντικού και κάθε πότε αλλάζεις. Εμείς στο Corsa C ειχαμε αλλάξει στις 200,000+ χιλιόμετρα

Δημοσ.

εχω εμπειρία ιδιας γενιάς αλλα σε βενζίνη. Δεν θα ξαναεπαιρνα opel και ειδικα corsa, αν αυτο σου λεει κατι. Περα απο τα αναλώσιμα που εβγαλε και δεν τα υπολογιζουμε σαν φθορα έβγαλε 2 μεγαλες ζημιες

κιτ συμπλέκτη και κρεμαριερα στις 100.000ΚΜ. Τα ιδια και παραπανω σε φιλο με λιγότερα ΚΜ. Σίγουρα παιζει και ο οδηγός και ισως να φταιω κγω για το κιτ συμπλέκτη γιατι ηταν κ πρώτο μου αυτοκίνητο αλλα κρεμαριερα? στη Κρεμαριερα εχουν θεμα ολα τα κορσα της τοτε γενιάς

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...