Hacker?pcs Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, AtiX είπε Δεν γίνεται να θες ένα ασφαλές λειτουργικό και ταυτόχρονα να θες να είναι και ελεύθερο... αυτά οι οι δύο έννοιες είναι αντίθετες... Το Mac OS είναι ανασφαλές; Γιατί ελεύθερο είναι
AtiX Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Hacker?pcs είπε Το Mac OS είναι ανασφαλές; Γιατί ελεύθερο είναι Το macOs είναι τόσο ελεύθερο όσο επιτρέπει η apple.. ξέρεις πολλές εφαρμογές που να κάνουν εγγραφή στο πύρινα του λειτουργικού? Ξέρεις πολλές εφαρμογές που για να κάνεις εγκατάσταση δεν ζητάνε να βάλεις κωδικό administrator? Επειδή βλέπω να πηγαίνει μακριά η βαλίτσα... μπορείς να μου πεις που έχουν δίκιο οι εταιρίες απέναντι σε μια εταιρία που ήταν ξεκάθαρη από την αρχή και για τον τρόπο λειτουργία της και για τα ποσά που ζητάει? Γιατί αποφάσισαν να συμμετέχουν σε κατι που δεν τις συμφέρει? Γιατί δεν κάνουν οτι και το Netflix ήσυχα και ωραία? Μήπως γιατί θέλουν και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο? 2
Hacker?pcs Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, AtiX είπε Το macOs είναι τόσο ελεύθερο όσο επιτρέπει η apple.. ξέρεις πολλές εφαρμογές που να κάνουν εγγραφή στο πύρινα του λειτουργικού? Ξέρεις πολλές εφαρμογές που για να κάνεις εγκατάσταση δεν ζητάνε να βάλεις κωδικό administrator? Επειδή βλέπω να πηγαίνει μακριά η βαλίτσα... μπορείς να μου πεις που έχουν δίκιο οι εταιρίες απέναντι σε μια εταιρία που ήταν ξεκάθαρη από την αρχή και για τον τρόπο λειτουργία της και για τα ποσά που ζητάει? Γιατί αποφάσισαν να συμμετέχουν σε κατι που δεν τις συμφέρει? Γιατί δεν κάνουν οτι και το Netflix ήσυχα και ωραία? Μήπως γιατί θέλουν και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο? Ορθάνοιχτο είναι το Mac OS, ό,τι θες κάνεις εγκατάσταση, κανονικά έχεις root. Εμένα προσωπικά με πειράζει που δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω αν δεν πάρω υπερκοστολογημένα Mac ενώ είναι ένα εξαιρετικό OS Γιατί το θεωρούν αθέμιτο και παράνομο, τα ίδια πράγματα θα λέμε κάθε φορά; 1
liberostelios Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 29 λεπτά πριν, AtiX είπε Η αυτορύθμιση δεν έχει αποδειχθεί οπτασία... δεν είδα κανέναν να παραπονιέται για τα υψηλά ενοίκια στην Ερμού ή στο Mall... Όσο για το spotify γιατί δεν κάνει ότι και το Netflix??? Οπότε για πες μου αφού apple και google δεν διαφέρουν, γιατί επέλεξε η epic και το spotify να συμμαχήσουν ενάντια μόνο της apple? Νομίζω ότι η ίδια η εικόνα των αστέγων στην Ερμού είναι αρκετή να αποδείξει γιατί η αυτορύθμιση δε λειτουργεί στην αγορά ακινήτου. Γενικά, νομίζω, έχουμε όλοι αποδεχθεί ότι χωρίς κράτος δικαίου ή κάποιον εξωτερικό καθοδηγητή (πχ επιτροπή ανταγωνισμού) έχουμε μια κατάσταση που πάντα οδηγεί σε μια κατάσταση "one person wins everything". Για το Spotify, δεν ξέρω τι εννοείς. Να βάλει τη συνδρομή μέσω της σελίδας της; Αυτό δεν κάνει και τώρα;
AtiX Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, liberostelios είπε Νομίζω ότι η ίδια η εικόνα των αστέγων στην Ερμού είναι αρκετή να αποδείξει γιατί η αυτορύθμιση δε λειτουργεί στην αγορά ακινήτου. Γενικά, νομίζω, έχουμε όλοι αποδεχθεί ότι χωρίς κράτος δικαίου ή κάποιον εξωτερικό καθοδηγητή (πχ επιτροπή ανταγωνισμού) έχουμε μια κατάσταση που πάντα οδηγεί σε μια κατάσταση "one person wins everything". Για το Spotify, δεν ξέρω τι εννοείς. Να βάλει τη συνδρομή μέσω της σελίδας της; Αυτό δεν κάνει και τώρα; Θα είχε νόημα όλα αυτά τα περί αυτορύθμισης αν μου αποδείκνυες ένα ενοικιαστή καταστήματος στην Ερμού που να πεινάει και είναι άστεγος... σόρρυ φίλε μου αλλά θεωρητικά έχεις δίκιο, στην πράξη όμως οι κανόνες είναι τελείως διαφορετικοί... Το spotify εκμεταλλευτείτε μια κατάσταση όχι γιατί θεωρεί ανταγωνιστή την apple αλλά γιατί κρατάει αρκετά απο τα κέρδη του... όλα αυτά τα ήξερε από την αρχή... 30 λεπτά πριν, Hacker?pcs είπε Ορθάνοιχτο είναι το Mac OS, ό,τι θες κάνεις εγκατάσταση, κανονικά έχεις root. Εμένα προσωπικά με πειράζει που δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω αν δεν πάρω υπερκοστολογημένα Mac ενώ είναι ένα εξαιρετικό OS Γιατί το θεωρούν αθέμιτο και παράνομο, τα ίδια πράγματα θα λέμε κάθε φορά; Καλό είναι όταν δεν χρησιμοποιούμε κάτι να μην βάζουμε στην συζήτηση... το macOs είναι τόσο ανοιχτό όσο επιτρέπει η apple και αν νομίζεις ότι είναι σαν πχ τα windows μάλλον θα πρέπει να αλλάξεις άποψη... Το ότι το θεωρούν αθέμιτο ή παράνομο βέβαια είναι η άποψη τους... Αυτό δεν σημαίνει ότι και έχουν δίκιο... για αυτό θα αποφασίσουν άλλοι, ούτε η apple, ούτε η epic, ούτε το spotify και βέβαια ούτε εγώ, ούτε εσύ... εμείς απλά λέμε την άποψη μας την οποία ζήτησα... ΥΓ: το ξέρεις ότι αν κερδίσει η epic μετά θα είναι αναγκασμένη να επιτρέψει και σε άλλους να πουλάνε μέσω του store της χαζομαρούλες και μάλιστα χωρίς να βγάζει κέρδος από αυτές τις πωλήσεις? Ή στο spotify να κινηθούν οι καλλιτέχνες για το υψηλό καπέλο που βάζει? Έχει να πέσει πολύ γέλιο με τους όρους μονοπώλιο, αθέμιτο και λοιπούς όρους που χρησιμοποιούν όταν γυρίσουν μπούμερανγκ εναντίον τους και αν γίνει κάτι τέτοιο θα το λες και θεία δίκη... Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2020 από AtiX 1
Hacker?pcs Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 9 λεπτά πριν, AtiX είπε Καλό είναι όταν δεν χρησιμοποιούμε κάτι να μην βάζουμε στην συζήτηση... το macOs είναι τόσο ανοιχτό όσο επιτρέπει η apple και αν νομίζεις ότι είναι σαν πχ τα windows μάλλον θα πρέπει να αλλάξεις άποψη... Το ότι το θεωρούν αθέμιτο ή παράνομο βέβαια είναι η άποψη τους... Αυτό δεν σημαίνει ότι και έχουν δίκιο... για αυτό θα αποφασίσουν άλλοι, ούτε η apple, ούτε η epic, ούτε το spotify και βέβαια ούτε εγώ, ούτε εσύ... εμείς απλά λέμε την άποψη μας την οποία ζήτησα... ΥΓ: το ξέρεις ότι αν κερδίσει η epic μετά θα είναι αναγκασμένη να επιτρέψει και σε άλλους να πουλάνε μέσω του store της χαζομαρούλες και μάλιστα χωρίς να βγάζει κέρδος από αυτές τις πωλήσεις? Ή στο spotify να κινηθούν οι καλλιτέχνες για το υψηλό καπέλο που βάζει? Έχει να πέσει πολύ γέλιο με τους όρους μονοπώλιο, αθέμιτο και λοιπούς όρους που χρησιμοποιούν όταν γυρίσουν μπούμερανγκ εναντίον τους και αν γίνει κάτι τέτοιο θα το λες και θεία δίκη... Καλό είναι να ενημερωθείς καλύτερα τότε γιατί μάλλον δεν το ξέρεις το θέμα, η Apple έχει ορθάνοιχτο το Mac OS και είναι η μεγαλύτερη απόδειξη και αυτοαναίρεση πόσο δεν έχει σημασία αυτό που κάνει στο iOS. Συμφωνώ, τα δικαστήρια θα αποφασίσουν, εγώ δεν είμαι δικηγόρους αντιμονοπωλιακού δικαίου να έχω άποψη, λέω απλά ποια θα με συνέφερε σαν καταναλωτή να είναι η απόφαση Χαχα τι λες; Το Epic Store είναι λογισμικό όχι υλικό, αν θέλει η Apple ας ανοίξει όπως υπάρχει το Steam, Origin, Uplay, GOG, κτλ κτλ κτλ Το τι καπέλο βάζει το Spotify είναι εντελώς άσχετο θέμα επίσης 1
AtiX Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, Hacker?pcs είπε Καλό είναι να ενημερωθείς καλύτερα τότε γιατί μάλλον δεν το ξέρεις το θέμα, η Apple έχει ορθάνοιχτο το Mac OS και είναι η μεγαλύτερη απόδειξη και αυτοαναίρεση πόσο δεν έχει σημασία αυτό που κάνει στο iOS. Ξανά λέω και μιλάω ως χρήστης του macOs από το μακρινό 2004... Το macOs είναι ανοικτό όσο η apple το επιτρέπει και να το συγκρίνεις με την ελευθερία των windows είναι σαν να λες στο το msdos είναι ίδιο με το windows xp... Όσο για την αυτοαναίρεση της apple μεταξύ macOs και iOS, μια μικρή συσχέτιση μεταξύ appleid και password administrator θα λύσει κάθε απορία σχετικά με την διαφορά ενός υπολογιστή και ένας κινητού τηλεφώνου... 21 λεπτά πριν, Hacker?pcs είπε Χαχα τι λες; Το Epic Store είναι λογισμικό όχι υλικό, αν θέλει η Apple ας ανοίξει όπως υπάρχει το Steam, Origin, Uplay, GOG, κτλ κτλ κτλ Το τι καπέλο βάζει το Spotify είναι εντελώς άσχετο θέμα επίσης Κατά πάσα πιθανότητα μπερδεύεις το iPhone με το iOS... Το iOS είναι ένα κλειστό λειτουργικό μιας και είναι ιδιοκτησίας της apple... έχει αυτό το δικαίωμα όπως το έχουν και οι εταιρίες που έχουν φτιάξει το πχ το Steam, Uplay κλπ... Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι το Steam είναι ανοικτό και όποιος θέλει μπαίνει έτσι με το έτσι θέλω και δεν πληρώνει και κανέναν? ΥΓ: Το android από την άλλη δεν είναι ιδιοκτησία της google και καλό είναι να το θυμόμαστε όταν μιλάμε για παράλληλα stores και στο κατά πόσο θέλει ή αναγκάζεται να υπάρχουν... Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2020 από AtiX
Hacker?pcs Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Η Apple έχει το Mac OS ανοιχτό και αν από το 2004 έχεις Mac και δεν το ξέρεις είναι λυπηρό. Το iOS είναι κλειστό λειτουργικό σύστημα, η μοναδική επιλογή για τα iPhones και δεν είναι ανοιχτό, δεν επιτρέπεται software εκτός έγκρισης Apple. Το Steam και το Epic Store είναι software που τρέχει σε διάφορα λογισμικά συστήματα, όπως είναι και το App Store. Αυτό είναι το ζητούμενο, να επιτρέπεται software ΕΚΤΟΣ app store, όχι τι θα κάνει η Apple εντός αυτού, ας χρεώνει και 80% προμήθεια αν επιτρέπεται κάποιος dev να το παρακάμψει, όπως ισχύει το ίδιο για Valve, EA, Ubisoft, Epic κτλ
AtiX Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, Hacker?pcs είπε Η Apple έχει το Mac OS ανοιχτό και αν από το 2004 έχεις Mac και δεν το ξέρεις είναι λυπηρό. Το iOS είναι κλειστό λειτουργικό σύστημα, η μοναδική επιλογή για τα iPhones και δεν είναι ανοιχτό, δεν επιτρέπεται software εκτός έγκρισης Apple. Το Steam και το Epic Store είναι software που τρέχει σε διάφορα λογισμικά συστήματα, όπως είναι και το App Store. Αυτό είναι το ζητούμενο, να επιτρέπεται software ΕΚΤΟΣ app store, όχι τι θα κάνει η Apple εντός αυτού, ας χρεώνει και 80% προμήθεια αν επιτρέπεται κάποιος dev να το παρακάμψει, όπως ισχύει το ίδιο για Valve, EA, Ubisoft, Epic κτλ Παραβλέπω τις πρώτες δύο παραγράφους γιατί μόλις συνειδητοποίησα ότι δεν ξέρεις τι σημαίνει ανοικτό και τι κλειστό λειτουργικό... αν νομίζεις ότι χαρακτηρίζουμε ανοικτό ή κλειστό ένα λειτουργικό μόνο και μόνο από τον τρόπο που εγκαθιστούμε τις εφαρμογές του τότε έχουμε σημαντικό πρόβλημα επικοινωνίας... Πάμε στην τρίτη παράγραφο που εσκεμμένα ξεχνάς ότι το iOS είναι ιδιοκτησία μόνο της apple και δεν είναι από κανένα νομικό πλαίσιο υποχρεωμένη να επιτρέψει στον κάθε ένα να κάνει ότι γουστάρει στο λειτουργικό της... όταν και εφόσον αποκτήσει ένα τεράστιο ποσοστό και όταν δεν θα υπάρχει εναλλακτική λύση σε κινητά με άλλο λειτουργικό, τότε ναι θα μπορούσαν να επικαλεστούν αντιμονοπωλιακές τακτικές... Πραγματικά συνειδητοποιήτε τι ζητάτε ορισμένοι... ειναι σαν να απαιτώ από την Sony να έχει και άλλα stores στο playstation, από την Cosmote να μου επιτρέψει να βλέπω wind vision από τον αποκωδικοποιητή της και από την epic να με αφήσει να βάλω ένα super duper skin που είχα στο lol... Αν τα παραπάνω σας φαίνονται γελοία φανταστείτε πόσο φαίνονται αυτά που συζητάμε τώρα... Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2020 από AtiX 3 1
Hacker?pcs Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δεν λέμε για το αν είναι ανοιχτού κώδικα, αυτό είναι εντελώς άλλο. Πέρα από ένα γενικό "όσο ανοιχτό η Apple θέλει" που επαναλαμβάνεις, για πες πως ακριβώς είναι κλειστό το Mac OS και τι δεν επιτρέπεται να κάνει ο χρήστης Μιλάμε για την αγορά των iPhones, ΟΧΙ για την αγορά των smartphones, εκεί είναι τα καταστήματα που πουλάνε τα smartphones. H Apple έχει το 46% της Αμερικανικής αγοράς που εκδικάζεται η υπόθεση πάντως, αν και δεν αφορά αυτό η αγωγή Τα smartphones είναι υπολογιστές μικρού μεγέθους, δεν είναι συσκευές ειδικού σκοπού, gaming, DVR κτλ, άλλο το ένα άλλο το άλλο. Συνεχίζεις πάντως να επαναλαμβάνεις την μπούρδα με το Epic Store, μιλάμε για λειτουργικά συστήματα, είναι άσχετο. Δεν το καταλαβαίνεις ή δεν θες να το καταλάβεις;
NotAliki177 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 hours ago, AtiX said: Ξανά λέω και μιλάω ως χρήστης του macOs από το μακρινό 2004... Το macOs είναι ανοικτό όσο η apple το επιτρέπει και να το συγκρίνεις με την ελευθερία των windows είναι σαν να λες στο το msdos είναι ίδιο με το windows xp... ... Η πραγματικότητα είναι ότι κανείς δεν ασχολείται με ένα λειτουργικό του 5% για να το κάνει σουρωτήρι. Άσε που κατά καιρούς έχουν εμφανιστεί τεράστια κενά στο MacOS (που να είχε και μεγαλύτερο μερίδιο δλδ...) Επίσης το να λες ότι το MacOS είναι πιο ασφαλές από τα Windows είναι σαν να λες η Apple είναι η μεγαλύτερη εταιρία λογισμικού στον κόσμο και όχι η Microsoft. Θα μπορούσε να είναι meme @ontopic Από την μια έχουμε την epic που κατά καιρούς έχει δείξει ότι δεν θέλει να αφήσει ούτε cent και από την άλλη τις Apple/Google με το 30%. Αν είναι δυνατόν... 30%... Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2020 από NotAliki177
keysmith Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, AtiX είπε Όρεξη για κολοκυθιά έχεις μου φαίνεται... Δεν γίνεται να θες ένα ασφαλές λειτουργικό και ταυτόχρονα να θες να είναι και ελεύθερο... αυτά οι οι δύο έννοιες είναι αντίθετες... δεν υπάρχει ασφαλές λειτουργικό ούτε με "κλειστά" stores. Εχει δει και η apple ουκ ολίγα να της συμβαίνουν. Ομοιως να στο πω με android να το καταλάβεις το play (αν υποθέσουμε ότι δεν κατεβάζεις με αλλούς τρόπους apk) ουδέποτε ήταν "ασφαλές" ας ήταν "κλειστό" υπό την προϋπόθεση ότι κατεβάζεις από αυτό μονο. Και αυριο να κλείδωνε το apk installation το android το ίδιο "ασφαλές" με πριν θα παρέμενε το play δλδ καθόλου ασφαλές (ομοίως η apple που μόνο με καλύτερους ελέγχους μπορεί να δώσει. Για να μην τα ισοπεδώνουμε όλα μερικώς αληθινό ότι τα stores είναι ασφαλή. Είναι "ασφαλέστερά" ναι, αλλά μέχρι εκεί. Στο οικονομικό τώρα η google και η apple ζητάνε πολλά παραπάνω από όσα είναι διατηρημένοι να πληρώσουν κολοσσοί. Μπορει να "εκβιάζουν" τον μικρό προγραμματιστή, δώσε μας 30% αλλιώς δεν θα σε ξέρει η μάνα σου αλλά στον μεγάλο δεν μπορούν να το κάνουν. Αν οι "μεγάλοι" συνασπιστούν και έχουν το θάρρος να αντιδράσουν θα πάθει ζημιά το ίδιο το λειτουργικό αν τους χάσει ή ακόμα και αν δεν τους χάσει. Αν υποθέσουμε ότι δεν μπορούν να μην είναι στα stores (δεκτό) μπορούν κάλλιστα να βγάλουν δύο εκδόσεις των υπηρεσιών τους με άλλες χρεώσεις. Ισως μπορούν επίσης να ενημερώνουν με μήνυμα τον χρήστη ότι σε apk εγκατάσταση θα έχεις πχ 30% έκπτωση. Και καλά θα κάνουν. Ότι και να λέει το Licence agreement μπορεί να παρακαμφθεί. Νομίζω αξίζει και το ρίσκο να φάνε ban. Ο κόσμος θα μάθει ότι με άλλους τρόπους έχει το ίδιο φτηνότερο. Μπορεί το spotify να δώσει άλλες τιμές σε android (που εγκαθίσταται και με apk) από ότι σε apple (που περνάει μόνο από το store). Αυτό με σωστό συντονισμό θα γυρίσει ενάντια στην apple καθώς οι χρήστες θα ξέρουν ότι αν αλλάξουν λειτουργικό θα έχουν τις ίδιες υπηρεσίες πιο φτηνά. Αν παγιωθεί θα δεις πότε θα το ξανασκεφτεί η κάθε apple αλλά κατά τη γνώμη μου πρέπει να φάνε καταδίκες δικαστικά για αυτές τις πρακτικές γιατί είναι ΕΜΦΑΝΩΣ μονοπωλιακές και δεν ξέρω γιατί πρέπει να το συζητήσουμε και να το συγκρίνουμε με ακριβά ενοίκια στην Ερμού όταν η (κάθε) Ερμού δεν είναι μονοπώλιο (σε αντίθεση με το play δεν χρειάζεται να το χρησιμοποιεί το 90% των αγοραστών). Επίσης στο τι με νοιάζει εμένα αν θα τα πάρει η google ή η spotify δεν πάει πάλι έτσι. Αν η κάθε spotify πρέπει να δίνει 30% στην google και 24% στον ΦΠΑ και 40% σε ότι έμεινε στη φορολογία θα έχει ακριβότερη υπηρεσία προς τον πελάτη αναγκαστικά. Αρα με νοιάζει ως πελάτη. Και θα πει κάποιος γιατί δεν φωνάζεις για το 24% ΦΠΑ θα απαντήσω δεν είναι καθόλου το ίδιο καθώς το κάθε κράτος την φορολογία την επιστρέφει (θεωρητικά) στους πολίτες του ενώ η apple και η google στους μετόχους της. Υ.Γ. Το ζήτημα της φορο-αποφυγής ας μην το ανοίξουμε κανονικά έπρεπε να είναι με καθημερινές καταδίκες όλοι τους. Τελευταία κάτι γίνεται πάντως αλλά ίσως και όχι (δεν είμαι ειδικός)
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα γίνουνε όλα όπως τα λένε οι δυο μεγάλες αδερφές. (Apple/Google) Μέχρι τότε μπορούνε να πούνε και καμία ....οι υπόλοιποι να περνάει η ώρα.
keysmith Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 46 λεπτά πριν, Antilogos1975 είπε Είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα γίνουνε όλα όπως τα λένε οι δυο μεγάλες αδερφές. (Apple/Google) Μέχρι τότε μπορούνε να πούνε και καμία ....οι υπόλοιποι να περνάει η ώρα. κάποτε το λέγαμε αυτό για την Microsoft αλλά δεν έγινε.. Εχει ο καιρός και η ιστορία γυρίσματα. Για δες προς Ασία τι γίνεται.. Πόσο θα τους "κόβει" ο κάθε Τραμπ;
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, keysmith είπε κάποτε το λέγαμε αυτό για την Microsoft αλλά δεν έγινε.. Εχει ο καιρός και η ιστορία γυρίσματα. Για δες προς Ασία τι γίνεται.. Πόσο θα τους "κόβει" ο κάθε Τραμπ; Προσωπικά πιστεύω για την Micfrosoft ότι ελέγχει όλο το παιχνίδι. αλλα αυτό είναι άλλη συζήτηση. οσο για το θέμα μας εδώ, η άποψη μου είναι ότι χωρίς τις δυο αδερφές δεν έχεις εύκολη πρόσβαση στο αγοραστικό κοινό. μιλαμε για τώρα , το τι θα γίνει στο μέλλον ούτε εγώ ούτε εσυ το ξέρεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα