thodoris20s Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να ρωτήσω την γνώμη σας. Αυτή τη στιγμή έχω όλες μου τις φώτο σε εξωτερικό δίσκο, σε μορφή apple library και τις βλέπω μέσω των apple photos στο mac. Επειδή πρόσφατα απέκτησα windows pc γιατί ήθελα να παίζω κανένα παιχνιδάκι, έχω παρατηρήσει ότι το macbook δεν το χρησιμοποιώ σχεδόν καθόλου. Οπότε θα το πουλήσω και θα πάρω ένα ipad που το έχω καημό καιρό και μου αρέσει. Ήθελα να ρωτήσω αν όλες οι φώτο που έχω μπορούν να είναι προσβάσιμες στο ipad χωρίς να έχω macOS στην κατοχή μου. Το μόνο που σκέφτηκα να κάνω, είναι να πάρω ένα NAS και να συνδέεται από τα files και να τον βλέπει σαν server. Αλλά αυτή η λύση είναι δαπανηρή και δεν ξέρω άμα με ψήνει. Υπάρχει άλλος τρόπος; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2020 από thodoris20s
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 iCloud Photos: https://support.apple.com/en-us/HT205323 αλλά ίσως χρειαστεί συνδρομή αν έχεις πολλές φωτό (μόνο 5GB free) ή Google Photos. Χωρίς cloud ή nas κάνεις manual sync photos από PC σε iPad.
CheOnWeb Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 6 hours ago, thodoris20s said: Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να ρωτήσω την γνώμη σας. Αυτή τη στιγμή έχω όλες μου τις φώτο σε εξωτερικό δίσκο, σε μορφή apple library και τις βλέπω μέσω των apple photos στο mac. Επειδή πρόσφατα απέκτησα windows pc γιατί ήθελα να παίζω κανένα παιχνιδάκι, έχω παρατηρήσει ότι το macbook δεν το χρησιμοποιώ σχεδόν καθόλου. Οπότε θα το πουλήσω και θα πάρω ένα ipad που το έχω καημό καιρό και μου αρέσει. Ήθελα να ρωτήσω αν όλες οι φώτο που έχω μπορούν να είναι προσβάσιμες στο ipad χωρίς να έχω macOS στην κατοχή μου. Το μόνο που σκέφτηκα να κάνω, είναι να πάρω ένα NAS και να συνδέεται από τα files και να τον βλέπει σαν server. Αλλά αυτή η λύση είναι δαπανηρή και δεν ξέρω άμα με ψήνει. Υπάρχει άλλος τρόπος; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Apple Library, εννοείς Photos Library? Μόνο εκεί τις έχεις; Τι όγκο έχουν;
thodoris20s Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, CheOnWeb είπε Apple Library, εννοείς Photos Library? Μόνο εκεί τις έχεις; Τι όγκο έχουν; Ναι, μόνο εκεί. Κάποιες, πιο παλιές τις έχω και σαν κανονικά αρχεία (jpeg, mp4 κλπ) με φακέλους. Είναι περίπου 300gb οι φώτο
flyer Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Αν προτίθεσαι να πληρώσεις για χώρο στο icloud, το icloud photos θα σου λύσει τα χέρια... Προσβάσιμες από όλες τις συσκευές σου, cloud backup και σε φουλ ανάλυση. Αν δε θες να διαθέσεις χρήματα, όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, μια πολύ καλή και δωρεάν λύση (με μια μικρή παραχώρηση στη ποιότητα) είναι το Google Photos,,,
CheOnWeb Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 300GB είναι πολλά για iCloud και για Sync στο iPad εκτός αν πάρεις κανένα κτήνος ή αν δίνεις 10€/μήνα για τα 2TB. Οπότε μένουν οι επιλογές του NAS, που δεν θα έχεις viewer της προκοπής και του Google Photos που μοιάζει η καταλληλότερη για την περίπτωσή σου.
thodoris20s Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στα clouds όμως ρε παιδιά πως θα φορτώνουν τα βίντεο. Όσες φορές το προσπάθησα απελπίστηκα. Ειδικά κάτι βίντεο που έχω από gopro κλπ που είναι μεγάλα, θέλει μέρες μέχρι να γίνουν upload με τις κωλοταχύτητες που έχουμε εδώ για ίντερνετ. Στο google photos υπάρχει η δυνατότητα φακέλων ή album; Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2020 από thodoris20s
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα