Joshua21 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 37 λεπτά πριν, mp123 είπε Δεν έχω ούτε ποτέ θα έχω ebanking. Είμαι παραδοσιακός. Απόψεις είναι αυτές.Άσχετο αλλά έσκασα ένα καρό λεφτά να πάρω 2 iPhone που έχουν πιο πολυ ασφάλεια από τα Android αλλά και πάλι όχι.Προτοιμω να τα κάνω ολα παρουσία μου. Τωρα να πάρω το αμάξι και να πάω στην λογίστρια το βλέπω και σαν βόλτα.Εκεί τα έχει ολα και είμαι μόνος μου να κανονίσω τις δουλειές. Παραδοσιακός θα ήσουν αν έκανες τις μετακινήσεις σου με γαϊδουράκι, στην πραγματικότητα είσαι τεχνοφοβικός. 2
mp123 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Τεχνοφοβικος δεν νομίζω. Απλός δεν μου αρέσει το ebanking. Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2020 από mp123
papoys1 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, Vasilica89 είπε Εμένα πάντως μου έβγαλε ταυτότητα οφειλών εκτός ρύθμισης και το λέει ότι έχω 150€ για το ΕΝΦΙΑ (πολλά δεν είναι για 1 μήνα ιδιοκτήτης πέρυσι μονο,αγορά τέλη Οκτωβρίου,)δηλαδή δεν το πάνε σαν εισόδημα για το 12μηνο; Επίσης στο ε9 όταν πάω δεν βγάζει καμία εκτύπωση μόνο επιλογή εκτύπωση περιουσιακής κατάστασης Θα είναι μαζί οι δύο πρώτες δόσεις Σεπτεβρίου και Οκτωβρίου με πληρωμή μέχρι τέλη Οκτωβρίου. 1 ώρα πριν, mp123 είπε Δεν έχω ούτε ποτέ θα έχω ebanking. Είμαι παραδοσιακός. Απόψεις είναι αυτές.Άσχετο αλλά έσκασα ένα καρό λεφτά να πάρω 2 iPhone που έχουν πιο πολυ ασφάλεια από τα Android αλλά και πάλι όχι.Προτοιμω να τα κάνω ολα παρουσία μου. Τωρα να πάρω το αμάξι και να πάω στην λογίστρια το βλέπω και σαν βόλτα.Εκεί τα έχει ολα και είμαι μόνος μου να κανονίσω τις δουλειές. Είναι ωραία;;; Για δώσε στοιχεία.😇🤪
gthe Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τσέκαρα και το δικό μου. Έχει εμφανιστεί και στην προσωπική πληροφόρηση και στο Ε9 μου. Εμένα τουλαχιστον δεν έχει 2%εκπτωση για εφάπαξ. Οι 6 δόσεις αθροιζονται στο εφάπαξ πόσο. Τελικά η έκπτωση για εφαπαξ ξέρει κανείς επίσημα αν ήταν απλά στα άρθρα και τελικά δεν εφαρμόστηκε ή αν θα αλλάξουν κάτι;
Joshua21 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, Vasilica89 είπε Εμένα πάντως μου έβγαλε ταυτότητα οφειλών εκτός ρύθμισης και το λέει ότι έχω 150€ για το ΕΝΦΙΑ (πολλά δεν είναι για 1 μήνα ιδιοκτήτης πέρυσι μονο,αγορά τέλη Οκτωβρίου,)δηλαδή δεν το πάνε σαν εισόδημα για το 12μηνο; Επίσης στο ε9 όταν πάω δεν βγάζει καμία εκτύπωση μόνο επιλογή εκτύπωση περιουσιακής κατάστασης Το ΕΝΦΙΑ δεν πάει με μήνες κυριότητας, όποιος είχε στην ιδιοκτησία του το ακίνητο την 01/01/2020 πληρώνει το ΕΝΦΙΑ ολόκληρου του 2020. Και ναι, το ΕΝΦΙΑ που σου ήρθε τώρα αφορά το 2020, όχι το 2019
Vasilica89 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 43 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Το ΕΝΦΙΑ δεν πάει με μήνες κυριότητας, όποιος είχε στην ιδιοκτησία του το ακίνητο την 01/01/2020 πληρώνει το ΕΝΦΙΑ ολόκληρου του 2020. Και ναι, το ΕΝΦΙΑ που σου ήρθε τώρα αφορά το 2020, όχι το 2019 Εμφανίστηκε τελικά,παντός δεν έχω καταλάβει κάτι,λέει κύριος φόρος 200+€ και μετά λέει έκπτωση φπ άρθρο 7 65€ και μένει να πληρώσω 150€,δηλαδή έχεις και απαλλαγή οπωσ και τα προστατευόμενα μέλη ;(φορολογική δήλωση)
papoys1 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Τα βρήκα και εγώ.Αν γνωρίζει κάποιος όπως φαίνεται είναι η δόση Σεπτεμβρίου. Αυτή μπορεί να πληρωθεί μέχρι τέλος Οκτωβρίου μαζί με τη δόση του Οκτωβρίου που δεν έχει βγει ακόμη χωρίς καμία προσαύξηση;;;;
davarisx Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Ακόμα παντος δεν έχει εμφανιστεί η έκπτωση του ΕΝΦΙΑ λόγο μειωμένων ενοικίων που λέγανε. Ενώ έχει γίνει κανονικά η καταγραφή τους και η αποδοχή από τον ενοικιαστή ο ΕΝΦΙΑ είναι ίδιος με τον περσινό.
Joshua21 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 8 λεπτά πριν, papoys1 είπε Τα βρήκα και εγώ.Αν γνωρίζει κάποιος όπως φαίνεται είναι η δόση Σεπτεμβρίου. Αυτή μπορεί να πληρωθεί μέχρι τέλος Οκτωβρίου μαζί με τη δόση του Οκτωβρίου που δεν έχει βγει ακόμη χωρίς καμία προσαύξηση;;;; Ισχύει ότι λέει δίπλα από την κάθε δόση 1
papoys1 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Ισχύει ότι λέει δίπλα από την κάθε δόση Σωστός δεν το είχα προσέξει λέει 30-10-20
MTX Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 26/9/2020 στις 1:36 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε Στο δκο μου Taxis τα βγαζει αλλα οχι ακομα στης γυναικας μου . όταν αλλάζεις στο ΑΦΜ τις γυναικας σου σε βγάζει στο 2021 αυτόματα για αυτό δεν σου βγάζει τίποτα , να το βάλεις 2020 και θα σου βγάλει
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, MTX είπε όταν αλλάζεις στο ΑΦΜ τις γυναικας σου σε βγάζει στο 2021 αυτόματα για αυτό δεν σου βγάζει τίποτα , να το βάλεις 2020 και θα σου βγάλει Εχει δικους της κωδικους taxis .Σημερα ενημερωθηκε και το δικο της ΕΝΦΙΑ.
moure Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Σε εσάς είναι το ίδιο ποσό σε σχέση με πέρσι?Σε μένα ήρθε ελαφρώς μειωμένο.
arkian Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, mp123 είπε Πάντα ο κύριος Γιάννης με τα ευχάριστα νέα. Οποτε είναι να πληρώσουμε ( ενφια , φορολογικές δηλώσεις κλπ) μας ενημερώνει. Υ.γ Προσωπικα Εγω δεν ασχολουμε ούτε με χαρτιά εκτυπώσεις , ebanking και αλλά χρονοβόρα πράγματα.. Η λογίστρια με ειδοποιεί πάω από εκεί πληρώνω και τέλος.Ούτε τράπεζες ούτε τίποτε άλλο. O καλύτερος ! 1 1
bbbb Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 11 λεπτά πριν, moure είπε Σε εσάς είναι το ίδιο ποσό σε σχέση με πέρσι?Σε μένα ήρθε ελαφρώς μειωμένο. Kαι σε εμένα μειωμένο κατά 35% σε σχέση με πέρισυ που ήταν επίσης μειωμένο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα