kdoumani Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δωρεάν το platformer παιχνίδι του τίτλου μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου στο Steam https://store.steampowered.com/app/465760/Scrap_Garden/ 4 16
HateMe Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 14 λεπτά πριν, EmpYristis είπε Το εμφανίζει ως free to play. Βγάζει 2 πάντως σε μένα. Το ένα είναι free to play, το άλλο είναι αυτό στο ποστ.
Konsmal Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Not valid url μου εμφανίζει ΥΓ με 5-6 επανάληψεις έστρωσε thanks Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2020 από Konsmal
sintalkas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) παιδια αξιζει να το κατεβασω η ειναι τελειως για τα σκουπιδια?Απο οτι βλεπω τελειωσε η προσφορα ,καλυτερα γλυτωσα απο ακομα ενα σκουπιδι στη συλλογη μου. Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2020 από sintalkas
snips Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, sintalkas είπε παιδια αξιζει να το κατεβασω η ειναι τελειως για τα σκουπιδια?Απο οτι βλεπω τελειωσε η προσφορα ,καλυτερα γλυτωσα απο ακομα ενα σκουπιδι στη συλλογη μου. Αφού απαντάς μόνος σου και έχεις ήδη αποφασίσει, προς τι η ερώτηση; Post counting;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα