Marilizastrati27 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπέρα Είμαι μαθήτρια τρίτης λυκείου και θέλω να περάσω ιατρική καθώς πιστεύω ότι είναι το επάγγελμα που με ενδιαφέρει περισσότερο. Το πρόβλημα μου είναι πως ενώ είμαι αρκετά καλή στο μάθημα της έκθεσης και της χημείας έχω αρκετά κενά στη φυσική και στη βιολογία που δημιουργήθηκαν από την περίοδο της καραντινας. Έχω όρεξη να τα καλύψω όμως αγχώνομαι αρκετά και δεν ξέρω αν προλαβαίνω τώρα. Είναι ακόμα αρχή βέβαια αλλά αυτή η σχολή απαιτεί πολλά μόρια και άλλοι συμμαθητές μου έχουν ξεκινήσει σοβαρό διάβασμα από τη δευτερα λυκείου. Επίσης έχω σκεφτεί και άλλες εναλλακτικές αλλά φοβάμαι ότι δεν θα μου αρέσουν τόσο όσο η ιατρική και αυτό με ενοχλεί ακόμη περισσότερο. Όποιος γνωρίζει κάτι επί του θέματος αν μπορεί να βοηθήσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Backpacker Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, Marilizastrati27 είπε Καλησπέρα Είμαι μαθήτρια τρίτης λυκείου και θέλω να περάσω ιατρική καθώς πιστεύω ότι είναι το επάγγελμα που με ενδιαφέρει περισσότερο. Το πρόβλημα μου είναι πως ενώ είμαι αρκετά καλή στο μάθημα της έκθεσης και της χημείας έχω αρκετά κενά στη φυσική και στη βιολογία που δημιουργήθηκαν από την περίοδο της καραντινας. Έχω όρεξη να τα καλύψω όμως αγχώνομαι αρκετά και δεν ξέρω αν προλαβαίνω τώρα. Είναι ακόμα αρχή βέβαια αλλά αυτή η σχολή απαιτεί πολλά μόρια και άλλοι συμμαθητές μου έχουν ξεκινήσει σοβαρό διάβασμα από τη δευτερα λυκείου. Επίσης έχω σκεφτεί και άλλες εναλλακτικές αλλά φοβάμαι ότι δεν θα μου αρέσουν τόσο όσο η ιατρική και αυτό με ενοχλεί ακόμη περισσότερο. Όποιος γνωρίζει κάτι επί του θέματος αν μπορεί να βοηθήσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Διαβάζεις όσο περισσότερο μπορείς και πας και δίνεις για να γράψεις όσο καλύτερα μπορείς. Δεν έχει να σου πει κάποιος κάτι. Το ότι ξέρεις τι θες να σπουδάσεις είναι μια καλή αρχή. Αν το θέλεις πολύ και έχεις αυτοπειθαρχία να στρωθείς να διαβάσεις έχεις πιθανότητες. Από σένα εξαρτάται. Μετά χρειάζεται και τύχη στις πανελλήνιες να σου πέσουν και κάποια θέματα που θα ξέρεις καλύτερα από κάποια άλλα. Φέτος έπεσαν πάρα πολύ οι Ιατρικές. Πρώτη φορά που είδα σχολή ιατρικής κάτω από 18χιλ μόρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eyw Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) On 26/09/2020 at 10:41, Marilizastrati27 said: .. Επίσης έχω σκεφτεί και άλλες εναλλακτικές αλλά φοβάμαι ότι δεν θα μου αρέσουν τόσο όσο η ιατρική και αυτό με ενοχλεί ακόμη περισσότερο. ... Ακόμα και τώρα οι ιατρικές είναι δύσκολος στόχος, θες ένα σωρό μόρια και πάλι δεν είσαι σίγουρος. Αν θες να μείνεις Ελλάδα ξανασκέψου και τις εναλλακτικές. Δήλωσε και οδοντιατρικές, ή και φυσιοθεραπείας και νοσηλευτικές ή και κτηνιατρική, βιολογία. Αν θες μόνον ιατρική και οπωσδήποτε τότε έχε το νου και για γειτονικές χώρες. Η γνώμη μου είναι ότι για ιατρική στην Ελλάδα αξίζει να δώσεις και 2η φορά. Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2020 από eyw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
velociraptoras Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 έχεις κανει καθόλου μαθήματα εκτός σχολείου με καθηγητή? για τη φυσική θα χρειαστείς σίγουρα ειδικά αν έχεις κενά αλλιως δύσκολο να πιάσεις το βαθμό. στρώσου λοιπον στο διάβασμα, δεν χρειάζεται να διαβαζεις μέρα νύχτα αλλά αυτές οι ώρες που θα διαβαζεις μέσα στη μέρα να είσαι συγκεντρωμένη, κι αν δεν τα καταφέρεις με την πρώτη αξίζει να προσπαθήσεις ξανα. επίσης στη σχολή θα έχεις πολύ περισσότερο διάβασμα από τις πανελληνιες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 26/9/2020 στις 12:41 ΜΜ, Marilizastrati27 είπε Καλησπέρα Είμαι μαθήτρια τρίτης λυκείου και θέλω να περάσω ιατρική καθώς πιστεύω ότι είναι το επάγγελμα που με ενδιαφέρει περισσότερο. Το πρόβλημα μου είναι πως ενώ είμαι αρκετά καλή στο μάθημα της έκθεσης και της χημείας έχω αρκετά κενά στη φυσική και στη βιολογία που δημιουργήθηκαν από την περίοδο της καραντινας. Έχω όρεξη να τα καλύψω όμως αγχώνομαι αρκετά και δεν ξέρω αν προλαβαίνω τώρα. Είναι ακόμα αρχή βέβαια αλλά αυτή η σχολή απαιτεί πολλά μόρια και άλλοι συμμαθητές μου έχουν ξεκινήσει σοβαρό διάβασμα από τη δευτερα λυκείου. Επίσης έχω σκεφτεί και άλλες εναλλακτικές αλλά φοβάμαι ότι δεν θα μου αρέσουν τόσο όσο η ιατρική και αυτό με ενοχλεί ακόμη περισσότερο. Όποιος γνωρίζει κάτι επί του θέματος αν μπορεί να βοηθήσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Κενά από βιολογία Β Λυκείου; No problem, όσα χρειάζονται στη Γ τα διαβάζεις σε ελάχιστο χρόνο, είναι εύκολα. Φυσικη προσωπικά δεν είχα καταλάβει δυο ολόκληρα κεφαλαία όταν τα κάναμε (ταλαντώσεις και ρευστά), καθώς στο καλοκαιρινό δε διάβαζα. Τα έμαθα στην επανάληψη (λίγο πριν την καραντίνα) και μου φάνηκαν και πολύ εύκολα. Μην ανησυχείς, όλα γίνονται, και τα κενά της Β Λυκείου καλύπτονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα