Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να αγοράσω μηχανή για να  πηγαίνω στη δουλειά μου. Θα ήθελα κάπως μια κατεύθυνση τι μηχανή να αγοράσω και τι ποσό  να υπολογίζω.  Γενικά  θα κινούμαι κέντρο και γύρω. Λέγοντας μηχανή  βάζω μέσα και σκούτερ. Πχ το beverly που εχω εναν ερωτα κανει 3κ+ και μου φαινεται λιγο τσιμπημένο. Αλλά από αυτοκίνητο και σαν αγορά και σαν έξοδα γενικά θα είναι πολύ φτηνότερα. Με απασχολεί λίγο το θέμα της ασφάλειας, αλλά δεν έχω σκοπό να κάνω  μαλακίες, και βασικά όπως είπα για πηγαινελα στη δουλειά,  ένα τέταρτο δρόμο το θέλω.

Δημοσ.

Scooter μέχρι και 300cc για να έχεις χαμηλό κόστος σε όλα (τέλη, βενζίνη, service). Αν είσαι μέσα στην πόλη, και 150/200cc μια χαρά.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, george kesoglu είπε

για ηλεκτρικο σκουτερ το εψαξες ???

είμαι τώρα σε φάση που  το ψάχνω. Το ιδανικό για μενα θα ηταν beverly 300cc  αλλα μου φαινεται αρκετα τσιμπημενο για μενα.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, lactate είπε

είμαι τώρα σε φάση που  το ψάχνω. Το ιδανικό για μενα θα ηταν beverly 300cc  αλλα μου φαινεται αρκετα τσιμπημενο για μενα.

Παρε το medley τότε. 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, mp123 είπε

Παρε το medley τότε. 

μου φαινεται πολυ ωραια οντως..και το liberty ωραιο αν και λιγοτερα κυβικα. Επισης κατι αλλο που δεν εχω καταλαβει με τα κυβικα.. ποσο θα αλλαξει το οδήγημα και γενικοτερα την εμπειρια για καποιον στην πολη; Προφανως και το 50ρι δεν βγαινει εθνικη αλλα ουτως η αλλως ταξιδι με μηχανη δε νομιζω να εκανα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, lactate είπε

μου φαινεται πολυ ωραια οντως..και το liberty ωραιο αν και λιγοτερα κυβικα. Επισης κατι αλλο που δεν εχω καταλαβει με τα κυβικα.. ποσο θα αλλαξει το οδήγημα και γενικοτερα την εμπειρια για καποιον στην πολη; Προφανως και το 50ρι δεν βγαινει εθνικη αλλα ουτως η αλλως ταξιδι με μηχανη δε νομιζω να εκανα.

Πηγαινε κάνε τεστ ντραιβ ένα Liberty ένα medley και ένα μπεβερλυ και θα καταλάβεις μόνος σου. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, mp123 είπε

Πηγαινε κάνε τεστ ντραιβ ένα Liberty ένα medley και ένα μπεβερλυ και θα καταλάβεις μόνος σου. 

αρχικα ας ξεκινησουμε απο το γεγονος οτι πρεπει να παρω διπλωμα. Εχω για αυτοκινητο μονο :P

Δημοσ.
1 ώρα πριν, lactate είπε

αρχικα ας ξεκινησουμε απο το γεγονος οτι πρεπει να παρω διπλωμα. Εχω για αυτοκινητο μονο :P

Κατάλαβα. Ποδήλατο τουλάχιστον ξέρεις ; 😂

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, mp123 είπε

Κατάλαβα. Ποδήλατο τουλάχιστον ξέρεις ; 😂

ναι ρε ειπαμε χαχα..εχω χαζο οδηγησει και παπακι για 200 μετρα :P

Δημοσ.

Πάρε τότε ένα καλό παπάκι 110 έως 135 cc να έχεις και οικονομία στα καύσιμα.🤪 Με σκούτερ 300cc δεν θα δεις και μεγάλη διαφορά στα καύσιμα από το αυτοκίνητο παρά μόνο άνεση στο δρόμο.

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Πάρε τότε ένα καλό παπάκι 110 έως 135 cc να έχεις και οικονομία στα καύσιμα.🤪 Με σκούτερ 300cc δεν θα δεις και μεγάλη διαφορά στα καύσιμα από το αυτοκίνητο παρά μόνο άνεση στο δρόμο.

το παπάκι μου κάνει 16χρονος σε ΕΠΑΛ.. δεν το λεω υποτιμητικά αλλά κοντεύω τα 30 και ειμαι οδοντιατρος, θα ηθελα κατι να φαίνεται λιγο πιο αξιοπρεπες αλλα να μην ειναι πανακριβο.

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, papoys1 είπε

ενα 300αρι καει 4 μαξ και ενα αμαξι στην πολη κανα 8αράκι

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, lactate είπε

το παπάκι μου κάνει 16χρονος σε ΕΠΑΛ.. δεν το λεω υποτιμητικά αλλά κοντεύω τα 30 και ειμαι οδοντιατρος, θα ηθελα κατι να φαίνεται λιγο πιο αξιοπρεπες αλλα να μην ειναι πανακριβο.

Είσαι λίγο Σκρουτζ για οδοντίατρος.

Οταν μάθεις ποδήλατο , βγάλεις δίπλωμα , 4000 ευρώ δεν είναι πανάκριβα να πάρεις ένα μπεβερλυ. ( εδώ που τα λέμε και το μπεβερλυ δεν το λες και αξιοπρεπές για έναν οδοντίατρο ).

Επεξ/σία από mp123
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...