filipN Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε πάραυτα = αμέσως Σωστά, είναι σύνηθες λάθος και για την επανάληψή του ευθύνεται και η συχνά λαθεμένη χρήση του στο διαδίκτυο. Με αυτή την έννοια κάνεις πολύ καλά που το διορθώνεις, γιατί προφυλάσσεις και άλλους από το ίδιο λάθος. http://www.greek-language.gr/greekLang/modern_greek/tools/lexica/triantafyllides/search.html?lq=πάραυτα&dq= Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2020 από filipN 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ifaist Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 7 ώρες πριν, CheOnWeb είπε πάραυτα = αμέσως μαθαμε κ κατι... 7 ώρες πριν, CheOnWeb είπε πάραυτα = αμέσως μαθαμε κ κατι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koulisss1979 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 26/9/2020 στις 11:56 ΠΜ, georgi0 είπε εγώ πάντως εύκολα θα γυρνούσα σε XP η 7 απο την αηδια τα 10 που αντιμετωπιζω καθε μερα. ναι ειμαι μεγαλυτερος σε ηλικια κ οπως λεει κ η παροιμια you can't teach new tricks to an old dog. μην πέσετε τώρα οι μικροί να με φάτε... Εγώ ήδη γύρισα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aypnia Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ. Κάποια παλικάρια τα ανέβασαν στο Github!!!! Εκεί στη Microsoft όλοι πήγαν προς νερού τους; ΥΓ: Δεν μπορεί κάποιος θα το δει και θα κατέβει σύντομα. https://github.com/Microsoft-Leaked-shit Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2020 από aypnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos-s Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Spoiler Άντε και open source τα Windows Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2020 από panos-s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα