Προς το περιεχόμενο

Προβλημε με χρεωστικη Εθνικής τρ.

panos0121

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 μήνες μετά...
  • Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Για να ειμαι σε αυτο το νημα, σημαινει οτι ειναι παθων και εγω.

Δεν ξερω τι κανουν, αλλα η ταλαιπωρια ειναι το κατι αλλο.

30 χρονια παω σε ατμ, αυτο που γινεται τα τελευταια 3 χρονια, δεν εχει προηγουμενο.

Ειμαι πολυ προσεκτικος με τα πραγματα μου. Ζελατινιτσα η καθε μια καρτα κλπ. Εχω και για rfid ασημενιες θηκουλες, αλλα δεν τις εχω ολες τις καρτες σε τετοιες. Αλλωστε λετε, οτι οταν μιλαμε για χρηση στα ατμ, δεν παιζει ρολο, αφου αυτες οι θηκες ειναι μονο για μπλοκαρισμα του rfid.

Περυσι, αλλαξα καρτα, γιατι παροτι η καρτα ηταν ενος ετους, την πεταγε εξω. Χωρις εμφανες προβλημα. Αυτες τις παπαριες που λενε στα helpdesk, μηπως δεν εχει λεφτα ο λογαριασμος, μηπως ξεμεινε απο χρηματα το ατμ κλπ. Οταν στο κανει συνεχεια, επι μηνες, σε πολλα ατμ, αυτα ειναι λογια του αερα που μας λενε!

Αλλαξα λοιπον περυσι καρτα. Ενα χρονο μετα, ξανα τα ιδια!!! Δουλευει οποτε θυμαται.

Ομοιως καρτες των γονιων μου, ελαχιστα χρησιμοποιημενες.

Ειλικρινα, μονο θεωριες συνομωσιας μου ερχονται πλεον στο μυαλο. Οτι εχουν φτηνα 'πλαστικα', οτι επιτηδες της αχρηστευουν απο τον server ωστε να σε αναγκασουν σε ενα χρονο να εκδοσεις (επι πληρωμη) καινουργια, οτι σε κανουν να σιχτηρισεις ωστε να δεχτεις να κανεις την περιβοητη 'ασφαλιση καρτας', και ουτω καθεξης.

Εντωμεταξυ, εχω μιλησει απειρες ωρες με τα helpdesk, χωρις να εχει βγει κατι ουσιαστικο. Το οτι εγω ομως, οπως και πολλοι αλλοι, παμε στα ατμ, με νεες καρτες, με χρηματα εντος στους λογαριασμους, με προσοχη, με 'στοργη και προδερμ', και παρολα αυτα, δεν μπορουμε να κανουμε αναληψη, λυση δεν μας δινουν.

Ειλικρινα δεν ξερω ουτε τι συμβαινει ουτε τι να κανω....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, mindreader είπε

Για να ειμαι σε αυτο το νημα, σημαινει οτι ειναι παθων και εγω.

Δεν ξερω τι κανουν, αλλα η ταλαιπωρια ειναι το κατι αλλο.

30 χρονια παω σε ατμ, αυτο που γινεται τα τελευταια 3 χρονια, δεν εχει προηγουμενο.

Ειμαι πολυ προσεκτικος με τα πραγματα μου. Ζελατινιτσα η καθε μια καρτα κλπ. Εχω και για rfid ασημενιες θηκουλες, αλλα δεν τις εχω ολες τις καρτες σε τετοιες. Αλλωστε λετε, οτι οταν μιλαμε για χρηση στα ατμ, δεν παιζει ρολο, αφου αυτες οι θηκες ειναι μονο για μπλοκαρισμα του rfid.

Περυσι, αλλαξα καρτα, γιατι παροτι η καρτα ηταν ενος ετους, την πεταγε εξω. Χωρις εμφανες προβλημα. Αυτες τις παπαριες που λενε στα helpdesk, μηπως δεν εχει λεφτα ο λογαριασμος, μηπως ξεμεινε απο χρηματα το ατμ κλπ. Οταν στο κανει συνεχεια, επι μηνες, σε πολλα ατμ, αυτα ειναι λογια του αερα που μας λενε!

Αλλαξα λοιπον περυσι καρτα. Ενα χρονο μετα, ξανα τα ιδια!!! Δουλευει οποτε θυμαται.

Ομοιως καρτες των γονιων μου, ελαχιστα χρησιμοποιημενες.

Ειλικρινα, μονο θεωριες συνομωσιας μου ερχονται πλεον στο μυαλο. Οτι εχουν φτηνα 'πλαστικα', οτι επιτηδες της αχρηστευουν απο τον server ωστε να σε αναγκασουν σε ενα χρονο να εκδοσεις (επι πληρωμη) καινουργια, οτι σε κανουν να σιχτηρισεις ωστε να δεχτεις να κανεις την περιβοητη 'ασφαλιση καρτας', και ουτω καθεξης.

Εντωμεταξυ, εχω μιλησει απειρες ωρες με τα helpdesk, χωρις να εχει βγει κατι ουσιαστικο. Το οτι εγω ομως, οπως και πολλοι αλλοι, παμε στα ατμ, με νεες καρτες, με χρηματα εντος στους λογαριασμους, με προσοχη, με 'στοργη και προδερμ', και παρολα αυτα, δεν μπορουμε να κανουμε αναληψη, λυση δεν μας δινουν.

Ειλικρινα δεν ξερω ουτε τι συμβαινει ουτε τι να κανω....

Δεν ειχα ποτε πρόβλημα με καρτες καμίας τράπεζας μεχρι και την ληξη τους.

• Like 2

Στις 26/9/2020 στις 4:35 ΜΜ, panos0121 είπε

ξαναλεω..και στις τρεις περιπτωσεις που μου χαλασαν οι καρτες σε διαστημα 1ος μηνος,οι ανεπαφες συναλλαγες σε pos λειτουργουσαν κανονικα..το βασικο προβλημα που παρουσιαστηκε και στις τρεις περιπτωσεις ειναι το εξης..παω στο atm και δεν δεχεται καθολου την καρτα μεσα..μετα απο πολλες προσπαθειες ανοιγει η υποδοχη και την παιρνει αλλα μετα απο λιγα δευτερολεπτα την πεταει εξω και λεει οτι η καρτα δεν αναγνωριζεται απο το συστημα η κατι σχετικο..δεν θυμαμαι ακριβως.και το ερωτημα που προκυπτει ειναι το εξης ενταξει στις 2 πρωτες καρτες ας πουμε ηταν παλιες υπηρχε φθορα..δεκτο..η καινουρια καρτα γιατι χαλασε σε διαστημα 2-3 ημερων?χωρις να την εχω χρησιμοποιησει καθολου στην κυριολεξια..μια φορα την ενεργοποιησα και τελος..το τσιπακι τις ειναι αθικτο..αφου δεν χρησιμοποιειται πλεον ο μαγνητης τι μπορει να επαθε?

το ιδιο προβλημα  εχω και εγω με την χρεωστικη της Εθνικης!!!Στο ΑΤΜ της Εθνικης δεν την αναγνωριζει.Πηγα στο καταστημα της Εθνικης και για να μου βγαλουν νεα θα με χρεωσουν.Δεν εινα ιγια τα 5 ευρω ,αλλα  επειδη δεν γουσταρω  να πληρωσω για κατι που εγω δεν ευθυνομαι,την αφησα ετσι!!!Λογικα με αυτα που διαβαζω,μαλλον εχουν θεματακι με τις καρτες τους.

Μάλλον έχουν θέμα τα ατμ που χρησιμοποιείτε ή (ίσως) η συχνή χρήση της κάρτας στα ατμ (μπες βγες) να την αχρηστεύει. Εγώ που κάνω πολύ σπάνια χρήση σε ατμ (έχοντας κάρτες από όλες τις τράπεζες) ποτέ δεν είχα το παραμικρό θέμα. Καλύτερα περιορίστε τη χρήση. Μια φορά το μήνα ανάληψη το επιθυμητό ποσό και τα υπόλοιπα ξοδέψτε τα με κάρτα ανέπαφα. Ποτέ δεν κατάλαβα τι κάνουν όσοι πάνε μέρα παρά μέρα στα ατμ και είναι πολλοί τέτοιοι. 

• Confused 1

3 ώρες πριν, 1comment είπε

Μάλλον έχουν θέμα τα ατμ που χρησιμοποιείτε ή (ίσως) η συχνή χρήση της κάρτας στα ατμ (μπες βγες) να την αχρηστεύει. Εγώ που κάνω πολύ σπάνια χρήση σε ατμ (έχοντας κάρτες από όλες τις τράπεζες) ποτέ δεν είχα το παραμικρό θέμα. Καλύτερα περιορίστε τη χρήση. Μια φορά το μήνα ανάληψη το επιθυμητό ποσό και τα υπόλοιπα ξοδέψτε τα με κάρτα ανέπαφα. Ποτέ δεν κατάλαβα τι κάνουν όσοι πάνε μέρα παρά μέρα στα ατμ και είναι πολλοί τέτοιοι. 

Των γονιων μου, χρησιμοποιουνται μια φορα το 6μηνο. Ιδιο προβλημα ομως.

Την δικη μου, οντως οπως λες, μια-δυο φορες το μηνα, εφαπαξ βγαζω οτι προκειται να χρειαστω, και τελος. Ιδιο προβλημα.

Δεν εχει να κανει με τη συχνοτητα χρησης.

17 λεπτά πριν, mindreader είπε

Των γονιων μου, χρησιμοποιουνται μια φορα το 6μηνο. Ιδιο προβλημα ομως.

Την δικη μου, οντως οπως λες, μια-δυο φορες το μηνα, εφαπαξ βγαζω οτι προκειται να χρειαστω, και τελος. Ιδιο προβλημα.

Δεν εχει να κανει με τη συχνοτητα χρησης.

Προφανώς κάτι άπο όλα αυτά που χρησιμοποιείς τις καταστρέφει. Ούτε εγώ είχα ποτέ πρόβλημα με κάποια κάρτα μέχρι και την λήξη τους (Και έχω πραγματικά πολλές χρεωστικές και πιστωτικές). Για να είμαι ειλικρινής, ούτε κάποιος γνωστός και φίλος. 

9 λεπτά πριν, Muchacho είπε

Απλά καθαρίστε την κάρτα από σκουπίδια,χνούδια, κόλλες,μπογιές, μελάνια και τα σχετικά που μπορεί να μην φαίνονται...

Που κρατάς τις κάρτες σου και μπορεί να έχουν όλα αυτά;

• Like 1

Στις 22/10/2022 στις 11:47 ΠΜ, jimmy1966 είπε

το ιδιο προβλημα  εχω και εγω με την χρεωστικη της Εθνικης!!!Στο ΑΤΜ της Εθνικης δεν την αναγνωριζει.Πηγα στο καταστημα της Εθνικης και για να μου βγαλουν νεα θα με χρεωσουν.Δεν εινα ιγια τα 5 ευρω ,αλλα  επειδη δεν γουσταρω  να πληρωσω για κατι που εγω δεν ευθυνομαι,την αφησα ετσι!!!Λογικα με αυτα που διαβαζω,μαλλον εχουν θεματακι με τις καρτες τους.

ισχυει αυτο:

μια παρτιδα απο χιλιαδες καρτες που ειχε προμηθευτει η εθνικη ειχαν θεμα με το τσιπακι και δουλευε οποτε το θυμαται. Η πιο απλη λυση ειναι η αντικατασταση. Αν καποιος/α εχει ακομα μια απο αυτες μια συμβουλη ειναι να αφησουμε τη καρτα μακρυα απο μαγνητικες συσκευες (κινητα, powerbanks, αλλες καρτες) για τουλαχιστον 2 ωρες και να δοκιμασουμε ξανα. Συνηθως αυτο δουλευει

• Like 1

1 ώρα πριν, vamvakoolas είπε

ισχυει αυτο:

μια παρτιδα απο χιλιαδες καρτες που ειχε προμηθευτει η εθνικη ειχαν θεμα με το τσιπακι και δουλευε οποτε το θυμαται. Η πιο απλη λυση ειναι η αντικατασταση. Αν καποιος/α εχει ακομα μια απο αυτες μια συμβουλη ειναι να αφησουμε τη καρτα μακρυα απο μαγνητικες συσκευες (κινητα, powerbanks, αλλες καρτες) για τουλαχιστον 2 ωρες και να δοκιμασουμε ξανα. Συνηθως αυτο δουλευει

δυστυχως σε μενα δεν  δουλεψε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...