panos0121 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 καλησπερα παιδες..ειχα μια καρτα χρεωστικη της εθνικης και καποια στιγμη το atm δεν την αναγνωριζε,ενω στα pos δουλευε κανονικα..πηγα στην εθνικη μου ειπαν οτι εχει φθαρθει και μου την αντικατεστησαν με καινουρια..με χρεωσαν και 6 ευρω συν 5 ευρω επειδη αλλαξα το πιν της καρτας.δεν το ηξερα,ουτε με ενημερωσε ο υπαληλος που με εξυπηρετησε για καμια απο τις δυο χρεωσεις..τελος παντων ας πουμε οτι αυτη ηταν δικη μου υποχρεωση να γνωριζω..το θεμα ειναι οτι μετα απο 3 μερες κι ενω δεν εχω χρησιμοποιησει σχεδον καθολου την καινουρια καρτα,εβγαλε ακριβως το ιδιο προβλημα..δεν την αναγνωριζει το atm ενω σε οποιοδηποτε pos δουλευει κανονικα..τι φταιει?διορθωνεται.?αν μου την αλλαξουν θα με χρεωσουν παλι?ευχαριστω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rumpelstiltskin Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 πιθανοτατα απομαγνητιζεται, καπου την βαζεις και επηρεαζεται. Παλια μπορουσες να πάρεις δευτερη καρτα, πχ αν ειχες visa έπαιρνες δωρεαν μια mastercard και τούμπαλιν, ενώ και οι δυο μπορουσαν να λειτουργουν παραλληλα. Δες το αν θες, μήπως πάρεις την αλλη και είναι δωρεάν και σου μείνει και αυτή που εχεις. Φαντάζομαι ισχύει ακόμη, αν εχεις ebanking μπορεις να την παραγγειλεις απο εκει απευθείας χωρίς να χρειαστεί να πας σε κατάστημα. Αν δεν έχεις, καλό είναι να κάνεις γιατί θα σου χρειαστεί σε πολλές περιπτώσεις, όπως όταν ξεχνάς το πιν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δεν νομίζω να φταίει ότι απομαγνητίζεται. Έτσι και αλλιώς με το τσιπάκι λειτουργεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Για ανέπαφες μιλάς ή με εισαγωγή στο πος, δοκίμασες και τις δυο περιπτώσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rumpelstiltskin Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 αλλο το τσιπ για τις ανεπαφες, αλλο του atm. επειδη ειχα δουλεψει σε τραπεζα ενα φεγγαρι δεν ήταν σπάνιο να γίνεται, ειδικά σε όσους εβαζαν τις καρτες μαζί με το κινητό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0121 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Βάζω δύο κάρτες κολλητές σε μια θέση που έχει η θήκη τύπου book του κινητου.. Και πάλι μέσα σε 3-4 μέρες πρόλαβε να χαλάσει; θα πρέπει να ξανά πληρώσω για νέα κάρτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 16 λεπτά πριν, panos0121 είπε Βάζω δύο κάρτες κολλητές σε μια θέση που έχει η θήκη τύπου book του κινητου.. Και πάλι μέσα σε 3-4 μέρες πρόλαβε να χαλάσει; θα πρέπει να ξανά πληρώσω για νέα κάρτα; Eχει και ένα μαγνητη η θήκη που την κουμπωνει.Αμέσως χαλανε απο μαγνήτη .To magnetic stripe που είναι για τα ΑΤΜ και το swipe στα pos. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 21 λεπτά πριν, panos0121 είπε Βάζω δύο κάρτες κολλητές σε μια θέση που έχει η θήκη τύπου book του κινητου.. Και πάλι μέσα σε 3-4 μέρες πρόλαβε να χαλάσει; θα πρέπει να ξανά πληρώσω για νέα κάρτα; Μην βαζεις ποτε δυο καρτες μαζι,ετσι εκανα και εγω και η μια απο της δυο δουλευε οποτε θυμοταν.Την αλλαξα στην τραπεζα και επειδη παλι την εβαζα μαζι με μια αλλη,επαθε το ιδιο.Απο τις 10 φορες που προσπαθουσα να πληρωσω σε pos,ζητημα να πληρωνε τις 3.Απο την αλλη γιατι σε χρεωσε η Εθνικη?Εγω πριν 3-4 μηνες που αλλαξα την visa σε mastercard δεν πληρωσα τπτ,απλα μου εστειλαν την καινουργια και τελος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conkal Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Rumpelstiltskin είπε πιθανοτατα απομαγνητιζεται, καπου την βαζεις και επηρεαζεται. Παλια μπορουσες να πάρεις δευτερη καρτα, πχ αν ειχες visa έπαιρνες δωρεαν μια mastercard και τούμπαλιν, ενώ και οι δυο μπορουσαν να λειτουργουν παραλληλα. Δες το αν θες, μήπως πάρεις την αλλη και είναι δωρεάν και σου μείνει και αυτή που εχεις. Φαντάζομαι ισχύει ακόμη, αν εχεις ebanking μπορεις να την παραγγειλεις απο εκει απευθείας χωρίς να χρειαστεί να πας σε κατάστημα. Αν δεν έχεις, καλό είναι να κάνεις γιατί θα σου χρειαστεί σε πολλές περιπτώσεις, όπως όταν ξεχνάς το πιν. Παιδια.... δεν υπαρχει κατι μαγνητικο που να χρησιμοποιειται πια και να απομαγνητιζεται. Η μαγνητική λωριδα δεν χρησιμοποιειται πλεον παρα μονο σε εκτακτη αναγκη και πολλοι δεν την υποστηριζουν καν. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2020 από conkal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, conkal είπε Παιδια.... δεν υπαρχει κατι μαγνητικο που να χρησιμοποιειται πια και να απομαγνητιζεται. Η μαγνητική λωριδα δεν χρησιμοποιειται πλεον Στο ΑΤΜ τι χρησιμοποιεί; 2 λεπτά πριν, LouCi4er είπε Μην βαζεις ποτε δυο καρτες μαζι,ετσι εκανα και εγω και η μια απο της δυο δουλευε οποτε θυμοταν.Την αλλαξα στην τραπεζα και επειδη παλι την εβαζα μαζι με μια αλλη,επαθε το ιδιο.Απο τις 10 φορες που προσπαθουσα να πληρωσω σε pos,ζητημα να πληρωνε τις 3.Απο την αλλη γιατι σε χρεωσε η Εθνικη?Εγω πριν 3-4 μηνες που αλλαξα την visa σε mastercard δεν πληρωσα τπτ,απλα μου εστειλαν την καινουργια και τελος. Αναφερθηκε ότι αν αλλάζεις απο visa σε master δεν χρεώνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conkal Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Στο ΑΤΜ τι χρησιμοποιεί; Στο ATM χρησιμοποιειται το chip (αυτο που μοιαζει με τηλεκαρτα για οσους τις θυμουνται) και οχι η μαγνητικη λωριδα Η μαγνητική λωριδα βρισκεται για ιστορικους λογους στις καρτες. Στην πραξη, το μαγνητικό μερος δεν μπορει να περασει πιστοποιηση κατα EMV (η πιστοποιηση που δινουν οι mastercard και η visa για να ειναι ενα τερματικο/ΑΤΜ και οι καρτες νομιμες και ασφαλεις) Για αυτο τον λογο σχεδον ολες οι τραπεζες που γνωριζω θα σου ζητησουν να περασεις την καρτα με contact chip ή με contactless που ειναι 100% ασφαλη Αυτο που μπορει να συμβαινει ειναι να εχει φθαρει το chip απο χτυπημα , γρατζουνια πχ απο κλειδια ή να εχει ρυθμισει κατι λαθος η εθνικη στον server τους. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2020 από conkal 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ObeyWario! Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Ξέρει κάποιος αν όντως απομαγνητίζονται οι κάρτες; Γιατί το ακούω περισσότερο ως τύπου αστικό μύθο όλο αυτό Επίσης έχω απο λίγο πριν το capital control 2-3 κάρτες κολλητά τη μία στην άλλη και δεν είχε ποτέ καμία τους κανένα πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 9 λεπτά πριν, LouCi4er είπε Μην βαζεις ποτε δυο καρτες μαζι,ετσι εκανα και εγω και η μια απο της δυο δουλευε οποτε θυμοταν.Την αλλαξα στην τραπεζα και επειδη παλι την εβαζα μαζι με μια αλλη,επαθε το ιδιο.Απο τις 10 φορες που προσπαθουσα να πληρωσω σε pos,ζητημα να πληρωνε τις 3.Απο την αλλη γιατι σε χρεωσε η Εθνικη?Εγω πριν 3-4 μηνες που αλλαξα την visa σε mastercard δεν πληρωσα τπτ,απλα μου εστειλαν την καινουργια και τελος. Εγω βάζω 10 plus κάρτες μαζι και δεν έχουν πάθει το παραμικρό, πάνω απο 20 χρόνια τώρα Πιθανόν το κινητό φταίει, αλλα αυτό δεν γνωρίζω κατα πόσο ευσταθεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conkal Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, ObeyWario! είπε Ξέρει κάποιος αν όντως απομαγνητίζονται οι κάρτες; Γιατί το ακούω περισσότερο ως τύπου αστικό μύθο όλο αυτό Επίσης έχω απο λίγο πριν το capital control 2-3 κάρτες κολλητά τη μία στην άλλη και δεν είχε ποτέ καμία τους κανένα πρόβλημα εχω γραψει ακριβως απο πανω την απαντηση που θες . 2 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Εγω βάζω 10 plus κάρτες μαζι και δεν έχουν πάθει το παραμικρό, πάνω απο 20 χρόνια τώρα Πιθανόν το κινητό φταίει, αλλα αυτό δεν γνωρίζω κατα πόσο ευσταθεί 10 ? στην εταιρια πρεπει να εχουμε 100δες σε βαλιτσακια και αυτες ερχονται με αυτο τον τροπο συσκευασμενες απο την εταιρια που τις παραγει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 12 λεπτά πριν, conkal είπε 10 ? στην εταιρια πρεπει να εχουμε 100δες σε βαλιτσακια και αυτες ερχονται με αυτο τον τροπο συσκευασμενες απο την εταιρια που τις παραγει. Δεν κατάλαβα, αλλα τεσπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα