Bakxos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Καλημέρα ψάχνω ακουστικά μικρά γι αυτό έβαλα το earbuds που να μου δίνουν τη δυνατότητα να τα έχω συνδεδεμένα την ίδια στιγμή πχ με το pc και με το τηλέφωνο. Έχω βρει μόνο τα Jabra elite 75? Ξέρει κανείς αλλά χωρίς καλώδιο που να υποστηρίζουν αυτή τη λειτουργία; Ευχαριστώ
GeorgeR1_700 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Από όσο έψαξα δεν βρήκα να υπάρχει κάτι. Σε ένα άρθρο μάλιστα διάβαζα πως βγάζουν μόνο αθλητικά ακουστικά με αυτήν την λειτουργία (που είναι όλα με καλώδιο). Δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο τα βγάλαν μόνο σε αυτήν την κατηγορία.
Bakxos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Έχω ψάξει απίστευτα στο ίντερνετ. Πολλά λένε multipoint αλλά δεν είναι στην ουσία αφού κάθε φορά μπορούν να είναι συνδεδεμένα μόνο με μια συσκευή. Θα επερνα τα Jabra αλλά να δώσω 200 ευρώ και να μην έχει και active noise cancelation ε δεν λέει. Οκ να εκαναν 70 οκ να το καταπιώ αλλά 200 και χωρίς δεν μου κάθεται καλά.
GeorgeR1_700 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δεν ξέρω αν έχουν τέτοια λειτουργία τα ακουστικά για iphone, αλλά και να έχουν θα πρέπει να πάρεις iphone και mac pc. Ωστόσο υπάρχουν και οικονομικές λύσεις με Bluetooth που έχουν καλώδιο. Εδώ για παράδειγμα αυτός το κάνει με αυτά τα ακουστικά αν δεν κάνω λάθος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα