BOYNO1979 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Γεια χαρά σε όλους, α ήθελα να ρωτήσω τι γνώμη έχετε για τα refurbished του ZER. Για επεξεργαστές 4ης - 6ης γενιάς κινείται στα 250 - 400 ευρώ με 1 χρόνο εγγύηση. Αξίζει τον κόπο λέτε?
Zengar Zombolt Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Ολα αυτα είναι ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ! ΜΑΚΡΙΑ !!! καινουργιο λαπτοπ παιρνεις σε αυτα τα χρηματα γενικα ο "κυριος" Ζερ και γενικα τα "ZER" προιοντα ειναι απλα παγιδες για ανίδεους και μεσήλικες ανθρωπους, που επηρεαζονται απο την τηλεοραση και γενικα δεν εχουν γνωσεις για το τι να παρουν.
kosmous Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Ώπα και εγώ μεσήλικας είμαι αλλά αγόρασα refurbished , όχι από το παραπάνω σαιτ αλλά από αντίστοιχο. Με 100 ευρώ πήρα Toshiba 13,3" με i5 και 4ram , του έβαλα και έναν 128ssd με 29 ευρώ και πετάει . Ναι είναι 10ετίας και βάλε , το πήρα μόνο για το διαγνωστικό στο συνεργείο μου (να ανοίγει 20-30 φορές τον χρόνο) , έλα όμως που με βόλεψε και το χρησιμοποιώ συνέχεια . Εξαρτάται λοιπόν από την χρήση που θέλει να το κάνει ο φίλος . Βέβαια στα χρήματα που διαθέτει σίγουρα παίρνει καινούριο με χαμηλότερα specs αλλά ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ . Π.χ. περιμένω να παραλάβω ένα καινούριο για τον γιο μου που ξεκινά σπουδές , ενώ ξέρω τον δρόμο του refurbished κινήθηκα σε καινούριο γιατί θα χρησιμοποιηθεί αρκετά τα επόμενα χρόνια και φυσικά με 500 που διέθεσα πήρα ένα αξιοπρεπές εργαλείο . Ναι σε αυτή την περίπτωση καλύτερα νέο με Ryzen 3 , παρά μτχ. με i7 που θα μπορούσα να βρω .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα