stevengreeceGR Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπερα. Ψαχνω να βρω το φθηνοτερο τεστ κορωνοιου pcr, αυτο που ζητανε στις χωρες του εξωτερικου για να μπορεσεις να μπεις. Απο οσο εψαξα το φθηνοτερο κοστιζει 80 ευρω. Υπαρχει περιπτωση να υπαρχει και φθηνοτερο?
velociraptoras Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 8 ώρες πριν, stevengreeceGR είπε Καλησπερα. Ψαχνω να βρω το φθηνοτερο τεστ κορωνοιου pcr, αυτο που ζητανε στις χωρες του εξωτερικου για να μπορεσεις να μπεις. Απο οσο εψαξα το φθηνοτερο κοστιζει 80 ευρω. Υπαρχει περιπτωση να υπαρχει και φθηνοτερο? είμαι επαρχία, εδω το χρεώνουν από 70 έως 120
stevengreeceGR Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 49 λεπτά πριν, velociraptoras είπε είμαι επαρχία, εδω το χρεώνουν από 70 έως 120 Ευχαριστώ!
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 13 ώρες πριν, stevengreeceGR είπε Καλησπερα. Ψαχνω να βρω το φθηνοτερο τεστ κορωνοιου pcr, αυτο που ζητανε στις χωρες του εξωτερικου για να μπορεσεις να μπεις. Απο οσο εψαξα το φθηνοτερο κοστιζει 80 ευρω. Υπαρχει περιπτωση να υπαρχει και φθηνοτερο? Ο δήμος της Νέας Σμύρνης συνεργάζεται με ένα διαγνωστικό στηΔαφνη . το χρεώνει 50€
JOHN ONLY Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Γνωρίζετε αν σήμερα μπορεί κανεις να πάει στην πλατεία Κυψέλης που βρίσκεται κινητή ομάδα εοδυ και να κάνει δωρεάν τεστ; Σε ποιες αλλες περιοχές βρίσκονται αυτές οι μονάδες;
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 25/9/2020 στις 10:48 ΜΜ, stevengreeceGR είπε Καλησπερα. Ψαχνω να βρω το φθηνοτερο τεστ κορωνοιου pcr, αυτο που ζητανε στις χωρες του εξωτερικου για να μπορεσεις να μπεις. Απο οσο εψαξα το φθηνοτερο κοστιζει 80 ευρω. Υπαρχει περιπτωση να υπαρχει και φθηνοτερο? Σε ποια χωρα θα πας και στο ζητάνε;Εγω το έκανα επειδή το ζηταγε η μανατζερ μου για την δουλειά οταν επιστέψω Αγγλία.Στην Καλαμάτα με 80€. Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2020 από Ukforthemoment
takoulou Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, JOHN ONLY είπε Γνωρίζετε αν σήμερα μπορεί κανεις να πάει στην πλατεία Κυψέλης που βρίσκεται κινητή ομάδα εοδυ και να κάνει δωρεάν τεστ; Σε ποιες αλλες περιοχές βρίσκονται αυτές οι μονάδες; Καλησπέρα ..Έκαναν και σήμερα τεστ..Όπως και αύριο..Κυψέλη, Πλατεία Αμερικής..
stevengreeceGR Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 9 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Σε ποια χωρα θα πας και στο ζητάνε;Εγω το έκανα επειδή το ζηταγε η μανατζερ μου για την δουλειά στην Καλαμάτα,80€. Στην Κύπρο
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 25 λεπτά πριν, stevengreeceGR είπε Στην Κύπρο Κάνε το να ξεμπερδευεις αν είναι για δουλειά.Δεν υπάρχουν πολλές εναλλακτικές,όλοι ίδιες τιμές έχουν. 1
ba_eas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 26/9/2020 στις 12:48 ΠΜ, stevengreeceGR είπε Καλησπερα. Ψαχνω να βρω το φθηνοτερο τεστ κορωνοιου pcr, αυτο που ζητανε στις χωρες του εξωτερικου για να μπορεσεις να μπεις. Απο οσο εψαξα το φθηνοτερο κοστιζει 80 ευρω. Υπαρχει περιπτωση να υπαρχει και φθηνοτερο? Στο ΙΑΤΡΙΚΟ κάνουν pcr με 70ευρω αν δεν κανω λάθος. Μπορείς επίσης να το κανείς και στο αεροδρόμιο.
lactate Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Επίσης δείτε και πότε σας δίνουν το αποτέλεσμα, την ίδια ή την επόμενη μερα
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, lactate είπε Επίσης δείτε και πότε σας δίνουν το αποτέλεσμα, την ίδια ή την επόμενη μερα Tην ίδια μέρα σε email οπότε δεν χρειάζεται να ξαναπας.
paylidis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 26/9/2020 στις 3:07 ΜΜ, JOHN ONLY είπε Γνωρίζετε αν σήμερα μπορεί κανεις να πάει στην πλατεία Κυψέλης που βρίσκεται κινητή ομάδα εοδυ και να κάνει δωρεάν τεστ; Σε ποιες αλλες περιοχές βρίσκονται αυτές οι μονάδες; Δωρεάν στο κάνουν αλλά αποτελέσματα δε πρόκειται να πάρεις. Τα κρατάνε για αυτούς. Ομοίως και στο αεροδρόμιο. Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2020 από paylidis
JOHN ONLY Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, paylidis είπε Δωρεάν στο κάνουν αλλά αποτελέσματα δε πρόκειται να πάρεις. Τα κρατάνε για αυτούς. Ομοίως και στο αεροδρόμιο. Κι όμως με ενημέρωσαν σε λίγα μόλις λεπτά. Ποιος ο λόγος άλλωστε να βγεις θετικός και να μην σε ενημερώσουν;
JOHN ONLY Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Μάλλον εννοείς ότι δεν σου δίνουν το έγγραφο με το αποτέλεσμα. Ναι αυτό ισχύει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις