Προς το περιεχόμενο

PCR covid test

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Ψαχνω να βρω το φθηνοτερο τεστ κορωνοιου pcr, αυτο που ζητανε στις χωρες του εξωτερικου για να μπορεσεις να μπεις. Απο οσο εψαξα το φθηνοτερο κοστιζει 80 ευρω. Υπαρχει περιπτωση να υπαρχει και φθηνοτερο?

Δημοσ.
8 ώρες πριν, stevengreeceGR είπε

Καλησπερα. Ψαχνω να βρω το φθηνοτερο τεστ κορωνοιου pcr, αυτο που ζητανε στις χωρες του εξωτερικου για να μπορεσεις να μπεις. Απο οσο εψαξα το φθηνοτερο κοστιζει 80 ευρω. Υπαρχει περιπτωση να υπαρχει και φθηνοτερο?

είμαι επαρχία, εδω το χρεώνουν από 70 έως 120

Δημοσ.
13 ώρες πριν, stevengreeceGR είπε

Ο δήμος της Νέας Σμύρνης συνεργάζεται με ένα διαγνωστικό στηΔαφνη . το χρεώνει 50€

Δημοσ.

Γνωρίζετε αν σήμερα μπορεί κανεις να πάει στην πλατεία Κυψέλης που βρίσκεται κινητή ομάδα εοδυ και να κάνει δωρεάν τεστ; Σε ποιες αλλες περιοχές βρίσκονται αυτές οι μονάδες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 25/9/2020 στις 10:48 ΜΜ, stevengreeceGR είπε

Σε ποια χωρα θα πας και στο ζητάνε;Εγω το έκανα επειδή το ζηταγε η μανατζερ μου για την δουλειά οταν επιστέψω Αγγλία.Στην Καλαμάτα με 80€.

Επεξ/σία από Ukforthemoment
Δημοσ.
6 ώρες πριν, JOHN ONLY είπε

Γνωρίζετε αν σήμερα μπορεί κανεις να πάει στην πλατεία Κυψέλης που βρίσκεται κινητή ομάδα εοδυ και να κάνει δωρεάν τεστ; Σε ποιες αλλες περιοχές βρίσκονται αυτές οι μονάδες;

Καλησπέρα ..Έκαναν  και σήμερα  τεστ..Όπως και αύριο..Κυψέλη, Πλατεία  Αμερικής..

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Σε ποια χωρα θα πας και στο ζητάνε;Εγω το έκανα επειδή το ζηταγε η μανατζερ μου για την δουλειά στην Καλαμάτα,80€.

Στην Κύπρο

Δημοσ.
Στις 26/9/2020 στις 12:48 ΠΜ, stevengreeceGR είπε

Στο ΙΑΤΡΙΚΟ κάνουν pcr με 70ευρω αν δεν κανω λάθος. Μπορείς επίσης να το κανείς και στο αεροδρόμιο.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, lactate είπε

Επίσης δείτε και πότε σας δίνουν το αποτέλεσμα,  την ίδια ή την επόμενη μερα

Tην ίδια μέρα σε email οπότε δεν χρειάζεται να ξαναπας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 26/9/2020 στις 3:07 ΜΜ, JOHN ONLY είπε

Δωρεάν στο κάνουν αλλά αποτελέσματα δε πρόκειται να πάρεις. Τα κρατάνε για αυτούς. Ομοίως και στο αεροδρόμιο. 

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ.
1 ώρα πριν, paylidis είπε

Δωρεάν στο κάνουν αλλά αποτελέσματα δε πρόκειται να πάρεις. Τα κρατάνε για αυτούς. Ομοίως και στο αεροδρόμιο. 

Κι όμως με ενημέρωσαν σε λίγα μόλις λεπτά. Ποιος ο λόγος άλλωστε να βγεις θετικός και να μην σε ενημερώσουν;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...