DimosthenisG Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Νοιακιαζω σε φοιτητη σπιτι απο το 9/2018. Στο ταξις γραφει οτι δεν εχω ΠΕΑ. Δεν το γνωριζα καθολου οτι ειναι αναγκαστικο. Τι να κανω? Επισης να πω οτι γραφει ληξη 9/2020 και δεν εχω κανει καποια κινηση ενω ειναι μεσα και με πληρωνει κανονικα. Πρεπει να κανω κατι? Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2020 από DimosthenisG
GREGORYMO Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, DimosthenisG είπε Νοιακιαζω σε φοιτητη σπιτι απο το 9/2018. Στο ταξις γραφει οτι δεν εχω ΠΕΑ. Δεν το γνωριζα καθολου οτι ειναι αναγκαστικο. Τι να κανω? Επισης να πω οτι γραφει ληξη 9/2020 και δεν εχω κανει καποια κινηση ενω ειναι μεσα και με πληρωνει κανονικα. Πρεπει να κανω κατι? ΤΙΠΟΤΑ, δεν μπορείς να κάνεις. Είσαι εκπροθεσμος και αυτό δεν αλλάζει. Κάνε το κορόιδο και ο θεός βοηθός. Το ότι έχει λήξει το συμβόλαιο, δεν σημαίνει κάτι. ΙΣΧΥΕΙ η σιωπηρή ανανέωση. ΜΟΝΟ μην του έρθει κάποια στιγμή ότι θέλει συμβόλαιο από 01/10 γιατί θα είσαι εκπροθεσμος. ΥΓ. Πως δεν το ήξερες ? Το σύστημα, κατά την υποβολή, βγάζει τελάλη !!! Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2020 από GREGORYMO Συμπληρώμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα