antoniskaz Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπέρα. Τελειώνω τη σχολή οικονομικών επιστημών στην Πάτρα και έχω αρχίσει να ψάχνω για μεταπτυχιακό. Ενδιαφέρομαι για 2 σχολές στις οποίες θέλω να κάνω. Η 1η επιλογή είναι η ασσοε και η 2η το deree. Ο βαθμός πτυχίου μου από ότι υπολογίζω είναι 6.3. Υπάρχει περίπτωση να με δεχτούν στην ασσοε για μεταπτυχιακό; Και επίσης τι γνώμη έχετε για το deree; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Αν το βαστάει η τσέπη σου, deree για μεταπτυχιακό ασυζητητί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antoniskaz Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Για ασοεε πιστεύεις δεν υπάρχουν ελπίδες με 6.3 βαθμό πτυχίου; Για deree είναι η λύση αν δεν με δεχτούν στην ασοεε. Γνωρίζεις ποσό είναι περίπου τα δίδακτρα στο deree? Με αγχώνει διότι δεν ξέρω αν αναγνωρίζεται το μεταπτυχιακό στο deree στο δημόσιο. ( δεν με ενδιαφέρει το δημόσιο αλλά ποτέ δε ξέρεις ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα