Προς το περιεχόμενο

Thomson TG782 vs ZTE H267N

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

Έχω μια 24άρα σύνδεση cyta (vodafone) και σήμερα μου έστειλαν καινούριο router.  Μέχρι τώρα είχα το Thomson TG782 και δεν είχα παράπονο, εκτός από την εμβέλεια του wifi που ήταν μέτρια.

Μου έστειλαν δωρεάν το ZTE ZXHN H267N. Είμαι άσχετος από αυτά. Αξίζει, λέτε, να ξηλώσω το TG782 και να βάλω το καινούριο ή να το αφήσω ως έχει; Το ρωτάω γιατί διάβασα κάποια 

αποθαρρυντικά σχόλια για το ZTE H267N.

Ποια είναι η γνώμη σας;

Επεξ/σία από Kurios Nikolas
Δημοσ.
6 ώρες πριν, jkoukos είπε

Το δοκιμάζεις στη γραμμή και πράττεις ανάλογα ποιο σε εξυπηρετεί καλύτερα.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου αλλά θα προτιμούσα να καλέσω μια φορά τον τεχνικό, καθώς η τοποθέτηση του ρουτερ γίνεται επι πληρωμή (είμαι τελείως άσχετος απο αυτά για να το κάνω μόνος μου). Γι αυτο θέλω να καταλήξω σε καποιο βάσει καλύτερων τεχνικών χαρακτηριστικών. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε χρειαζεται να πληρωσεις κανεναν. Βαλε το zte πανω και απλα πατα το κουμπι να ανοιξει και δοκιμασε το.

Επεξ/σία από logvphys
Δημοσ.
4 ώρες πριν, logvphys είπε

Δε χρειαζεται να πληρωσεις κανεναν. Βαλε το zte πανω και απλα πατα το κουμπι να ανοιξει και δοκιμασε το.

Είχα την εντύπωση πως χρειάζεται ρύθμιση από υπολογιστή μετά, αλλά θα το δοκιμάσω, ευχαριστώ!

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ξέρει κανείς αν το εν λόγω router μπορεί να δεχτεί 2 voip νούμερα από διαφορετικούς πάροχους;Είδα ότι έχει 2 sip accounts αλλά δεν βλέπω πεδίο να συμπληρώσεις το host 2 παρόχων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...