AStamelos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Sakiz105 είπε μπορεί να ειναι και φιλική τιμή ή μπορεί να είναι σαν ένα φίλο μου που δεν έχει ιδέα πόσο κάνει κάτι επειδή δεν ξέρει που τα έχει Αλλά ναι, και αυτό είναι μια λύση που είπες, να την ανταλλάξει με κάποιον που έχει loop και δεν έχει waterblock. Αλλά αυτό είναι ακόμη πιο εξαιρετική περίπτωση Για να λύσω κάποιες απορίες.. Αρχικά ο φίλος , μπερδεύτηκε.. είδε προσφορά για 2080 σούπερ και είπε να την τσιμπήσει.. δεν είδε για water-cooling.. Δεύτερον, η τιμή που είπα είναι μόνο για εμένα φιλικά. Γενικά δεν έχει και μεγάλο οικονομικό πρόβλημα και ξέρει ότι εγώ ψάχνομαι.. Αν θα ήθελε να την πουλήσει γενικά είναι προς διερεύνηση δική του.. Όσο για την ανταλλαγή νομίζω ότι θα ενδιέφερε και αυτόν ή έτσι πιστεύω τέλος πάντων.. αν ενδιέφερε κάποιον ας μου στείλει μήνυμα.. Εχω μπει και εγώ σε προβληματισμό με όλα αυτά που λέτε.. θέλει σκέψη! Ευχαριστώ πάντως όλους σας! 2
leros2004 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 25/9/2020 στις 8:28 ΜΜ, AStamelos είπε Όντως τρόμαξα λίγο!! Ο φίλος μου την δίνει 220 ευρώ σφραγισμένη. Το θέμα είναι ότι αν είναι να δώσω αλλά 250€ για τα υπόλοιπα τότε πάμε στο 500αρικο χοντρικά... Μήπως συμφέρει να μην μπλέξω και να περιμένω 3070? Απλά με την διαθεσιμότητα στον πάτο θα πάρω την κάρτα... Καλό 2021... Μια πιο γενική ερώτηση: απ' ότι καταλαβαίνω η υδροψυξη είναι καλύτερη για τις κάρτες γραφικών.. υποστηρίζουν όμως όλες -οι καινούργιες τουλάχιστον - τέτοια συστήματα. Αξίζει δηλαδή η επένδυση ή είναι πολύ ψαγμενα πράγματα;; Ευχαριστώ πάντως για όλες τις απαντήσεις!! Ακριβά στη δίνει, πές του να στο κάνει 200 στρογγυλά... Φωτο να μας βάλεις. Δλδ ο φίλος σου αγόρασε 900+€ κάρτα, δεν την χρησιμοποίησε καθόλου, γιατί αφού την αγόρασε σκέφτηκε να πάει σε 3080. Οπότε αποφάσισε να την ξεφορτωθεί στη προνομιακή τιμή των 220€. Μάλιστα Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2020 από leros2004 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα