Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμουν σε ενα  σπίτι σχεδόν για 8 χρόνια το σπίτι όταν μπήκα είχε κάποιες ζημιές τι οποίες είχα ενημέρωση την σπιτονοικοκυρά αλλά δεν φτιάχτηκαν ποτέ ήρθε η ώρα όμως να φύγουμε από το σπίτι γιατί ήθελε να το νοικιάσει παραπάνω από ότι της διναμε όλα ωραία καλά μέχρι εδώ όμως μας πήρε τηλ μετά από 2 μήνες και μας είπε ότι της οφείλουμε 1000 ευρώ από τα νοίκια που δεν της διναμε έτσι ισχυρίζεται βέβαια αλλά τα νοίκια τα επερνε πάντα στην ώρα της και όχι μόνο αυτό αλλά και οι ζημιές που υπήρχαν στο σπίτι όταν μπήκα εγώ στο σπίτι ζήτησε να της πληρώσουμε ενώ δεν ήταν δικές μας και ότι τα έχει βγάλει φωτογραφία τις ζημιές όταν φύγαμε και θα μας κάνει αγωγή αν δεν της τα πληρώσουμε .Μπορεί να κάνει τίποτα η πρέπει να βάλω δικηγόρο ?

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Στο χέρι της τα έδινα αλλά από θυμάμαι δεν είχε κοπεί καμμιά απόδειξη για το νοίκι.αλλα αν κάνω λάθος και έχει κοπεί ? ( Η απόδειξη πρέπει να είναι από αυτές που παίρνανε στην εφορία η από τις απλές ?

Δημοσ.

Φίλε μου, έχεις μισθωτήριο; Τα ενοικια που πλήρωνες λογικά τα δηλωνες στην εφορία σου σωστά; 

Η ιδιοκτήτρια ενδέχεται να μην έχει δηλώσει τίποτα και τώρα να σε τρέχει λέγοντας ότι δεν πληρωσες και τίποτα. Εφόσον δηλωνες ότι πληρωσες λογικά είσαι καλυμμένος σε περιπτωση αγωγής ακόμα κι αν δεν έχεις απόδειξη. 

Αυτό με τις φωτογραφίες μην σε φοβεριζει, εφόσον οι ζημιές υπήρχαν δεν μπορεί να αποδείξει και στο λέει για να σε φοβεριζει, η φωτογραφία από μόνη της χωρίς ημερομηνία και κάποια επιπλέον πραγματάκια που πρέπει να έχουν ληφθεί υπόψη, δεν εξασφαλίζει κάτι. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Βασίλης_29 είπε

Φίλε μου, έχεις μισθωτήριο; Τα ενοικια που πλήρωνες λογικά τα δηλωνες στην εφορία σου σωστά; 

Η ιδιοκτήτρια ενδέχεται να μην έχει δηλώσει τίποτα και τώρα να σε τρέχει λέγοντας ότι δεν πληρωσες και τίποτα. Εφόσον δηλωνες ότι πληρωσες λογικά είσαι καλυμμένος σε περιπτωση αγωγής ακόμα κι αν δεν έχεις απόδειξη. 

Αυτό με τις φωτογραφίες μην σε φοβεριζει, εφόσον οι ζημιές υπήρχαν δεν μπορεί να αποδείξει και στο λέει για να σε φοβεριζει, η φωτογραφία από μόνη της χωρίς ημερομηνία και κάποια επιπλέον πραγματάκια που πρέπει να έχουν ληφθεί υπόψη, δεν εξασφαλίζει κάτι. 

Ναι έχω μισθωτηριο και για τα 8 χρόνια που εμένα μέσα αλλά στη εφορία δήλωνα ποιο λίγα από αυτά που τις έδινα στο χέρι επειδή με είχε παρακαλέσει και εγώ δεν είχα καποιιο θέμα να μην το κάνω!!

Δημοσ.

εφοσον φαινεται συμβολαιο και εχει περαστει στο taxis και εσυ μπορεις να πεις το αναποδο. οτι πληρωσες και δεν πηρες ποτε αποδειξη. δικηγορο να βαλει θελει αλλα τοσα λεφτα  οποτε να το κανει χλωμο

εναλλακτικα βαζεις δικηγορονκαι οταν ξαναπαρει τις λες να μιλησει με το δικηγορο σου

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, thodoris69 είπε

Στο χέρι της τα έδινα αλλά από θυμάμαι δεν είχε κοπεί καμμιά απόδειξη για το νοίκι.αλλα αν κάνω λάθος και έχει κοπεί ? ( Η απόδειξη πρέπει να είναι από αυτές που παίρνανε στην εφορία η από τις απλές ?

Δώσε το χιλιάρικο να γλυτώσεις τα δικαστήρια, είσαι χαμένος απο χέρι.

Και αυτή την φορα παρε απόδειξη ότι δεν χρωστάς τίποτα άλλο

• Confused 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, thodoris69 είπε

Ναι έχω μισθωτηριο και για τα 8 χρόνια που εμένα μέσα αλλά στη εφορία δήλωνα ποιο λίγα από αυτά που τις έδινα στο χέρι επειδή με είχε παρακαλέσει και εγώ δεν είχα καποιιο θέμα να μην το κάνω!!

Τώρα την πάτησες, μπορεί να επικαλεστεί ότι δεν τις πληρωσες τα ενοίκια τα οποία δεν δήλωσες κιόλας. Η πλήρωσε το χιλιαρικο και απαίτησε οπωσδήποτε απόδειξη πληρωμής ή μιλας με δικηγορο και περιμένεις ποτέ θα κινηθεί νομικα η ιδιοκτήτρια. Αν κινηθεί και η άλλη νομικά θα πληρώσει πρόστιμα αυτό που δεν δηλωθηκε βάσει μισθωτηριου, αλλά ο μεγαλύτερος χαμένος βγαίνεις εσύ. 

Επεξ/σία από Βασίλης_29
Δημοσ.

Γιατι να μη δηλωσεις λιγοτερα .;Ετσι και αλλιως καποια στιγμη τα κοροιδα, δηλαδη αυτοι που δεν κλεβουν ,θα πληρωσουν τα χρεη ανθρωπων σαν και εσενα .Δεν εχει σημασια που εσυ δεν ειχες κερδος απο αυτη τη συναλλαγη αφου δεν σε πειραζε που η ιδιοκτητρια θα κλεβει αρα εισαι συνενοχος και εσυ .

Τωρα μπαινεις εδω και κλαιγεσαι .

• Like 6
  • Thanks 1
  • Confused 1
  • Sad 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, thodoris69 είπε

γιατι ειμαι χαμενος απο χερι μπορει να μου το εξηγησεις?

Δεν μπορει να στο εξηγησει επειδη δεν εισαι χαμενος. Αυτο που σου ειπε ο @poulinos

Επισης, ελπιζω οταν συμφωνησατε να δηλωνει λιγοτερα στο συμβολαιο, να επεσε και το συνολικο ενοικιο που θα της εδινες το χερι. Αν δεν εκανες παζαρι απο την μερια σου, μονο αυτη βγηκε κερδισμενη κλεβοντας το κρατος. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε

Δεν μπορει να στο εξηγησει επειδη δεν εισαι χαμενος. Αυτο που σου ειπε ο @poulinos

Επισης, ελπιζω οταν συμφωνησατε να δηλωνει λιγοτερα στο συμβολαιο, να επεσε και το συνολικο ενοικιο που θα της εδινες το χερι. Αν δεν εκανες παζαρι απο την μερια σου, μονο αυτη βγηκε κερδισμενη κλεβοντας το κρατος. 

Κλέβοντας όλους  όσους δεν κάνουν τέτοιες λαμογιές!

Το κράτος αυτά που θέλει να πάρει θα τα πάρει!

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε

οχι δεν εκανα παζαρι δυστυχως και τωρα με ολα αυτα με εχει στησει στον τοιχο και δεν ξερω  τι να κανω στα σιγουρα οταν το νοικι ηταν 300 ευρω και δηλωσα στην εφορια 100 μαλλον την πατησα και πρεπει να της δωσω το 1000

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, thodoris69 είπε

οχι δεν εκανα παζαρι δυστυχως και τωρα με ολα αυτα με εχει στησει στον τοιχο και δεν ξερω  τι να κανω στα σιγουρα οταν το νοικι ηταν 300 ευρω και δηλωσα στην εφορια 100 μαλλον την πατησα και πρεπει να της δωσω το 1000

Αν ηταν ετσι, εγω στην θεση της θα σε ετρεχα για 9600 (ή για τους μηνες που εγινε υποχρεωτικη η καταθεση, αν και νομιζω αφορα νεα συμβολαια) μιας και δεν φαινεται πουθενα οτι της εδωσες κατι απο τα ενοικια.

Δεν μπορει αν αποδειξει πουθενα αν της εδωσες ή οχι λεφτα. 

Απο το σπιτι εχει ηδη φυγει, και αφου δεν σου εκανε αγωγη πιο πριν ή διαδικασιες εξωσης, εισαι οκ.

Επισης απο μερια σου, για τις ζημιες, δεν εχεις φωτογραφιες ή παλιοτερα μηνυματα προς αυτην?

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, thodoris69 είπε

γιατι ειμαι χαμενος απο χερι μπορει να μου το εξηγησεις?

Η ιδιοκτήτρια λέει ότι θα σου κάνει αγωγή επειδή δεν πληρωσες ενοικια, η ίδια με μεγάλη πιθανοτητα είτε δεν δήλωσε τίποτα είτε δήλωσε όσα δήλωσες και εσύ για να μην τις κάνουν έλεγχο. 

Εσύ αποδείξεις ότι πληρωσες δεν έχεις πέραν των ποσών που δήλωσες στην εφορεία. 

Σε αυτό το ενδεχόμενο και για τις δύο περιπτώσεις. 

1. Εσύ θα κληθείς να πληρώσεις ότι αναγράφεται στο μισθωτήριο συν τροποποιητικες δηλώσεις Ε1 για τα θεωρητικά πόσα που δεν πληρωσες και θα επιδικαστουν συν τυχόν πρόστιμα εκπροθεσμων τροποποιητικων. Η μεν ιδιοκτήτρια θα εισπράξει από εσένα αυτό που θα επιδικαστει με βάση το μισθωτήριο και θα κάνει τροποποιητικες Ε1 με επιπλέον φορο αναδρομικά συν προσαυξήσεις. Αν δεν δήλωνε τίποτα ακόμα χειρότερο για αυτήν. 

Οι απαιτήσεις λόγω φθορων τώρα είναι περίπλοκο ζήτημα, εξαρτάται από το πόσο ισχυρά είναι τα αποδεικτικά στοιχεία που έχει αλλά και το είδος των ζημιών και πόσο εύκολα μπορούν να φανούν σε μια φωτογραφία. 

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...