Mankon7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα Είμαι συνδρομητής nova 50 vdsl. Δεν έχω κανένα παράπονο από την ταχύτητα αφού κλειδώνω γύρω στα 50. Σκέφτομαι λοιπόν να κάνω αναβάθμιση σε 100 vdsl. Υπάρχει κάποιος τρόπος για να μάθω αν θα κλειδώνω σε αυτήν την ταχύτητα γιατί έχω διαβάσει από αρκετούς συνδρομητές πως μετά από αναβάθμιση είχαν αρκετά προβλήματα με την γραμμή τους λόγω μεγαλύτερης ευαισθησίας Ευχαριστώ Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2020 από Mankon7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Πόσταρε τα στατιστικά από το router σου. Εκεί λέει και το Attainable, οπότε μπορείς να πάρεις μια ιδέα για το τι θα έχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Mankon7 είπε Καλησπέρα Είμαι συνδρομητής nova 50 vdsl. Δεν έχω κανένα παράπονο από την ταχύτητα αφού κλειδώνω γύρω στα 50. Σκέφτομαι λοιπόν να κάνω αναβάθμιση σε 100 vdsl. Υπάρχει κάποιος τρόπος για να μάθω αν θα κλειδώνω σε αυτήν την ταχύτητα γιατί έχω διαβάσει από αρκετούς συνδρομητές πως μετά από αναβάθμιση είχαν αρκετά προβλήματα με την γραμμή τους λόγω μεγαλύτερης ευαισθησίας Ευχαριστώ Συνηθως φταιει η καθετη στον χωρο η καποιο λαθος εχει κατα την αναβαθμιση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 α. σηκωσε χαρακτηριστικα γραμμης β. σωστη καλωδιωση https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mankon7 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 16 ώρες πριν, infin1tyGR είπε Πόσταρε τα στατιστικά από το router σου. Εκεί λέει και το Attainable, οπότε μπορείς να πάρεις μια ιδέα για το τι θα έχεις. Αυτά τα στοιχεία εννοείς;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 μεγιστο θεωρητικο 96mbit.αν φτιαξεις και την καλωδιωση(αν δεν ειναι σωστη) θα παιξει παραπανω 2 hours ago, Mankon7 said: Αυτά τα στοιχεία εννοείς;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mankon7 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Διάβασα λίγο το αρχείο που έστειλες για την σωστή καλωδίωση της σύνδεσης και έχω μια απορία. Η master πρίζα του σπιτιού ποια είναι; Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2020 από Mankon7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 συνηθως η πριζα στο σαλονι που ειναι η πρωτη πριζα που μπεις μεσα στο σπιτι.τουλαχιστον στο 99 τις 100 των σπιτιων. On 26/09/2020 at 11:08, Mankon7 said: Διάβασα λίγο το αρχείο που έστειλες για την σωστή καλωδίωση της σύνδεσης και έχω μια απορία. Η master πρίζα του σπιτιού ποια είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mankon7 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Και εγώ αυτή φαντάστηκα.... Ρούτερ και τηλέφωνο (1 υπαρχει στο σπίτι) τα έχω συνδεδεμένα σε αυτή την πρίζα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα