Itsagbstan Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Εγω εχω δει τον αρναουτογλου και την βισση στην κηφισια , τον stan να βγαζει βολτα το σκυλι του στην γειτονια , την βανδη στο κεντρο, τον καλαθη σε εστιατορειο και τον μαραντινη στο μολλ
stavpal Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 και έκανες account μόνο για να ρωτήσεις αυτό;; 1
Samothrax Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Την εαυτού εξοχότητα μου...!!! Στον καθρέφτη... Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2020 από Samothrax
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Έχω πετύχει τους Ζαφείρη Ντούρο... πορνοστάρ Βασιλάκη...τηλεμαιντανο σχολιαστή διαιτητών Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2020 από cacofonix-3
Dinos1973 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) ? Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2020 από Dinos1973 2
vamvakoolas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 11 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε Λοιπον γατακια........ φοιτητής στο Μαντσεστερ το 1996, εμενα στο Salford, τα ειχα με μια Βρετανιδα που το σπιτι της ηταν (φοιτητρια και αυτη) δυο δρόμους μακρυα απο το Clif (φιλοι τις ManU θα καταλαβουν τι ηταν) μιλαμε για την εποχη που αστερια στην ManU ηταν ο Cantona, Paul Ince κλπ κλπ, στο mid school break σκασανε μύτη ο αδερφος και η αδερφη της (πιτσιρικια του δημοτικού) προσφερθηκα να τους παω μέχρι το Clif, περιμεναμε μαζι με αλλους "τρελαμενους" στα σιδερα στο παρκινγ, τα παραπανω ονοματα που ανεφερα δεν ηταν εκεί γιατι τα parking spot (ειχαν τα ονοματα τους) ηταν αδεια, σε μια στιγμή βγαινει ενα πιτσιρικι κατω απο 20, με το περιεργο μαλι που ειχαν τα εγγλεζακια, υπογραφει στο μπλοκακι του αδερφου τις φίλης μου, και μετα απο λιγο φεύγουμε, στο σπιτι (ήμουν απογοητευμενος διότι δεν ειδαμε γνωστο) του λεω να μου δείξει το μπλοκακι, μου το έδειξε, και σκεφτηκα .....who the fuck is David Beckam! και; πιο ενδιαφερον θα ηταν να ειχαμε λεπτομέρειες για το Ζαφειρη Ντουρο 😁 1
HateMe Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 23 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε Λοιπον γατακια........ φοιτητής στο Μαντσεστερ το 1996, εμενα στο Salford, τα ειχα με μια Βρετανιδα που το σπιτι της ηταν (φοιτητρια και αυτη) δυο δρόμους μακρυα απο το Clif (φιλοι τις ManU θα καταλαβουν τι ηταν) μιλαμε για την εποχη που αστερια στην ManU ηταν ο Cantona, Paul Ince κλπ κλπ, στο mid school break σκασανε μύτη ο αδερφος και η αδερφη της (πιτσιρικια του δημοτικού) προσφερθηκα να τους παω μέχρι το Clif, περιμεναμε μαζι με αλλους "τρελαμενους" στα σιδερα στο παρκινγ, τα παραπανω ονοματα που ανεφερα δεν ηταν εκεί γιατι τα parking spot (ειχαν τα ονοματα τους) ηταν αδεια, σε μια στιγμή βγαινει ενα πιτσιρικι κατω απο 20, με το περιεργο μαλι που ειχαν τα εγγλεζακια, υπογραφει στο μπλοκακι του αδερφου τις φίλης μου, και μετα απο λιγο φεύγουμε, στο σπιτι (ήμουν απογοητευμενος διότι δεν ειδαμε γνωστο) του λεω να μου δείξει το μπλοκακι, μου το έδειξε, και σκεφτηκα .....who the fuck is David Beckam! Στο "λοιπόν γατάκια" σταμάτησα να διαβάζω. OK BOOMER
stelios18120 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 13 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε και; πιο ενδιαφερον θα ηταν να ειχαμε λεπτομέρειες για το Ζαφειρη Ντουρο 😁 H τον Ζαφειρη μελά 😋
momotis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Itsagbstan είπε Εγω εχω δει τον stan τον μαραντινη στο μολλ 1
velociraptoras Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 πολλους αλλά ποιος ο λόγος του ποστ? παντως αυτη που μου έκανε όντως εντυπωση, η τζουλια αλεξανδρατου πριν ασχοληθεί με την "υποκριτική".
Βασίλης_29 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Διάσημους δεν έχω δει. Έχει τύχει να δω πολιτικούς σε διάφορα μέρη εδώ, Κουβελη, Κουρουμπλη και Γλεζο.
aris1986 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, Itsagbstan είπε Εγω εχω δει τον αρναουτογλου και την βισση στην κηφισια , τον stan να βγαζει βολτα το σκυλι του στην γειτονια , την βανδη στο κεντρο, τον καλαθη σε εστιατορειο και τον μαραντινη στο μολλ Θες να μου πεις ότι οι διάσημοι κάνουν και αυτοί απλά πράγματα όπως εμείς;;;! 😯😲😱🤯
Προτεινόμενες αναρτήσεις