tzokos2 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Γεια σας, έχω ένα πιάτο απο COSMOTE TV στην ταράτσα καινουργιο. Θα μπορούσα να το αξιοποιήσω κάπως και να το συνδέσω στην TV μου? Εννοώ, βάζοντας κάποιου είδους αποκωδικοποιητή να πιάνω κάποια επιπλέον κανάλια? Ιδέες? Thanx
kostasbm Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, tzokos2 είπε Γεια σας, έχω ένα πιάτο απο COSMOTE TV στην ταράτσα καινουργιο. Θα μπορούσα να το αξιοποιήσω κάπως και να το συνδέσω στην TV μου? Εννοώ, βάζοντας κάποιου είδους αποκωδικοποιητή να πιάνω κάποια επιπλέον κανάλια? Ιδέες? Thanx αν η τηλεοραση εχει εισοδο για δορυφορικη κεραια θα ηταν αξιοποιησημο το πιατο βαζοντας το στις 19Ε Αστρα για τα ελευθερα καναλια με ενδιαφερον αν δεν εχει και σου περισευει καποιο 40-60αρι ευρω να παρεις εναν δορυφορικο δεκτη linux λειτουργικο κατα προτιμηση χωρις να ειμαι 100% σιγουρος μαλλον μπορεις και με το κουτι της cosmote να πιασεις τα ελευθερα καναλια 1
tzokos2 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 "αν η τηλεοραση εχει εισοδο για δορυφορικη κεραια θα ηταν αξιοποιησημο το πιατο βαζοντας το στις 19Ε Αστρα για τα ελευθερα καναλια με ενδιαφερον αν δεν εχει και σου περισευει καποιο 40-60αρι ευρω να παρεις εναν δορυφορικο δεκτη linux λειτουργικο κατα προτιμηση χωρις να ειμαι 100% σιγουρος μαλλον μπορεις και με το κουτι της cosmote να πιασεις τα ελευθερα καναλια" Δεν έχω το κουτί της COSMOTE μόνο η κεραία έχει μείνει στην ταράτσα με το καλώδιό της. Δεν ξέρω αν έχει και πως είναι η είσοδος της δορυφορικής στην Tv Μου. Με τον δορυφορικό δέκτη που λες τι είδους κανάλια θα πιάνω? πχ εξωτερικού?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα