Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Χρειάζεται να αποδείξω την ταυτοτητα μου για μια καναδικη υπηρεσία και μου ζήτησαν γνήσιο αντιγραφο ταυτοτητας από την αστυνομία. Ξερει κανεις τι ειναι αυτο;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, J42 είπε

Χρειάζεται να αποδείξω την ταυτοτητα μου για μια καναδικη υπηρεσία και μου ζήτησαν γνήσιο αντιγραφο ταυτοτητας από την αστυνομία. Ξερει κανεις τι ειναι αυτο;

Πας στην πρεσβία / αστυνομία / ΚΕΠ και ζητάς επικύρωση αντιγράφου.
Θα σου βγάλουν μια φωτοτυπία την ταυτότητα και θα την επικυρώσουν. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, J42 είπε

Καλησπέρα

την αστυνομική ταυτότητα  ή το διαβατήριο? επικυρωμένο φωτοαντιγραφο ζητάνε αλλά βγαλτα και τα δυο γιατι όταν είσαι σε άλλη χώρα συνήθως το διαβατήριο έχει ισχύ ταυτότητας. 

• Like 1
Δημοσ.

Σκοπευω να πάρω  την καναδικη υπηκοοτητα λόγω του πατέρα μου και μου ζητάνε 2 αποδεικτικά ταυτοτητας. Διαβατηριο και δελτίο ταυτότητας. Χρειάζονται "γνήσιο" (ετσι μου το ειπαν) αντιγραφο από την αστυνομία και των δυο....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, J42 είπε

Σκοπευω να πάρω  την καναδικη υπηκοοτητα λόγω του πατέρα μου και μου ζητάνε 2 αποδεικτικά ταυτοτητας. Διαβατηριο και δελτίο ταυτότητας. Χρειάζονται "γνήσιο" (ετσι μου το ειπαν) αντιγραφο από την αστυνομία και των δυο....

Με το διαβατήριο δεν θα έχεις πρόβλημα . Αν έχεις έστω την καινούργια ας την πούμε ταυτότητα που έχει και λατινικούς χαρακτήρες ενδεχομένως να δεχτούν δύο επικυρωμένα αντίγραφα.

Κάνε τα σε αστυνομικό τμήμα και όχι σε ΚΕΠ τότε.

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, velociraptoras είπε

γιατι όταν είσαι σε άλλη χώρα συνήθως το διαβατήριο έχει ισχύ ταυτότητας. 

Αυτο που στην Ελλάδα ακόμα θεωρούμε πως μέσα στη χώρα μας η αστυνομική ταυτότητα και όχι το διαβατήριο είναι το επίσημο έγγραφο ταυτοπροσωπιας δεν το έχω καταλάβει. Δλδ οποίος δειξει διαβατήριο μόνο δεν ταυτοπροσωπειται παντού; 

Κάθε φορά που μπαίνω στη χώρα με ρωτάει ο αστυνομικός αφού δει το διαβατήριο μου.... Μήπως έχετε και την ταυτοτητα σας μαζί;

Σε άλλες χώρες δεν έχουν κσν ταυτότητα, διαβατήριο κσι δίπλωμα αρκεί. Βασικά το διαβατήριο είναι πάνω από όλα πάντα 

Επεξ/σία από gthe
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

- Το διαβατήριο είναι χρήσιμο στις περισσότερες περιπτώσεις στο εξωτερικό, όχι σε όλες.

- Στη συγκεκριμένη περίπτωση, εδώ, χρειάζεται και ένα δεύτερο έγγραφο ταυτοποίησης που να έχει την υπογραφή του και προφανώς φωτογραφία. Επίσης για την ίδια αιτία, εδώ στο insomnia, είχε ανοίξει παλαιότερα άλλο θέμα και είχαν γραφτεί περισσότερα και ποιο χρήσιμα πράγματα.

- Τέλος, με μια μικρή αναζήτηση στο διαδίκτυο, με ένα τηλέφωνο στην πρεσβεία του Καναδά ή σε κάποιο γραφείο που αναλαμβάνει-επί πληρωμή-αυτά τα θέματα, μπορείς να μάθεις ποια ακριβώς έγγραφα χρειάζεσαι και τι είδους επικύρωση πρέπει να έχουν...

Επεξ/σία από filipN
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, filipN είπε

- Το διαβατήριο είναι χρήσιμο στις περισσότερες περιπτώσεις στο εξωτερικό, όχι σε όλες.

- Στη συγκεκριμένη περίπτωση, εδώ, χρειάζεται και ένα έγγραφο ταυτοποίησης που να έχει την υπογραφή του και προφανώς φωτογραφία. Επίσης για την ίδια αιτία, εδώ στο insomnia, είχε ανοίξει παλαιότερα άλλο θέμα και είχαν γραφτεί περισσότερα και ποιο χρήσιμα πράγματα.

- Τέλος, με μια μικρή αναζήτηση στο διαδίκτυο, με ένα τηλέφωνο στην πρεσβεία του Καναδά ή σε κάποιο γραφείο που αναλαμβάνει-επί πληρωμή-αυτά τα θέματα, μπορείς να μάθεις ποια ακριβώς έγγραφα χρειάζεσαι και τι είδους επικύρωση πρέπει να έχουν...

Διαβατηριο και να μην είναι χρησιμο στο εξωτερικό;Σε ποιες περιπτώσεις;Το διαβατήριο έχει υπογραφή και φωτό  οπως και η ταυτότητα.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Διαβατηριο και να μην είναι χρησιμο στο εξωτερικό;Σε ποιες περιπτώσεις;Το διαβατήριο έχει υπογραφή και φωτό  οπως και η ταυτότητα.

Καλημέρα

- Όχι σε όλες τις περιπτώσεις γράφω. Δεν αρκεί από μόνο του για την εγγραφή σου στο Δήμο σε μερικές χώρες.

- Δεν το έγραψα σωστά, οι Καναδικές υπηρεσίες ζητούν αντίγραφο διαβατηρίου συν (+) ενός ακόμα εγγράφου ταυτοποίησης που φέρει την υπογραφή του κατόχου.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, filipN είπε

Καλημέρα

- Όχι σε όλες τις περιπτώσεις γράφω. Δεν αρκεί από μόνο του για την εγγραφή σου στο Δήμο σε μερικές χώρες.

- Δεν το έγραψα σωστά, οι Καναδικές υπηρεσίες ζητούν αντίγραφο διαβατηρίου συν (+) ενός ακόμα εγγράφου ταυτοποίησης που φέρει την υπογραφή του κατόχου.

Πρόσεξε, άλλο δεν είναι χρησιμο και άλλο θέλουν και κάτι άλλο.Δεν είναι το ίδιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...