tolisrx8 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 παιδιά είχε κανεις εμπειρία από τις inno3d? Επειδή το κουτι μου χωράει μέχρι 28cm gpu η μοναδική που χωράει είναι η INNO3D GEFORCE RTX 3080 TWIN X2 OC... Από την μια με προβληματίζει η αξιοπιστία και από την άλλη η θερμοκρασίες που πιθανόν να ανεβάζει η συγκεκριμένη υλοποίηση.(φοβάμαι μην ξεπερνάει του 80c) Ενναλακτικά μπορώ να παω σε 3070,αλλα εκεί θα δω ένα 20-25% σε σχέση με την 2080 που εχω τώρα(1440p monitor εχω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 11 λεπτά πριν, tolisrx8 είπε παιδιά είχε κανεις εμπειρία από τις inno3d? Επειδή το κουτι μου χωράει μέχρι 28cm gpu η μοναδική που χωράει είναι η INNO3D GEFORCE RTX 3080 TWIN X2 OC... Από την μια με προβληματίζει η αξιοπιστία και από την άλλη η θερμοκρασίες που πιθανόν να ανεβάζει η συγκεκριμένη υλοποίηση.(φοβάμαι μην ξεπερνάει του 80c) Ενναλακτικά μπορώ να παω σε 3070,αλλα εκεί θα δω ένα 20-25% σε σχέση με την 2080 που εχω τώρα(1440p monitor εχω) Μήπως να αλλάξεις κουτί; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tanasen01 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 18 λεπτά πριν, tolisrx8 είπε παιδιά είχε κανεις εμπειρία από τις inno3d? Επειδή το κουτι μου χωράει μέχρι 28cm gpu η μοναδική που χωράει είναι η INNO3D GEFORCE RTX 3080 TWIN X2 OC... Από την μια με προβληματίζει η αξιοπιστία και από την άλλη η θερμοκρασίες που πιθανόν να ανεβάζει η συγκεκριμένη υλοποίηση.(φοβάμαι μην ξεπερνάει του 80c) Ενναλακτικά μπορώ να παω σε 3070,αλλα εκεί θα δω ένα 20-25% σε σχέση με την 2080 που εχω τώρα(1440p monitor εχω) Έχεις 800€ για gpu. Κάνε τη χάρη στον εαυτό σου και δώσε έστω άλλα 60-80€ για κουτί. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolisrx8 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 είναι και αυτο μια άποψη αλλά επειδή του χρόνου θα παω ολικο upgrade βαριέμαι την διαδικασία... (σκέφτομαι και τώρα να παω σε ολκή αναβάθμιση με τους νέους ryzen ,αλλά μάλλον θα περιμένω για τέλη 21 με ddr5,5nm κ.τ.λ), Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, tolisrx8 είπε είναι και αυτο μια άποψη αλλά επειδή του χρόνου θα παω ολικο upgrade βαριέμαι την διαδικασία... (σκέφτομαι και τώρα να παω σε ολκή αναβάθμιση με τους νέους ryzen ,αλλά μάλλον θα περιμένω για τέλη 21 με ddr5,5nm κ.τ.λ), το κουτί σου μένει. δεν χρειάζεται να το ξανααλλάξεις. NR600 / phanteks p400s τρομερά για την τιμή τους . Κράτα και τα ανεμηστήρια από αυτό που έχεις αν πάρεις nr600 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolisrx8 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, tanasen01 είπε Έχεις 800€ για gpu. Κάνε τη χάρη στον εαυτό σου και δώσε έστω άλλα 60-80€ για κουτί. Ειναι θέμα ταλαιπωρίας (μετα απο καποια ηλικια βαριεσαι τα βγαλε-βαλε) Για να μην βγαίνουμε offtopic θα κοιτάξω και αυτην την ενναλακτική ή θα παω σε inno3d και οτι κάτσει Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2020 από tolisrx8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 9 λεπτά πριν, tolisrx8 είπε Ειναι θέμα ταλαιπωρίας (μετα απο καποια ηλικια βαριεσαι τα βγαλε-βαλε) Για να μην βγαίνουμε offtopic θα κοιτάξω και αυτην την ενναλακτική ή θα παω σε inno3d και οτι κάτσει Με την inno3d το πιθανότερο είναι να δυσκολευτείς πολύ να την πουλήσεις μελλοντικά 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Acmilangr2 είπε Με την inno3d το πιθανότερο είναι να δυσκολευτείς πολύ να την πουλήσεις μελλοντικά όχι ότι είναι κακή εταιρία. Απλά δεν την ξέρουν οι περισσότεροι. Πχ μέχρι τις Turing, η inno3d είχε καλύτερες κάρτες από την MSI. Γερμανία PNY, Inno3D,Palit (KFA2, Gainward, Galax). Παλιά είχαν και το κακό έδιναν 2 χρόνια εγγύηση δεν ξέρω αν άλλαξε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolisrx8 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Acmilangr2 είπε Με την inno3d το πιθανότερο είναι να δυσκολευτείς πολύ να την πουλήσεις μελλοντικά οποτε ή 3070(και ολικη αναβαθμιση του χρονου ddr5,5nm) ή 3080 και κουτι ή ολικη αναβάθμιση σε κανα μηνα που βγαίνουν οι νέοι ryzen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 16 λεπτά πριν, tolisrx8 είπε Ειναι θέμα ταλαιπωρίας (μετα απο καποια ηλικια βαριεσαι τα βγαλε-βαλε) Για να μην βγαίνουμε offtopic θα κοιτάξω και αυτην την ενναλακτική ή θα παω σε inno3d και οτι κάτσει Έλα ρε συ σιγά την ταλαιπωρία. Δηλαδή θα πάρεις μία μέτρια υλοποίηση η οποία μπορεί να χωράει και τσιμα τσιμα στο κουτί επειδή βαριέσαι την μεταφορά; Τι να αλλάξεις κουτί τώρα τι του χρόνου. Όταν πάρεις καινούργιο cpu βγάζεις απλά την mobo και βάζεις την καινούργια, 9 βίδες είναι. Τώρα ψήκτρα και τα 24πινο/8πινο eps είναι 5 λεπτά δουλειά. Ελπίζω να έχεις σοβαρό τροφοδοτικό αν θέλεις να βάλεις την 3080.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolisrx8 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Έλα ρε συ σιγά την ταλαιπωρία. Δηλαδή θα πάρεις μία μέτρια υλοποίηση η οποία μπορεί να χωράει και τσιμα τσιμα στο κουτί επειδή βαριέσαι την μεταφορά; Τι να αλλάξεις κουτί τώρα τι του χρόνου. Όταν πάρεις καινούργιο cpu βγάζεις απλά την mobo και βάζεις την καινούργια, 9 βίδες είναι. Τώρα ψήκτρα και τα 24πινο/8πινο eps είναι 5 λεπτά δουλειά. Ελπίζω να έχεις σοβαρό τροφοδοτικό αν θέλεις να βάλεις την 3080.. Ναι τροφοδοτικο εχω 750w corsair. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, tolisrx8 είπε Ναι τροφοδοτικο εχω 750w corsair. Μια χαρά. Οπότε κάνεις τώρα την παλικαριά να αλλάξεις κουτί και του χρόνου mobo/ram/cpu. Εκτός αν θέλεις ryzen 5000 τώρα, που μια χαρά τούμπανο θα είναι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsiviotis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 40 λεπτά πριν, tolisrx8 είπε Ειναι θέμα ταλαιπωρίας (μετα απο καποια ηλικια βαριεσαι τα βγαλε-βαλε) Για να μην βγαίνουμε offtopic θα κοιτάξω και αυτην την ενναλακτική ή θα παω σε inno3d και οτι κάτσει When there's a will, there's a way. Κι εδώ βαριόμουν να αλλάζω κουτί και ιστορίες. Τη χώνεις απλά με λίγο πιο μπρουτάλ μεθόδους όπως είχα κάνει π.χ. με την 1080: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Λολ ρε θα σφαχτείς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsiviotis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε Λολ ρε θα σφαχτείς Και καλά αυτή ήταν η λιγότερο μανούρα λύση 🤓 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα