Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε! 

Θα ήθελα να μου πείτε αν εγκρίνετε το πληκτρολόγιο motospeed ck104 γιατί έχω διαβάσει αρκετές θετικές και αρνητικές κριτικές. Όποιος το έχει στην κατοχή του ή το είχε να μου πει την άποψή του. 

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Δημοσ.

Δεν μου άρεσαν καθόλου οι κόκκινοι στα motospeed. Πολύ ογκώδη πλήκτρα για τον σκοπό τους. Είχα και τα μπλε.

Μικρή διάρκεια ζωής αμφοτερα, με καζουαλ χρήση. Το κόκκινο δε χάλασε όντας στο ντουλάπι. Το μπλε το έδωσα σε φίλο και χάλασε το s. 

Αν πάρεις απόφαση ότι κάποια στιγμή θα χρειαστεί να το πας για εγγύηση, τα αξίζει τα χρήματα του. Αν είσαι από αυτούς που βαριουνται να ασχοληθούν πάρε κάτι ποιοτικότερο.

Δημοσ.

Εγώ έχω το μπλε εδώ και  ένα χρόνο περίπου. Πάρα πολύ ευχαριστημένος και δεν μου έχει βγάλει κανένα πρόβλημα.Θόρυβο κάνει αλλα προσωπικά δεν με ενοχλεί.

Δημοσ.

Έχω το CK104 με μπλε διακόπτες. Πέρα από τον θόρυβο που κάνουν (αναμενόμενο και γνωστό αυτό), μου παρουσίασε πρόβλημα, μέσα στον πρώτο χρόνο, με πλήκτρα που διπλοπατιούνταν. Αφού το έστειλα δύο φορές για επισκευή, τελικά με τη συμβουλή ενός μέλους εδώ προμηθεύτηκα ένα σπρέι και τα ψεκάζω κάθε φορά που εμφανίζουν τέτοιο πρόβλημα - έτσι λύνεται το θέμα, τουλάχιστον μέχρι να ξαναεμφανιστεί.
Ένα άλλο θέμα για μένα είναι και το μικρό του μέγεθος με τις μικρές αποστάσεις ανάμεσα στα πλήκτρα, κάτι που σημαίνει ότι κατά την πληκτρολόγηση (γι' αυτό το πήρα κυρίως) πατάω και διπλανά πλήκτρα χωρίς να το θέλω.

• Like 1
Δημοσ.

Κι εγώ το έχω το CK 104 με μπλε διακόπτες περίπου 3 χρόνια, δεν έχει βγάλει κάποιο θέμα και είμαι πλήρως ευχαριστημένος. Δεν έχω δοκιμάσει άλλο μηχανικό ακριβότερο για να έχω μέτρο σύγκρισης, αλλά στην εμπειρία μου μέχρι στιγμής δεν έχω παρατηρήσει κάτι που να με ενοχλήσει. Οι μπλε διακόπτες κάνουν παραπάνω θόρυβο, αν δεν έχεις θέμα και σου αρέσει η clicky αίσθηση προχώρα. Επίσης μου φάνηκε αρκετά εύκολο στην αφαίρεση των keycaps και τον καθαρισμό.

Δημοσ.

Το εχω αρκετα χρονια και ειμαι ευχαριστημενος.

Ναι εμφανισαν καποιοι διακοπτες θεμα και δε πατιοντουσαν,εβγαλα τα πληκτρα,ψεκασα με σπρευ επαφων και λειτουργουν μια χαρα.

Εχω αγορασει και απο ebay με 1Ε μια 5αδα διακοπτες αν τα φτυσει κανεις τελειως.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dantε είπε

Το εχω αρκετα χρονια και ειμαι ευχαριστημενος.

Ναι εμφανισαν καποιοι διακοπτες θεμα και δε πατιοντουσαν,εβγαλα τα πληκτρα,ψεκασα με σπρευ επαφων και λειτουργουν μια χαρα.

Εχω αγορασει και απο ebay με 1Ε μια 5αδα διακοπτες αν τα φτυσει κανεις τελειως.

ειναι hot swappable οι διακόπτες ?

Δημοσ.

Το έχω και εγώ μερικούς μήνες, με κόκκινους διακόπτες. Δεν είμαι ειδικός, το πρώτο μου μηχανικό πλητρολόγιο είναι.

Μου φαίνεται μια χαρά και δεν έχει κάποιο πρόβλημα μέχρι τώρα. Δεν περίμενα να είναι τόσο στιβαρή κατασκευή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...