imvrios Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις δοκίμασα και με άλλο VPN από αυτό που είχα χρησιμοποιήσει (το VPN της Symantec). Κάτι σε εσένα είναι. Ή το VPN που διάλεξες ή κάποιον add-on, δε ξέρω. Χωρίς ενεργό VPN μπορείς να το επιλέξεις; Στα 89,99€.
sanet Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 συνδεομαι κανονικα, φαινεται η αλλη τιμη, αλλα σκαλωνει στο σταδιο της πληρωμης
imvrios Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Χωρίς VPN προχωράει κανονικά; Και αν θες βοήθεια δώσε περισσότερα στοιχεία. Τι λειτουργικό έχεις, ποιο browser και ποιο VPN χρησιμοποιείς, μήπως καταλάβουμε τι γίνεται. Αν το VPN που χρησιμοποιείς δεν είναι browser extension αλλά εφαρμογή για το PC, δοκίμασε και με άλλο browser.
sanet Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 εκανα νεο χρηστη και λυθηκε το προβλημα, ευχαριστω
biovaggoulas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Αυτά παθαίνεις αν σκιπάρεις την καθημερινή ενημέρωση στο ινσόμνια. Χάθηκε η προσφορά. Από Ρουμανία που τσέκαρα τώρα με vpn είναι στα 79,99 ενώ σε εμάς έφτασε στα 279... Πίκρα. ΥΓ: Οι έμπειροι που έχετε ξαναπάρει, βγάζει άλλη προσφορά μέσα στη χρονιά;; 1
imvrios Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Που ακριβώς τις είδες αυτές τις τιμές; Συνεχίζουν να ισχύουν οι τιμές που ίσχυαν και για Ελλάδα και για Ουκρανία. Το μόνο που δε δοκίμασα είναι αν ισχύει ακόμα ο εκπτωτικός κωδικός. Αλλά αν το πάρεις π.χ. από Ουκρανία θα δώσεις 32€ αντί για 27€. Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2020 από imvrios
DeKaLoUdiS Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Απο Ρωσια χθες ηταν στα 31 + 0,6 κατι fees με vpn, κανονικα. Αν και ελεγε μεχρι και 28 το early15, τελικα δεν ισχυε. Εγω το πηρα στα 31 χθες τελικα.
lancias Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, biovaggoulas είπε Αυτά παθαίνεις αν σκιπάρεις την καθημερινή ενημέρωση στο ινσόμνια. Χάθηκε η προσφορά. Από Ρουμανία που τσέκαρα τώρα με vpn είναι στα 79,99 ενώ σε εμάς έφτασε στα 279... Πίκρα. ΥΓ: Οι έμπειροι που έχετε ξαναπάρει, βγάζει άλλη προσφορά μέσα στη χρονιά;; γιατι δεν δοκιμαζεις μεσω ρωσσιας?ακομα κ χωρις το κωδικο λιγο πανω απο 30 ευρω ειναι.....
deadp Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δοκιμάζω διάφορα VPN, μια στιγμή μου έβγαλε κάποια τιμή σε ρούβλια, μετά συνεχίζει σε Euro... Και φυσικά, πάντα με 89€. Πως θα μπορέσω κι εγώ να το πάρω στα 31;;;
xDante Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) μολις το εκανα με ρώσικο μου βγήκε ακριβώς 32,51 ευρώ μέσω paypal τιμιο. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2020 από xDante 1
volleyball Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Έχει καταφέρει κάποιος να πάρει την έκπτωση 15% (EARLY15), που είδα ότι ισχύει πλέον μέχρι 8 Οκτώβρη ; Προσπαθώ τώρα με vpn και μου λέει ότι ο κωδικός δεν ισχύει... Εδώ η ανακοίνωση, χθεσινή, που λέει για τον κωδικό και μέχρι πότε ισχύει : https://www.euroleague.net/news/i/aut6qrcadjiwjumw/euroleague-tv-packages-available-now 1
gamanos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Για πείτε τι κάνουμε από εδώ και πέρα όποιος το καταφέρει...
Lecter D Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 11 ώρες πριν, deadp είπε Δοκιμάζω διάφορα VPN, μια στιγμή μου έβγαλε κάποια τιμή σε ρούβλια, μετά συνεχίζει σε Euro... Και φυσικά, πάντα με 89€. Πως θα μπορέσω κι εγώ να το πάρω στα 31;;; Δοκίμασε να μπεις από κινητό και να κάνεις την διαδικασία. Προσπάθησα με 5 VPN απο το pc και τίποτα, με Hola στο κινητό μέσα σε 2 λεπτά έγινε. Το early15 δεν το έπαιρνε με τίποτα... Αλλά και πάλι 32ε μια χαρά βγήκε.
emanager Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Έχει προσπαθήσει κάποιος να το δει σε android tv, μήπως αναβαθμίστηκε η εφαρμογή φέτος;
deadp Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 9 ώρες πριν, Lecter D είπε Δοκίμασε να μπεις από κινητό και να κάνεις την διαδικασία. Προσπάθησα με 5 VPN απο το pc και τίποτα, με Hola στο κινητό μέσα σε 2 λεπτά έγινε. Το early15 δεν το έπαιρνε με τίποτα... Αλλά και πάλι 32ε μια χαρά βγήκε. Δοκίμασα με το hola στο iPad, αλλά τζίφος. μηπως μπορείς να μου ενεργοποιήσεις εσυ μια συνδρομή και να σου καταθέσω τα χρήματα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα