Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι σε πρωτεύουσα νομού της Κρήτης . 200μ απο το κεντρο του ΟΤΕ  κ 30μ απο καινούριο καφάο τοποθετημένο το προηγουμενο Ιούνιο . Εδώ κ χρόνια εχω τα παντα στη Wind λογω κ συγγένειας με άτομο που εχει μαγαζί wind . Internet στα 24αρα με ταχύτητα που φτάνει στα 10-12 στη καλυτερη . Προσπαθώ απο την αρχη της χρονιας να ανεβάσω τη συνδεση στα 50 ή 100 mbps κ απο τη wind μου λενε δεν υπαρχει διαθεσιμότητα τη στιγμη που μαγαζί κατω απο το σπίτι μου εχει 50αρα COSMOTE ηδη απο το 2019 . Παίρνω τηλ 2 -3 φορες το μηνα παντα με αρνητική απάντηση . Κάποια στιγμη τον Ιούλιο μου ειπαν οτι μπορεί να γινει η αναβάθμιση και μου εκαναν κ καλη προσφορά . Έμεινα ήσυχος κ περίμενα τηλ απο το τεχνικό κανα μηνα οποτε με παίρνουν τηλ κ μου λενε οτι εκαναν λάθος κ δε μπορεί να γινει η αναβάθμιση . Ζητάω να μιλήσω με κάποιον υπεύθυνο για το τι προοπτική υπαρχει για τη περιοχη κ μου αρνούνται . 
Η ερωτηση μου ειναι τι πρεπει να κανω ; Να τους ταράξω στα τηλέφωνα ; Να ψαχτώ για ote internet με πιθανότητα να τσακωθώ με το συγγενή μου γιατι θα τα αλλάξω ολα απο wind σε cosmote ? Τι θα κάνατε στη θέση μου ;

Δημοσ.

Πιστεύω αν τους προειδοποιήσεις ότι θα φύγεις όλο και κάτι παραπάνω θα μάθεις. Η διαφορά απο adsl 24 σε vdsl 50 είναι τουλάχιστον χαοτική και η διαφορά της τιμής δεν είναι τεράστια!! Δεν υπάρχει λόγος να τους πληρώνεις για κάτι το οποίο δεν σε ικανοποιεί όποιο γνωστό και να έχεις.

Δημοσ.

Αν φυγει για κοσμοτε "χτες" οπως λες, και βρισκετε σε δεσμευση συμβολαιου, πιος πληρωνει την ποινη?

Αν ειναι αοριστου (δεν ειδα να το αναφερει καπου), φυσικα και μπορει να παει οπου θελει.

Δημοσ.

Δε με νοιάζει ουτε να πληρώσω διακοπή συμβολαίου που νομιζω δε πληρώνεις πια ουτε να πληρώνω παραπανω στον ΟΤΕ . Το μονο προβλημα ειναι με το συγγενή κ φίλο μου αλλα ελπίζω να καταλαβει . Γενικά καλο ειναι να μη σε θεωρουν δεδομένο για τιποτα .

Δημοσ.
Στις 25/9/2020 στις 11:45 ΜΜ, totalius είπε

Δε με νοιάζει ουτε να πληρώσω διακοπή συμβολαίου που νομιζω δε πληρώνεις πια ουτε να πληρώνω παραπανω στον ΟΤΕ . Το μονο προβλημα ειναι με το συγγενή κ φίλο μου αλλα ελπίζω να καταλαβει . Γενικά καλο ειναι να μη σε θεωρουν δεδομένο για τιποτα .

Προφανως και δεν θα αγορασει η wind ακομα προσβαση απο τον ΟΤΕ. Σε τετοια θεματα κοιταμε το συμφερον μας οχι τον συγγενή/φίλο. Σιγα. Το πολυ πολυ να παρεξηγηθει. Σκασιλα σου.

• Like 1
Δημοσ.

Ο συγγενής σε βλέπει σαν πελάτη; Αυτός θέλει να κάνει την δουλειά του κι εσύ την δική σου. Πήγαινε σε cosmote ή vodafone αν έχει διαθεσιμότητα,και πες του συγγενή πως σε δυο χρονάκια που θα λήξει το νέο συμβόλαιο επανέρχεσαι στην wind,αν έχει διαθεσιμότητα...

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

https://www.news247.gr/technologia/cosmote-fiber-36-nees-perioches-se-oli-tin-ellada-me-optiki-ina-mechri-to-spiti.9016323.html

Επαναφερω το θεμα μια κ ειδα την απο πανω ειδηση κ ειμαι στις περιοχες που αναφερει , Υπαρχει περιπτωση να μπορω απο 24αρα να παω κατευθειαν σε FIBERt to the home ? Χωρις να υπαρχει δλδ προηγουμενως δυνατοτητα για vdsl ? Στην ιστοσελιδα του οτε εβαλα το τηλεφωνό μου κ μου βγαζει οτι θελει περαιτερω διερευνηση το αιτημα μου.  

Δημοσ.
3 minutes ago, totalius said:

https://www.news247.gr/technologia/cosmote-fiber-36-nees-perioches-se-oli-tin-ellada-me-optiki-ina-mechri-to-spiti.9016323.html

Επαναφερω το θεμα μια κ ειδα την απο πανω ειδηση κ ειμαι στις περιοχες που αναφερει , Υπαρχει περιπτωση να μπορω απο 24αρα να παω κατευθειαν σε FIBERt to the home ? Χωρις να υπαρχει δλδ προηγουμενως δυνατοτητα για vdsl ? Στην ιστοσελιδα του οτε εβαλα το τηλεφωνό μου κ μου βγαζει οτι θελει περαιτερω διερευνηση το αιτημα μου.  

Ναι, το FTTH μπαίνει σε περιοχές <550μ από το ΑΚ, οπότε πολύ πιθανό να μην έχεις καν διαθεσιμότητα για VDSL τώρα και να πας κατευθείαν σε FTTH. Τη διαθεσιμότητα μπορείς να την ελέγχεις στο https://submit.sfbb.gr/EligibilityCheck.aspx

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραιος infin . Μου εβγαλε αυτο το κειμενο 

Η διεύθυνση που δηλώσατε περιλαμβάνεται στις περιοχές όπου θα προσφέρονται SFBB υπηρεσίες, αλλά ακόμη δεν υπάρχει καμία διαθέσιμη προσφορά.
Πατήστε εδώ για να εγγραφείτε στη δράση και να εκδώσετε το κουπόνι συμμετοχής σας.
Θα ειδοποιηθείτε μέσω email μόλις δημοσιευτεί οποιαδήποτε προσφορά SFBB υπηρεσίας στην περιοχή σας, ώστε να μπορέσετε να εξαργυρώσετε το κουπόνι σας στον πάροχο της επιλογής σας.

Οποτε κανω την αιτηση κ περιμενω 

Επεξ/σία από totalius

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...