Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα , με ανάγκη για 14" IPS - 8 ram - 512 ssd - i3 η οποιοδήποτε ryzen και ταβάνι 500 ευρώ , κατέληξα στο HP 14S-FQ0933ND 14'' FHD .

Επίσης αυτός που μου πρότεινε τα παραπάνω χαρακτηριστικά  μου είπε να έχει καλή κάρτα wifi το οποίο δεν ξέρω πως θα το δω .

Το laptop θα χρησιμοποιηθεί για skype for business από φοιτητή για τηλεκπαίδευση και φυσικά για εργασίες σχετικά με το αντικείμενό του (Πολιτικές επιστήμες) .

Το θέμα μου είναι πως δεν βλέπω να κυκλοφορεί πουθενά αλλού εκτός από Ολλανδία και επειδή δεν το πολυκατέχω φοβάμαι μην έχω κάποιο θέμα αργότερα σε αναλώσιμα πχ μπαταρία  .

Επίσης εάν υπάρχει άλλη πρόταση καλύτερη σε αυτά τα χρήματα ευχαρίστως να την αναφέρετε .

Δημοσ.

Κυριε , δειτε το HP λαπτοπ που πουλαω εγω εχει i7 το δεινω για 230 ευρω αμα σας ενδιαφερει!!! Αθηνα .

Δημοσ.

Βοήθεια για αγορά φορητού υπολογιστή (part 2)

Στις 27/9/2020 στις 11:30 ΜΜ, athinantinos είπε

Κυριε , δειτε το HP λαπτοπ που πουλαω εγω εχει i7 το δεινω για 230 ευρω αμα σας ενδιαφερει!!! Αθηνα .

Mπαχατέλα 5ετίας είναι!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, athinantinos είπε

Den tha pekseis gta re gero gia word to thes

Mπαχατέλα 5ετίας που την έχεις ξεκολιάσει κιόλας είναι!  Για κάνα 50άρικο να παίζει κάνα παιδάκι ίσως! Θες και 230 τρομάρα σου! Για χαζούς ψάχνεις αλλά δυστυχώς δεν υπάρχουν εδώ μέσα! Επι πλέον απαγορεύεται να διαφημίζεις αγγελίες στα νήματα!

😂"Το πειρα για 780ευρο και τωρα το δινω μονο για 230 επιδει χρειαζομε επιγοντος λευτα . Το μονο προβλημα ειναι πως η μπαταρια δεν κραταει πανο απο 5 λεπτα χορης φορτιστη , μια καινουρια μπαταρια δεν κοστιζει πανω απο 30 ευρο ομως . "😂

https://www.public.gr/product/orthografiko-leksiko-tis-neas-ellinikis-glossas/prod405920/

Επεξ/σία από zacharis1955

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...