Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάγκες καλημέρες, καιρό έχουμε να τα πούμε.

Λοιπόν έχω υποχρέωση στον πεθερό μου, την έχω μεγάλη. Με έχει βοηθήσει πολύ, οικονομικά και όχι μόνο, είναι πολύ εξηγημένος παππούς (αν και συνήθως άμα ξεφύγει η ηλικία πάνω από 80, γίνεται στριφνιάρης, αλλά ο δικός μου είναι τζετ). Τώρα που λίγο το 'πιασα το χρήμα, το καλοκαίρι, σκέφτηκα να του κάνω ένα δώρο καλό. Ρωτάω την κόρη του. Μου λέει ξυριστική. Από τότε λέει που τον θυμάμαι, με μηχανή ξυρίζεται, το μόνο που ήξερε να μου πει είναι ότι παίρνει μόνο Braun. Από το πράμα αυτό έχω μαύρο σκοτάδι, για προτείνετε κάνα καλό εργαλείο..., να το τσιμπάει το πράσινο (100€) ε... Όχι τσιφουτιές...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρε μια καλη braun γυρω στο 100αρικο αφου πρωτα εχεις σιγουρεψει πως εκεινος δεν εχει καμια των 200ε και γινεις ρομπα :)

ΥΓ: Καποια φεγγαρια εγω ειχα δοκιμασει την Series 7 7790CC και ειμουν σχετικα ευχαριστιμενος (λεω σχετικα γιατι μονο το ξυραφι με καλυπτει 100%).

Επεξ/σία από Salvation81
Δημοσ.

Έτσι όπως ωραία τα περιγράφεις, μία στα 100€ δεν το κόβω και για τόσο ιδιαίτερο δώρο, θα έλεγα ότι τείνει πιο πολύ στο βγάζω υποχρέωση.

Όπως σωστά λέει και ο από πάνω, πρώτα βεβαιώσου ότι δεν έχει καλύτερη από όποια σκέφτεσαι να του πάρεις και μετά ψάξε για κάποια που δε θα έπαιρνε μόνος του επειδή θα την θεωρούσε overkill, κάποια που πιστεύεις ότι θα την αγόραζε αν ήταν πιο φθηνή ή αν δεν τον ένοιαζε το κόστος.

Το κακό είναι ότι αν του πάρεις κάποια αρκετά ακριβή η οποία όντως έχει διαφορά με εκείνες του 100ρικου, αν χρειαστεί να την αλλάξει επειδή π.χ. χάλασε, μπορεί να αναγκαστεί να γυρίσει σε υποδεέστερη και να του κακοφανεί.

Δημοσ.
21 ώρες πριν, phanispal είπε

Έτσι όπως ωραία τα περιγράφεις, μία στα 100€ δεν το κόβω και για τόσο ιδιαίτερο δώρο, θα έλεγα ότι τείνει πιο πολύ στο βγάζω υποχρέωση.

Όπως σωστά λέει και ο από πάνω, πρώτα βεβαιώσου ότι δεν έχει καλύτερη από όποια σκέφτεσαι να του πάρεις και μετά ψάξε για κάποια που δε θα έπαιρνε μόνος του επειδή θα την θεωρούσε overkill, κάποια που πιστεύεις ότι θα την αγόραζε αν ήταν πιο φθηνή ή αν δεν τον ένοιαζε το κόστος.

Το κακό είναι ότι αν του πάρεις κάποια αρκετά ακριβή η οποία όντως έχει διαφορά με εκείνες του 100ρικου, αν χρειαστεί να την αλλάξει επειδή π.χ. χάλασε, μπορεί να αναγκαστεί να γυρίσει σε υποδεέστερη και να του κακοφανεί.

Σε μια συζήτηση για το πως άρχισε να χρησιμοποιεί ξυριστική και ότι εγώ δοκίμασα μια περίοδος για να δω μήπως δε με πειράζει γιατί έχω ευαίσθητο δέρμα, αλλά δε... Μου είπε ότι το πρώτο πράμα που πήρε στην Γερμανία για τον εαυτό του με το πρώτο δώρο Χριστουγέννων ήταν ξυριστική μηχανή Braun, τότε 35 μάρκα. Από τότε μία φορά ξανά ξυρίστηκε με ξυράφι. Κάθε 5-6 χρόνια μου είχε πει χρειάζεται καινούργια και η τελευταία που πήρε ήταν η πιο ακριβή 79 € και είχε πάρει 3 ίδιες, πριν έρθει μόνιμα στην Ελλάδα για να τον κρατήσουν κάποια χρόνια.

Για αυτό είπα να δώσω κάνα κατοστάρικο άντε να πάω στα 120 - 130. Παραπάνω δε θέλω γιατί δεν είμαι και εφοπλιστής, στο στρατό είμαι και ανοίξαμε με την βοήθεια του (η πιο μεγάλη από τις πολλές βοήθειες του) ένα μαγαζάκι για την γυναίκα μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...