Tony10 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπέρα, έχω βρεί το Xiaomi mi note 10 lite από το κατάστημα του τίτλου σε χαμηλότερη τιμή από ότι skroutz/bestprice (αγορά χωρίς φπα πάντα). Πρωτού το αγοράσω θα ήθελα εάν ξέρει κανείς να ενημερώσει... θα ισχύει κανονικά εγγύηση στην Ελλάδα για την συγκεκριμένη συσκευή? και τέλος θα έχει καμιά σχέση που θα είναι από Γερμανία? από άποψη κλειδώματος ή ακόμα και διαφορετικά apps/bloatware αναγκαστικά για εκεί. Ευχαριστω
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, Tony10 είπε Καλησπέρα, έχω βρεί το Xiaomi mi note 10 lite από το κατάστημα του τίτλου σε χαμηλότερη τιμή από ότι skroutz/bestprice (αγορά χωρίς φπα πάντα). Πρωτού το αγοράσω θα ήθελα εάν ξέρει κανείς να ενημερώσει... θα ισχύει κανονικά εγγύηση στην Ελλάδα για την συγκεκριμένη συσκευή? και τέλος θα έχει καμιά σχέση που θα είναι από Γερμανία? από άποψη κλειδώματος ή ακόμα και διαφορετικά apps/bloatware αναγκαστικά για εκεί. Ευχαριστω Σίγουρα ότι είναι από ΕΕ σε καλύπτει στην Ελλάδα σαν εγγύηση.
StormGr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Διάβασε εδώ. Με λίγα λόγια όχι δεν έχεις επίσημη εγγύηση αλλά καταστήματος. Με ότι αυτό συνεπάγεται.
Tony10 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Αλλα βλεπω ότι κατα πάσα πιθανότητα ούτε απο skroutz θα έχω επίσημη εγγύηση εφόσον είναι από κίνα όλα ? 😛 ... Η αλήθεια είναι πιο πολύ ότι με ενδιαφέρει εάν έχει τίποτα κλειδωμένο η γερμανική έκδοση ή έχει apps που δεν μπορώ να βγάλω κτλπ... Από εγγύηση οκευ έχουμε του καταστήματος.
chios Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Και από Γερμανία να είναι αν φοράει eu rom δεν θα έχει καμία διαφορά από το ελληνικό 1
samsunglife Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 25/9/2020 στις 10:58 ΜΜ, Tony10 είπε Αλλα βλεπω ότι κατα πάσα πιθανότητα ούτε απο skroutz θα έχω επίσημη εγγύηση εφόσον είναι από κίνα όλα ? 😛 ... Η αλήθεια είναι πιο πολύ ότι με ενδιαφέρει εάν έχει τίποτα κλειδωμένο η γερμανική έκδοση ή έχει apps που δεν μπορώ να βγάλω κτλπ... Από εγγύηση οκευ έχουμε του καταστήματος. Οσο αυτό λειτουργεί...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα