Προς το περιεχόμενο

Samsung ks7000 cosmote tv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στην κοινότητα... Θέλω την βοήθεια σας... Είμαι κάτοχος μια samsung 55ks7000... Θέλω να εγκαταστήσω το Hbbtv (ertflix) και το νέο app της cosmote tv και δεν τα βρίσκει... Ξέρει κανένα γατόνι τι κάνω λάθος και να με βοηθήσει;; 

Επεξ/σία από manos_777
Δημοσ.

αν δεν κανω λαθος τα υποστηριζουν οι τηλεορασεις απο το 2018 και μετα, η δικη σου ειναι του 2017. το καλυτερο ειναι να παρεις ενα τηλεφωνο στην samsung. ( εγω που εχω την q9fn του 2018 τα εχει. )

Δημοσ.

Μόνο μοντέλα 2018 και μετά. Η δική σου είναι του 2016 οπότε ξεχνα το προς το παρον. Η samsung δε μπορεί να κάνει τίποτα. Είναι θέμα της ΕΡΤ.  Σε επικοινωνία που είχα μαζί τους μου είπαν ότι θα βγει κάποια στιγμή και για μοντέλα 2016 και 2017.

• 2 μήνες μετά...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 25/12/2020 στις 3:14 ΜΜ, septlc είπε

παιζει μια χαρα το hbbtv σε samsung ks7000, δηλωνεις Ισπανια και παιζει μια χαρα.(7) Ενεργοποίηση HBBtv (υβριδικής υπηρεσίας) σε Samsung smart tv 5 series(μοντέλα 2017-2018) - YouTube

Σε Samsung Smart TV του 2014 (ή του 2015, δεν είμαι σίγουρος), μπήκα στο service menu, δοκίμασα και με Ισπανία και με Γερμανία αλλά δεν εμφανίζεται κάπου το HbbTV.

Διάβασα ότι το έχουν καταφέρει μέχρι και με τηλεοράσεις Samsung 8ετίας και 10ετίας.

Τι πρέπει να κάνω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...