Sammaros Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπέρα, Είμαι νέος οδηγός και θέλω να αγοράσω το πρώτο μου scooter. Θέλω να ξεκινήσω με 200CC και έχω καταλήξει σε αυτά τα δυο μοντέλα, Sym Symphony και Kymco. Στο κατάστημα που πήγα να τα δω, ο πωλητής μου πρότεινε το symphony επειδή έχει μεγάλους τροχούς και ότι είναι 'best seller' στην Ελλάδα. Ποιο πιστεύετε ότι είναι καλύτερο από αυτά τα δυο? Ευχαριστώ
TechnoState Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Κ τα δύο vfm κ με το kymco ένα κλικ παραπάνω σε ποιότητα. 2
Sammaros Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, TechnoState είπε Κ τα δύο vfm κ με το kymco ένα κλικ παραπάνω σε ποιότητα. Ευχαριστώ για την απάντηση σου. Τι θα διάλεγες ανάμεσα στο agility το 200ari και το 150ari το people-S; Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2020 από Sammaros
TechnoState Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) To people s φυσικά. Αν κ μικρότερος κινητήρας, είναι πιο efficient, πιο αποδοτικός, πιο ισχυρός....κ επειδή είχα G5 στο προηγούμενο downtown(350i) μου, έχω μείνει με τις καλύτερες εντυπώσεις/ εμπειρία χρήσης. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2020 από TechnoState 2
mp123 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Μην συγκρίνεις συμ με κυμκο. Καλύτερα στις ίδιες κατηγορίες κυμκο.
Fronimitis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Στην εταιρεία που δουλεύω έχουμε ένα εταιρικό Sym Symphony 200 ST ABS με 55000χλμ. Όλα τα σέρβις στην ώρα του και προβλήματα μηδέν. 200 είναι μόνο στα χαρτιά,και στην πράξη με πατάει και το Yamaha Nmax 125.Μεγαλη κατανάλωση βενζίνης για αυτό που είναι (καίει σαν το Xmax300) και λάδια κάθε 3000χλμ.Ιμάντα θέλει κάθε 12000χλμ. Τριγμούς δεν έχει 3 χρόνια τώρα. Στην θέση σου θα αγόραζα κάποιο Yamaha ή Honda 125.Ιδιες επιδόσεις αλλά καλύτερες καταναλώσεις,πιο αραιά σέρβις και ποιότητα αλλού. Σκέψου το Honda PCX 125 θέλει κάθε 6000χλμ λάδια και κάθε 24000χλμ ιμάντα.Κατανάλωση κοντά στο 2-2.5 λ/100χλμ ενώ το Sym παίζει στα 3-3.5λ/100. Με λίγα λόγια τα Sym -Kymco τα αγοράζεις φτηνότερα στην αρχή,αλλά με τα χρόνια φτάνουν να σου κοστίσουν το ίδιο με τα αντίστοιχα Ιαπωνικά. Κι αν βάλεις και την μεταπώληση τότε η ζυγαριά γέρνει περισσότερο. Δεν έχω παράπονο από το Symphony,δεν έχει κάνει το παραμικρό, αλλά αν διάλεγα για μένα θα αγόραζα Honda Pcx 125 ή Yamaha Nmax 125. 2
Krepalidis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ο Γκορτγκολης παίζει έξυπνα και πονηρά. Πουλάει φτηνά αλλά ζητάει πιο πυκνά σέρβις. Το αποτέλεσμα είναι να πουλάει πιο πολλά μηχανάκια σαν εταιρεία αλλά και οι αντιπρόσωποι και εξουσιοδοτημένοι να βγάζουν κι εκείνοι από τα σερβις τουλάχιστον τα πρώτα δύο χρόνια αν όχι περισσότερο. Έτσι έχει φτιάξει και πολύ μεγάλο δίκτυο πανελλαδικά όντας προσιτός. Οι άλλοι κατασκευαστές έχουν πιο ακριβες τιμες αγορας, πιο αραιά σέρβις. Πχ τα επίσης ταϊβανέζικα Kymco συνήθως προσφέρουν μερικά μπλιμπλικια παραπάνω με λίγα χρήματα περισσότερα για ανταγωνιστικά προϊόντα. Αναφορικά με το Symphony που απέκτησα πρόσφατα έχει καλή κατανάλωση με ομαλή οδήγηση ΑΛΛΑ δεν φτάνει τα γιαπωνέζικα υδροψυκτα ιταλικά και γιαπωνέζικα που με μικρότερη κατανάλωση έχουν ίδια απόδοση σε λιγότερα κυβικά ή πολύ μεγαλύτερη ιπποδύναμη. Και ναι από τα 12 στα 15 ή τα 18 άλογα είναι πολύ αισθητή διαφορά! Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2020 από Krepalidis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα