Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Ποιο modem/router προτείνετε για γραμμή adsl/pstn έως 24mbs Vodafone παροχο? Στόχος: Να εξυπηρετεί.. Ενσυρματα υπολογιστη Ασύρματα εκτυπωτή /κινητά/ laptop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikevchq Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Του παρόχου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TechnoState Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Πόσες συσκευές θα "κουμαντάρει" (πλήθος) ταυτόχρονα? Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2020 από TechnoState Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, TechnoState είπε Πόσες συσκευές θα "κουμαντάρει" (πλήθος) ταυτόχρονα? Ασυρματα ~4 Ενσυρματα 1 Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2020 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TechnoState Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Θα είσαι οριακά ΟΚ με αυτό που δίνει ο πάροχος. Μάλλον το παρακάτω.... Κ λέω οριακά γιατί η εμβέλεια του ήταν τραγική (επίσης τραγικά τα κολλήματα που έτρωγε)....γι αυτό κ η πατέντα. Μετά απο πολύ γκρίνια κ πρήξιμο, έγινε αντικατάσταση κ έπαιξα σταθερά με το stock που δίνει στις 50αρες συνδέσεις (2.4 κ 5G). .... αλλά επειδή συνέχεια έμπαιναν νέες συσκευές πάνω στο δίκτυο ,smart home/ miHome (βέβαια το πρόβλημα υπήρχε/ξεκίνησε με 5 συσκευές μόνο στο ίδιο δίκτυο... Τελικά ενα δυνατό Μi AIot ac2350 ήταν αναπόφευκτη αγορά....απο τότε όλα καλά (αφού αναβάθμισα κατόπιν εορτής σε 50αρα). Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2020 από TechnoState Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Άρα εσύ έβαλες αυτό μετά από το παροχο.. Όχι σκέτο, συμφωνείς? Θέλω να πάρω μια συσκευή και να παίξει σωστά γι' αυτό θελω ν'αλλαξω του παροχου κ δεν θέλω να περάσω σε αναβάθμιση της γραμμής μου με ικανοποιεί, η διαχείριση των συσκευών με δυσκολεύει για αυτό κάνω έρευνα.. TD-w8970 αυτό τα πήγε περίφημα πάνω από 3 χρόνια, χάλασε το ασύρματο πλέον κ ψάχνω κάτι αντί- στοίχο για παράδειγμα που μπορεί κάποιος να δοκίμασε και να παίζει σωστά. Σε ευχαριστώ για το μυνημα σου παραπάνω ομως:) Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2020 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TechnoState Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ναι σε καμία περίπτωση δεν κατήργησα το stock modem/router του παρόχου. Απλά έχω κλείσει το wifi του κ έχει μπει πάνω του (ethernet) το ρουτερακι της Xiaomi(το οποίο δεν είναι modem).... από εκεί κ μετά ξεκινάνε όλα τα υπόλοιπα... Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2020 από TechnoState Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adok13 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 όταν άρχισα κ γω να προσθέτω πολλές ασύρματες συσκευές λόγω smart home αρχησαν τα προβλήματα, και πήρα το ίδιο router Xiaomi ac2350. Όλα πάνε σφαιρα χωρίς αποσυνδέσεις και με τεράστια διαφορά στην εμβέλεια του WiFi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BrocasHelm Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Απλά αν έχεις το σαπάκι ZTE της vodafone το πρόβλημα είναι πως δεν έχεις πρόσβαση ως root, επομένως δεν μπορείς να γυρίσεις σε bridge mode και θα έχεις διπλό NAT. Σε άλλες εταιρείες κυκλοφορούσαν τα root passwords για το δικό τους firmware, σε αυτό δυστυχώς όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 27/9/2020 στις 4:28 ΜΜ, BrocasHelm είπε Απλά αν έχεις το σαπάκι ZTE της vodafone το πρόβλημα είναι πως δεν έχεις πρόσβαση ως root, επομένως δεν μπορείς να γυρίσεις σε bridge mode και θα έχεις διπλό NAT. Σε άλλες εταιρείες κυκλοφορούσαν τα root passwords για το δικό τους firmware, σε αυτό δυστυχώς όχι. Ψαχνω να αλλαξω modem ωστε να εχω μια συσκευη και να παιζει σωστα ενσυρματα + ασυρματα, να μην ζεσταινεται κ κολλαει... εχω root για αυτο που εχω, απο εδω τα βρηκα(ZXHN H108N V2.3/root/Extra,Opti0ns4321%$) αλλα θα καταληξω με τη λυση των παιδιων να εχω τη προβληματικη συσκευη για modem και για διαχειριση μια καλυτερη συμφωνα με αυτα που γραφουν αυτο θελω να αποφυγω και ανοιξα εδω το θεμα μπας και εχετε εντοπισει κατι καλο σε modem/router ωστε να κανει για ολα σωστη διαχειριση 24ωρες.. ???οτι μου γραψετε ευπροσδεκτο ..όλα τα παραπανω για adsl/pstn εως 24mbs δεν σκοπευω να αναβαθμισω τη γραμμη μου. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2020 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathisgs800 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Καλημέρα δυστυχώς χθες το βράδυ έριξα νερό πάνω στο modem και το έκαψα και είναι και ΣΚ και τη Δευτέρα έχω μάθημα στο μεταπτυχιακό εξ αποστάσεως τέλος πάντων. Έχω vdsl ήθελα να ρωτήσω να πάω στη Vodafone να ζητήσω το ίδιο ένα zte είχα που τον έδιναν με τη σύνδεση αξίζει δε ξέρω και ποσό το χρεώνουν ή να προτιμήσω ένα τέτοιο έχω διαβάσει και καλά και κακά. https://www.e-shop.gr/tp-link-td-w9970-300mbps-wireless-n-usb-vdsl2-pstn-modem-router-p-PER.612777 φταει το modem ή δε ξέρουν να το ρυθμίσουν και έχεις τόσες αρνητικές αξιολογήσεις; ευχαριστω εκ των προτέρων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HateMe Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 6 ώρες πριν, stathisgs800 είπε Καλημέρα δυστυχώς χθες το βράδυ έριξα νερό πάνω στο modem και το έκαψα και είναι και ΣΚ και τη Δευτέρα έχω μάθημα στο μεταπτυχιακό εξ αποστάσεως τέλος πάντων. Έχω vdsl ήθελα να ρωτήσω να πάω στη Vodafone να ζητήσω το ίδιο ένα zte είχα που τον έδιναν με τη σύνδεση αξίζει δε ξέρω και ποσό το χρεώνουν ή να προτιμήσω ένα τέτοιο έχω διαβάσει και καλά και κακά. https://www.e-shop.gr/tp-link-td-w9970-300mbps-wireless-n-usb-vdsl2-pstn-modem-router-p-PER.612777 φταει το modem ή δε ξέρουν να το ρυθμίσουν και έχεις τόσες αρνητικές αξιολογήσεις; ευχαριστω εκ των προτέρων! Είναι πάρα πολύ καλό το συγκεκριμένο, απλά αν ψάξεις καλύτερα το βρίσκεις και με 20-25. Αν ήσουν Αθήνα, σου έφερνα το H300 που μου έμεινε από vodafone Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα