gorilas13 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Σβήνεις ένα που δεν παίζεις ή τελείωσες, κανείς install άλλο και κρατάς τα 200 ευρώ για σουβλάκια και μπύρες. 1
Socratis_g Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 70 γιγα αν πιάνει το κάθε παιχνίδι, μπορείς να έχεις ταυτόχρονα 10-12 παιχνίδια. Οτι τερματίζεις το κάνεις uninstall και βάζεις το επόμενο. Αντε και με κανα fifa, pro, dirt rally που μένουν πάνω στην κονσόλα όλο το χρόνο. Πρακτικά μπορείς να έχεις την κονσόλα και με το μισό σκληρό σε χρήση. Πότε δεν χρειάστηκα εξτρα σκληρό για παιχνίδια.
soconium Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Θεωρώ πως πολλοί έχουν μπερδευτεί όσον αφορά στο τι παίζει με τους ssd. 1. Και οι δύο εταιρίες χρησιμοποιούν τους νέους ssd ταχύτητας pcie4. 2. Δεν μιλάμε για πρωτόκολλο sata όπως είδα σε κάποιο σχόλιο, αλλά Nvme 3. Το slot της Ms είναι proprietary για να έχει και ο έξτρα δίσκος τις ίδιες ταχύτητες. 4. Η τελευταία έκδοση USB είναι η 3.1.2 αν θυμάμαι καλά με max ταχύτητα 500 mb/s. Αυτό είναι το πρωτόκολλο. Είτε η θύρα είναι type-c η είναι type-A. Οπότε και τον ποιο γρήγορο ssd να κουμπώσεις πάνω θα έχεις bottleneck. 5. Το ps5 διαθέτει επιπλέον slot εσωτερικά για δεύτερο nvme δίσκο. 6. Οι pcie4 μόλις βγήκαν οπότε είναι πανάκριβοι γενικά, δεν μας δουλεύει η ms Συγγνώμη για τη χρήση της λέξης "δίσκος" για τους ssd. Κατάλοιπο άλλων εποχων 1
alelo Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Όταν έγραψα ότι έχει type c θύρα το ps5 δεν εννοούσα πως θα βάζουμε εκεί ssd nvme και θα παίζουμε τα παιχνίδια του ps5. Αλλά τους απλούς ssd που θα έχουν θεωρητικά 500-580 read. Οπότε για τα παλιά παιχνίδια είναι κάτι παραπάνω από οκ να τα παίζω κατευθείαν από εκεί. Τώρα οι θύρες type a δεν ξέρω θα είναι στο πρότυπο 3.1.2 αν είναι ναι δεν υπάρχει διαφορά από την type c ( δεν νομίζω να είναι thunderbolt του ps5) 1
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 17 λεπτά πριν, soconium είπε Θεωρώ πως πολλοί έχουν μπερδευτεί όσον αφορά στο τι παίζει με τους ssd. 1. Και οι δύο εταιρίες χρησιμοποιούν τους νέους ssd ταχύτητας pcie4. 2. Δεν μιλάμε για πρωτόκολλο sata όπως είδα σε κάποιο σχόλιο, αλλά Nvme 3. Το slot της Ms είναι proprietary για να έχει και ο έξτρα δίσκος τις ίδιες ταχύτητες. 4. Η τελευταία έκδοση USB είναι η 3.1.2 αν θυμάμαι καλά με max ταχύτητα 500 mb/s. Αυτό είναι το πρωτόκολλο. Είτε η θύρα είναι type-c η είναι type-A. Οπότε και τον ποιο γρήγορο ssd να κουμπώσεις πάνω θα έχεις bottleneck. 5. Το ps5 διαθέτει επιπλέον slot εσωτερικά για δεύτερο nvme δίσκο. 6. Οι pcie4 μόλις βγήκαν οπότε είναι πανάκριβοι γενικά, δεν μας δουλεύει η ms Συγγνώμη για τη χρήση της λέξης "δίσκος" για τους ssd. Κατάλοιπο άλλων εποχων Αμήν. Κάποιος που δεν βαρέθηκε να τα γράψει
soconium Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, alelo είπε Όταν έγραψα ότι έχει type c θύρα το ps5 δεν εννοούσα πως θα βάζουμε εκεί ssd nvme και θα παίζουμε τα παιχνίδια του ps5. Αλλά τους απλούς ssd που θα έχουν θεωρητικά 500-580 read. Οπότε για τα παλιά παιχνίδια είναι κάτι παραπάνω από οκ να τα παίζω κατευθείαν από εκεί. Τώρα οι θύρες type a δεν ξέρω θα είναι στο πρότυπο 3.1.2 αν είναι ναι δεν υπάρχει διαφορά από την type c ( δεν νομίζω να είναι thunderbolt του ps5) Συμφωνούμε. Thunderbolt σε μηχανημα με ryzen επεξεργαστή το κόβω κάπως αδύνατο.
TheKingOfRavens Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Ωραια παιδια παρτε ενα μηχανημα state of art οπως αναφεραν μερικοι... βαλτε κ αυτο τον σκληρο δισκο.... σαν κατι ομως να λειπει... τι να ειναι? τι να ειναι? α, ναι!!! ποιοτικα exclusives!!! η "μικρομαλακη" μπορει να προσφερει οτι πιο εξελιγμενο σε κονσολα κ η αμφιδρομη συμβατοτητα (να μιλησουμε κ ελληνικα) να ειναι ενα μεγαλο ατου αλλα δεν υπαρχει καποιο παιχνιδι παλιας γεννιας ΧΒΟΧ που να μου δινει συγκινηση κ ανατριχιλα οπως κλασσικα Suikoden, Vagrant Story, Parasite Eve, Castlevania SOTN ετσι να αναφερω μερικα,,,,
GiorgosT Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 15 ώρες πριν, dimitridegrecia είπε Ε άμα καταφέρει να βγάλει θέματα και στο δίσκο ssd της μιας εκ των δυο πιο πολυαναμενόμενων συσκευών (δλδ σε ένα "halo" drive - see what I did there😝) τότε πάει χαμένη. Άλλο ο δίσκος των 40 ευρώ για να βάζουμε μέσα παραγωγές dorcel tv και άλλο ο ssd του XsX. Λογικά θα χουν πέσει πάνω κατά πάνω. dorcel tv; Δεν ξέρω τι είναι αυτό! Ένας φίλος μου τα ξέρει αυτά...
tsibosp Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 22 ώρες πριν, Thresh είπε Πρέπει να το λέει? Δεν είναι ψιλο αυτονόητο ότι θα βγάζει official ανταλλακτικό? Βασικα αυτονοητο ειναι οτι δεν θα βγαλει. Για ποιο λογο να μπει στη διαδικασια αυτη απο την στιγμη που θα εχει open την θυρα και θα βγαζει ο καθε κατασκευαστης οτι θελει χωρις proprietary hardware; Δλδ θα παει η sony να ανταγωνιστει την WD και την Seagate και την Crucial; Το μονο που εχουν πει οτι θα κανουν ειναι οτι οταν βγουν οι δισκοι απο την καθε εταιρεια που θα ειναι PS5 compatible θα τους τσεκαρουν και θα βγαλουν μια λιστα η οποια θα ανανεωνεται με τις συμβατες συσκευες και θα λενε την Χ την προτεινουμε την Υ δεν την προτεινουμε. Αυτο. Τωρα ενταξει βεβαια ποτε δεν ξερεις, εταιρειες ειναι, θα δειξει μολις βγουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα