Προς το περιεχόμενο

Ποιον Laser να επιλέξω ;

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, Luciddream είπε

Ναι, η Lexmark δεν ξέρω αν είναι στο ίδιο επίπεδο με Brother / HP, η HP κλειδώνει επιθετικά τα μελάνια της source

Με Brother θα πληρώσεις μόνο την αρχική τιμή μετά έχει τα ίδια μελάνια με τον δικό μου που απο ότι βλέπω είναι πολύ καλά τα συμβατά. Απλά έχε στο νου σου ότι υπάρχει και το κόστος του Drum για τους laser μετά απο κάποιες σελίδες (λέει 12000 σελίδες αλλά θα δείξει) το οποίο original είναι 80 ευρώ, δεν ξερω τι ποιότητα έχουν τα συμβατά.

Κατανοητό! Και γιατί το εν λόγω μοντελο που καβαλάει τα 150 και όχι Brother HL-1210W (οκ αυτός έχει χαμηλά DPI) ή Brother HL-L2350DW ; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Just now, ziggy_stardust said:

Κατανοητό! Και γιατί το εν λόγω μοντελο που καβαλάει τα 150 και όχι Brother HL-1210W (οκ αυτός έχει χαμηλά DPI) ή Brother HL-L2350DW ; 

Τα DPI μην σε απασχολούν τόσο, με 600 εκτυπώνεις κείμενο μια χαρά. Με τα 1200 απλα θα σου τρώει παραπάνω μελάνι και θα τελειώσει το toner πιο γρήγορα. Ton L2350DW έχω εγώ αλλά δεν έχει ethernet. Εγώ δεν το χρειάζομαι γιατί τον έχω σε σημείο που αν μπει καλώδιο θα είναι μέσα στην μέση και θα ενοχλεί, οπότε  τον δουλεύω μόνο μέσω WiFi. Τον 1210W δεν έχω δοκιμάσει τα toner του και μου φαίνεται τελείως διαφορετικός, γιαυτό δεν στον πρότεινα. Αλλά αν εμπιστεύεσαι τα reviews του skroutz go for it.

Αν δεν θες οπωσδήποτε το ethernet περίμενε μια βδομάδα για το black friday μήπως ρίξουν τις τιμές. Εγώ τον πήρα απο εδώ στα 99 ευρώ οπότε μπορεί να πάει πάλι next week.

Μόλις τώρα, Luciddream είπε

Τα DPI μην σε απασχολούν τόσο, με 600 εκτυπώνεις κείμενο μια χαρά. Με τα 1200 απλα θα σου τρώει παραπάνω μελάνι και θα τελειώσει το toner πιο γρήγορα. Ton L2350DW έχω εγώ αλλά δεν έχει ethernet. Εγώ δεν το χρειάζομαι γιατί τον έχω σε σημείο που αν μπει καλώδιο θα είναι μέσα στην μέση και θα ενοχλεί, οπότε  τον δουλεύω μόνο μέσω WiFi. Τον 1210W δεν έχω δοκιμάσει τα toner του και μου φαίνεται τελείως διαφορετικός, γιαυτό δεν στον πρότεινα. Αλλά αν εμπιστεύεσαι τα reviews του skroutz go for it.

Αν δεν θες οπωσδήποτε το ethernet περίμενε μια βδομάδα για το black friday μήπως ρίξουν τις τιμές. Εγώ τον πήρα απο εδώ στα 99 ευρώ οπότε μπορεί να πάει πάλι next week.

ναι έχω υπ οψιν οτι και τα 600dpi είναι μια χαρα! το ethernet δεν ξερω αν ειναι πολυ πιο βολικό απο τελείως ασύρματο. Απλώς φανταζόμουν οτι το πριντερ θα ειναι έτσι σιγουρα συνδεδεμένο οτι και να συμβει στο δίκτυο. επίσης φανταζόμουν οτι θα ειναι πιο εύκολο και το σεττάρισμα με αυτό τον τρόπο.

εμένα το δεδομένο μου είναι πως τα 2 μηχανήματα και ενδεχομένως κάνα κινητό θα πρέπει να εκτυπώνουν μονο με ασύρματη σύνδεση. Δεν μπορεί να συνδεθεί σε καμια περίπτωση ενσύρματα ούτε στο βασικό υπολογιστή λόγω διάταξης χώρου. 

Με κινητό μόλις δοκίμασα πρώτη φορά και εκτυπώνει κανονικά (Android). Βέβαια κάτι δεν είχα επιλέξει σωστά και βγήκαν τεράστια 😛 Καλύτερα όμως για να δεις την ποιότητα στα χειρότερα της. Δεν ξέρω ποια services / protocols χρησιμοποιεί το Android για επικοινωνία.

Spoiler

DqLyqhO.jpg

Εγώ το WIFI το σέταρα χωρίς manual. Σίγουρα με καλώδιο θα είναι πιο απλό αλλά δεν νομίζω να χει μεγάλη διαφορά.

• Like 1

καλώς! ευχαριστώ πολύ! ήταν πολυ βοηθητικά τα τιπς !

αν και ειχα ψιλοκαταλήξει μιας και θα το ήθελα συντομότερο, προβληματίστηκα! θα δωσω λίγο ακόμα χρόνο!

Καλησπέρα, με ενδιαφέρει και εμένα για το γραφείο . Θα προτιμούσα Α3 αλλά βγαίνει εκτός χρημάτων.

Με ενδιαφέρει μόνο ασπρόμαυρο , αυτόματη διπλή όψη , fax, scan copy , ethernet

Με ενδιφέρουν τα συμβατά τόνερ , γιατί θα βγάζει όγκο σελιδών . Μπορώ να διαθέσω εώς 300€.

Απλώς απο μάρκες δέν γνωρίζω ποιά είναι συμβατα με μή γνησια .

Παλιότερα είχα ένα Samsung SCX- 4521

• 2 χρόνια αργότερα...

Ειχα πριν πολλα χρονια Βrother μονοχρωμο laser.
Απροβληματιστα δουλεψε καμια δεκαετια.

Τωρα θελω να αγορασω εγχρωμο laser.
Λεω παλι για brother.
Νομιζω βλεπω να υπαρχουν και φτηνα συμβατα τονερ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...