Luciddream Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, jimakos00 said: Τον πήρες επειδή έχει φθηνά συμβατά τόνερ και θα βάλεις original; Το ίδιο σκεφτόμουν και εγώ το βράδυ καθως έψαχνα Απλά μην χάσουμε και καμια εγγύηση απο κανα περίεργο toner. Πρώτος μου printer είναι, δεν έχω βάλει ποτε συμβατό ούτε γράφουν και τα μαγαζιά ποια είναι αυτά για να τα ψάξω λίγο.. Σκέφτομαι να ψάξω ποια είναι καλά καταστήματα πρώτα και να το πάω έτσι. Μου κάνει εντύπωση που έχει συμβατά απο 10 μέχρι 30+ ευρώ, αποκλείεται να είναι όλα αυτά καλά. Η εναλλακτική είναι να πάρω το πρώτο original, να δω αν όντως βγάλει 1200 σελίδες (αμφιβάλλω), και αφου φάω την ξενέρα να ψάξω για συμβατό. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2020 από Luciddream Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 19 ώρες πριν, Luciddream είπε Update για τον HL-L2350DW: 420 σελίδες και το toner έπεσε στο 10% ... αν και περίμενα να κρατήσει παραπάνω, ήρθε η ώρα για αλλαγή. Η ερώτηση είναι πάμε κατευθείαν σε συμβατό η θα το μετανιώσω? @NiKoSmile τον έχεις τον εκτυπωτή και αν ναι με το συγκεκριμένο Toner? όχι δεν τον έχω, αλλά βλέπω ότι έκανες αναβάθμιση το πρόσφατο firmware, που γενικά πρέπει να αποφεύγεται όταν θέλουμε να χρησιμοποιούμε συμβατά Toners. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joker99 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) στην ιδια φαση αναζητησης τονερ ειμαι και εγω,η διαφορες με τσιπ η χωρις στα συμβατα πια ειναι και τι πρεπει να κανουμε κατα την αλλαγη?χρειαζεται καποιο ρεσετ? εχω βρει αυτα: https://www.tonerhellas.com/prod.php?pid=TN2420HC https://www.cartridgeworld.gr/cartridge-world-cwtn-2420-black-laser-toner-3000-selides-tn-2420-sumbato-me-brother-ektupoti.html Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2020 από joker99 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 20 minutes ago, NiKoSmile said: όχι δεν τον έχω, αλλά βλέπω ότι έκανες αναβάθμιση το πρόσφατο firmware, που γενικά πρέπει να αποφεύγεται όταν θέλουμε να χρησιμοποιούμε συμβατά Toners. Το σκέφτηκα και εγώ αυτό, αλλά θα κάνω μια δοκιμή όπως και να χει. Παρήγγειλα αυτο το φτηνό τώρα που είχες ποστάρει και αν δεν παίξει θα πάρω ένα λίγο πιο ακριβό να δοκιμάσω, αν δεν παίξει και αυτό, βλέπουμε. Δεν ήθελα να γίνω ο beta tester αλλά δεν βλέπω ούτε ένα review στο internet για αυτά τα Toner. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joker99 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Στις 12/10/2020 στις 2:44 ΠΜ, Luciddream είπε Update για τον HL-L2350DW, σήμερα μετά απο σχεδόν 200 σελίδες (70% toner left), αποφάσισε να σταματήσει να τυπώνει. Ξεκίνησα το ψάξιμο απο δω απο εκεί, μηδέν error στο report, χαρτί δεν ήταν κολλημένο, δοκίμασα 2 διαφορετικά PC με Windows, τίποτα, μέσα απο την σελίδα του εκτύπωνε κανονικά - αλλά δεν έπαιρνε εντολές απο το PC, έκανα remove τον printer, ξανα add, τίποτα, έκανα restart τον printer, τίποτα, upgrade το firmware του απο 1.38 σε 1.40, τίποτα, έκανα restart το ρουτερ, τίποτα, έβαλα static ip, τίποτα, μπήκα απο Linux, εκτυπώνει κανονικά, τελικά κατάλαβα ότι έχει το ίδιο θέμα που είχα στο Linux. Νομίζω ότι για κάποιο λόγο, είτε φταίει το ρουτερ είτε ο εκτυπωτής, επειδή έχει πάρα πολλούς τρόπους για να επικοινωνεί με συσκευές, κάποιοι σκαλώνουν. Οπότε θέλει να του ρυθμίσεις συγκεκριμένο τρόπο που να επικοινωνεί με τα PC. Έβαλα τους drivers απο το site, γιατί τόσο καιρό έπαιζε χωρις drivers (κάπως γίνεται αυτό μέσω του AirPrint or something), και έπαιξε με την μία, βλέπω οτι χρησιμοποιεί την WSD port. Εδώ και μια λίστα με όλα τα services που τρέχει Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου μου το εχει κανει 2 φορες,μουλαρωνει και δεν περνει εντολες απο το pc.εχω κανει τα παντα reset/reboot/delete κτλ κτλ. σε καποια φαση φτιαχνει αλλα δεν ξερω πως ακριβως. εσενα εφτιαξε αλλαζοντας τα service? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 7 minutes ago, joker99 said: μου το εχει κανει 2 φορες,μουλαρωνει και δεν περνει εντολες απο το pc.εχω κανει τα παντα reset/reboot/delete κτλ κτλ. σε καποια φαση φτιαχνει αλλα δεν ξερω πως ακριβως. εσενα εφτιαξε αλλαζοντας τα service? Σε Windows ή σε Linux? Σε Windows απλά εγκατέστησα τους drivers απο το site της brother στο PC και έφτιαξε. Σε Linux έχω κάνει enable το mdns και το δουλεύω απο εκεί μέσω CUPS. Το κακό είναι ότι μου δείχνει 2 εκτυπωτές σε Linux και πρέπει να επιλέγω αυτον που λέει for CUPS. Δεν έχω ασχοληθεί παραπάνω, λογικά αν κλείσω το AirPrint θα σταματήσει να δείχνει τον 2ο που δεν δουλεύει κιολας 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joker99 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Σε Windows 7,την πρωτη φορα του ειχα βαλει static ip και δουλεψε μεχρι που σημερα στα καλα καθουμενα μουλαρωσε. εσβησα του εκτυπωτες απο τον πινακα ελεγχου,αλλαζα static/auto ip reboot reset τα παντα ολα μεχρι που εσβησα το προγραμμα της brother το ξαναπερασα και εφτιαξε. ειναι εκνευριστικο ολο αυτο. Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2020 από joker99 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 1 hour ago, joker99 said: Σε Windows 7,την πρωτη φορα του ειχα βαλει static ip και δουλεψε μεχρι που σημερα στα καλα καθουμενα μουλαρωσε. εσβησα του εκτυπωτες απο τον πινακα ελεγχου,αλλαζα static/auto ip reboot reset τα παντα ολα μεχρι που εσβησα το προγραμμα της brother το ξαναπερασα και εφτιαξε. ειναι εκνευριστικο ολο αυτο. Το πρόγραμμα εγώ στο ένα PC απο τα τρία δεν το έχω βάλει, μόνο τους drivers. Αν πας στα properties του printer θα δεις οτι έχει 2 πράγματα που νομίζω παίζουν ρόλο. Ένα στα Advanced είναι ο driver, που πρέπει να ειναι της brother, και το άλλο είναι στα ports, όταν έκανα install μου έβαλε WSD port. Είμαι και εγώ με static ip στον printer. Στα άλλα PC δεν θυμάμαι τι port έχει βάλει να πω την αλήθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Ήρθε σήμερα το Toner με τα 7 ευρώ χωρις μεταφορικά, και μόλις το έβαλα. Φαίνεται να εκτυπώνει κανονικά σαν να μην άλλαξε τίποτα, με πολύ καλή ποιότητα. Τι να πω, αν συνεχίζει έτσι, μιλάμε για επανάσταση στην εκτύπωση 😛 Το original toner μου φαίνεται λίγο πιο βαρύ αν και άδειο, πιο ποιοτική κατασκευή δηλαδή. Επίσης το καινούριο toner είχε λίγο μελάνι πάνω του όταν το έβγαλα απο την σακούλα του. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Στις 10/11/2020 στις 7:59 ΜΜ, joker99 είπε Σε Windows 7,την πρωτη φορα του ειχα βαλει static ip και δουλεψε μεχρι που σημερα στα καλα καθουμενα μουλαρωσε. εσβησα του εκτυπωτες απο τον πινακα ελεγχου,αλλαζα static/auto ip reboot reset τα παντα ολα μεχρι που εσβησα το προγραμμα της brother το ξαναπερασα και εφτιαξε. ειναι εκνευριστικο ολο αυτο. Το εκνευριστικό είναι ότι έχουν τη δυνατότητα μέσω του ίντερνετ αν κάνουμε κάποιο λάθος (π.χ. αναβάθμιση) να μας τον μπλοκάρουν . Άτιμα τσιπάκια μας έχετε φάει τη ζωή αν το φορέσουν τώρα με το εμβόλιο και σε μας και στραβοκατουράμε μετά στην τουαλέτα θα μας μπλοκάρουν. Φανταστείτε μετά να μην μπορούμε να κατουράμε και να θέλουμε αναβάθμιση.🤣😁 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickolasemp Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ξέρουμε κάποιον αντίστοιχο (που να παίζει με συμβατά τόνερ και να είναι χαμηλό το κόστος ανά σελίδα) έγχρωμο laser; Πολυμηχάνημα ει δυνατόν (κυρίως copy/scanning, το photo aspect δε με νοιάζει). Αυτούς εδώ τους δύο βλέπω: https://www.skroutz.gr/s/17237837/Brother-DCP-L3510CDW.html https://www.skroutz.gr/s/16978834/Brother-DCP-L3550CDW.html Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2020 από nickolasemp fax is not needed 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ziggy_stardust Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Διάβασα και γω αυτό το τοπικ όντας στην αναζήτηση budget μονοχρωμου laserjet είπα να ζητήσω τα φώτα σας! Θέλω μια συσκευή της οποίας η χρήση σε βάθος χρόνου δεν βλέπω με πιο τρόπο θα φτάνει ή ξεπερνά τις 100 σελίδες το μήνα (μάλιστα αυτη τη στιγμή που το θέλω μπορεί να μην ξεπερνάμε ουτε τις 30 το μήνα). Η μόνη μου απαίτηση είναι να μπορει να δουλεύει και σε δίκτυο. Οπότε κοιτούσα Lexmark B2236dw και HP Laser 107w Ο lexmark είναι ελάχιστα πιο feaτure-rich και εχει και σύνδεση ethernet που φαντάζομαι απλοποιεί τη σύνδεση στο δίκτυο. Όπως επίσης το χαρτί αποθηκεύεται εσωτερικα. Δεν έχει όμως 3rd party toners, όπως ο HP. ( έχει απλώς πολλά αυθεντικα για περισσότερες εκτυπωσεις ανα toner ) Ρωτάω λοιπόν αν με την χρήση που συζητάμε 1) αξίζει να επενδύσω για τετοια χρήση σε ακριβότερο μηχάνημα ; 2) έχει νόημα να λάβω υπ όψιν την επιλογή των συμβατών toners ( δεδομένης της κάκιστης εμπειρίας μου με συμβατά σε inkjet ) ; Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2020 από ziggy_stardust Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Εγώ θα έπαιρνα αυτόν να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, και συμβατά toners. Θα σου βγει πιο φτηνά όπως και να το κάνεις. https://www.skroutz.gr/s/15015378/Brother-HL-L2375DW.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ziggy_stardust Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, Luciddream είπε Εγώ θα έπαιρνα αυτόν να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, και συμβατά toners. Θα σου βγει πιο φτηνά όπως και να το κάνεις. https://www.skroutz.gr/s/15015378/Brother-HL-L2375DW.html Tην εταιρία αυτή την έμαθα στην προσφατή μου αναζήτηση! Δε τη γνωριζα μιας και γενικώς δεν με είχε απασχολήσει το πριντινγκ για χρόνια! Πιο φθηνά λόγο των ανακατασκευασμένων ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Just now, ziggy_stardust said: Tην εταιρία αυτή την έμαθα στην προσφατή μου αναζήτηση! Δε τη γνωριζα μιας και γενικώς δεν με είχε απασχολήσει το πριντινγκ για χρόνια! Πιο φθηνά λόγο των ανακατασκευασμένων ; Ναι, η Lexmark δεν ξέρω αν είναι στο ίδιο επίπεδο με Brother / HP, η HP κλειδώνει επιθετικά τα μελάνια της source Quote And this month, HP Color Laser Jet owners complained they were suddenly unable to print after getting "Supply Problem" errors; it appears another firmware update was pushed out to devices to block the use of third-party cartridges. Με Brother θα πληρώσεις μόνο την αρχική τιμή μετά έχει τα ίδια μελάνια με τον δικό μου που απο ότι βλέπω είναι πολύ καλά τα συμβατά. Απλά έχε στο νου σου ότι υπάρχει και το κόστος του Drum για τους laser μετά απο κάποιες σελίδες (λέει 12000 σελίδες αλλά θα δείξει) το οποίο original είναι 80 ευρώ, δεν ξερω τι ποιότητα έχουν τα συμβατά. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2020 από Luciddream Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα