Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Πρόσφατα ο Laser εκτυπωτής δεν εκτυπώνει καλά, βγάζει γραμμές και το Toner είναι ακριβώς. Μπορείτε να μου προτείνεται έναν Laser εκτυπωτή με χαμηλό το κόστος των Toner του και αξιόπιστο ? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Ποιον εκτυπωτη εχεις; Και ψαχνεις ασπρομαυρο ή εγχρωμο; Καινουριο ή μεταχειρισμενο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Θέλω έναν ασπρόμαυρο. Και καινούργιο. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) https://www.skroutz.gr/s/14315376/Brother-HL-L2350DW.html Toner BROTHER Συμβατό TN 2420 PREMIUM Σελίδες:3000 Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2020 από NiKoSmile 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) On 26/09/2020 at 23:53, NiKoSmile said: https://www.skroutz.gr/s/14315376/Brother-HL-L2350DW.html Toner BROTHER Συμβατό TN 2420 PREMIUM Σελίδες:3000 Τον παρείγγειλα Κυριακή μόλις είδα το ποστ και έφτασε σήμερα. Η εγκατάσταση πανεύκολη χωρις manual μέσα σε 3 λεπτά είχα συνδεθεί στο wi-fi. Απο Windows εκτυπώνει μια χαρά, στο Linux ακόμα δεν έχω καταφέρει, θέλει λίγο ψάξιμο, κάποια στιγμή πήρε εντολή απο το Linux και άρχισε να βγάζει λευκά χαρτιά ασταμάτητα μέχρι που το έκανα cancel. Είναι πολύ ελαφρύς (στα θετικά αυτό) καμία σχέση με τον Inkjet 8100 pro που είχα που ήταν γομάρι. Τον πήρα απο κοτσόβολο στα 99 ευρώ με δωρεαν μεταφορικά κάθε λίγες ώρες βγάζει διαθεσιμότητα πάλι δεν ξέρω τι γίνεται με το site τους η αν όντως τους τελειώνει το απόθεμα 😛 edit: Έτοιμο και σε Linux αναγκάστηκα να ενεργοποιήσω το avahi-daemon με mdns support γιατί δεν μου έπαιζε αλλιώς. Σίγουρα υπάρχει και πιο απλός τρόπος αλλά έτσι και αλλιώς δεν με χαλάει το mdns. Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2020 από Luciddream 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Καθώς βλέπω και υπάρχει ενδιαφέρον μερικά σχόλια ακόμα: Το οικονομικό χαρτί που χρησιμοποιούσα στον Inkjet μάλλον δεν είναι ιδανικό για τον συγκεκριμένο. Βγάινει αρκετά τσαλακωμένο χωρις όμως να δημιουργείται πρόβλημα στην εκτύπωση. Η αυτόματη εκτύπωση και απο τις δυο πλευρές είναι πανεύκολη και δουλεύει άψογα, έτσι κάνεις οικονομία στο χαρτί για πολλές εκτυπώσεις. Η εκτύπωση στο οικονομικό setting δεν είναι όπως στον Inkjet. Στον Inkjet που είχα έβγαινε σχεδόν ίδιο, απλά με λιγότερο χρώμα. Εδώ βγαίνει και με χειρότερη ποιότητα, κάπως pixeliασμένο. Παρόλα αυτά και αφού το Toner είναι ελπίζω οικονομικό, δεν υπάρχει θέμα και σίγουρα θα είναι πολλές φορές πιο φτηνές οι εκτυπώσεις απο ότι με Inkjet. Αν τελειώσει το χαρτί συνεχίζει και το ψάχνει ασταμάτητα, λίγο φάουλ αυτό, στον Inkjet απλά σταμάταγε και έπρεπε να πατήσεις κουμπί για να συνεχίσει. Σήμερα έμεινε αρκετές ώρες έτσι και δούλευε / έψαχνε χαρτί και το κατάλαβα αργά το βράδυ που είχε ησυχία. Γενικά δεν τον χρησιμοποιώ εγώ πολύ τον εκτυπωτή αλλά τον χρησιμοποιούν αρκετά στο σπίτι οπότε βγάζω και εγώ μια άποψη 😛 Νομίζω για τα λεφτά του είναι άψογος, αν και είναι νωρίς ακόμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βασιλης 123 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα για να μην ανόιγω νέο θέμα αναζητώ και εγώ laser εκτυπωτή.Θα ήθελα να είναι πολυμηχάνημα να έχει wifi αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης αλλά βάση της αναζήτησης που έκανα το κόστος είναι πολυ υψηλό.Το μπατζετ ταβάνι 150. Ο παραπάνω που προτείνατε είναι καλός?Εγγύηση η brother είναι η μοναδική που δίνει 3 χρόνια οι αλλές δίνουν μόνο ένα?Εγώ είδα τα εξής αν και ο ένας δεν είναι άμεσα διαθέσιμος πρέπει να καλέσω στο κατάστημα για ακριβή ημερομηνία: 1)https://www.skroutz.gr/s/16798240/Brother-DCP-L2510D.html 2)https://www.skroutz.gr/s/10162141/HP-LaserJet-Pro-MFP-M130nw.html 3) https://www.skroutz.gr/s/10197723/HP-LaserJet-Pro-MFP-M130a.html 4) https://www.e-shop.gr/ektypotis-hp-laserjet-pro-m304a-w1a66a3-p-PER.450298 Τα drum πάνω κάτω κοστίζουν 60-75 και αλλάζουν μετά απο 10-12χιλ εκτυπώσεις και τα τόνερ 700-1500 εκτωπώσεις και κοστίζουν 30-50 ευρο? Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 ο Brother που πόσταρες δεν έχει WiFi, ο HP 130a στα 103 ευρώ δεν έχει WiFi. Και ο PRO M304A που φαίνεται πολύ καλός επίσης δεν γράφει κάτι για WiFi. Απο όσους πόσταρες μόνο ο 2ος έχει WiFi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Το 4 δεν ειναι καν πολυμηχανημα, ειναι σκετος εκτυπωτης. Γενικα εχε υπ'οψιν οτι το wifi σου ειναι απαραιτητο μονο εαν ΔΕΝ τον τοποθετησεις κοντα στο ρουτερ. Μπορεις να εχεις εναν απλο δικτυακο χωρις wifi αλλα με ethernet, να τον συνδεσεις στο router σου και μεσω αυτου θα μπορει να επικοινωνει ασυρματα με ολες τις συσκευες που ειναι στο ιδιο δικτυο (laptop, κινητα κλπ). Ενδιαφερεσαι για καινουριο ή βολευεσαι και με μεταχειρισμενο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βασιλης 123 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 5 λεπτά πριν, lector είπε Το 4 δεν ειναι καν πολυμηχανημα, ειναι σκετος εκτυπωτης. Γενικα εχε υπ'οψιν οτι το wifi σου ειναι απαραιτητο μονο εαν ΔΕΝ τον τοποθετησεις κοντα στο ρουτερ. Μπορεις να εχεις εναν απλο δικτυακο χωρις wifi αλλα με ethernet, να τον συνδεσεις στο router σου και μεσω αυτου θα μπορει να επικοινωνει ασυρματα με ολες τις συσκευες που ειναι στο ιδιο δικτυο (laptop, κινητα κλπ). Ενδιαφερεσαι για καινουριο ή βολευεσαι και με μεταχειρισμενο; Καλησπέρα σας.Μόνο για καινούργιο και με τράβηξε η 3ετης εγγύηση της brother.Γενικά παρατηρώ ένα θέμα με μερικά μοντέλα της βρίσκονται σε γενική έλειψη ακόμα και στο amazon uk όπως και αυτόν που προτείνατε αρχικά στο ποστ.Είδα αυτόν απο κοτσοβολο που είναι ετοιμοπαράδοτος https://www.skroutz.gr/s/5786592/Brother-DCP-1610W.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Update για τον HL-L2350DW, σήμερα μετά απο σχεδόν 200 σελίδες (70% toner left), αποφάσισε να σταματήσει να τυπώνει. Ξεκίνησα το ψάξιμο απο δω απο εκεί, μηδέν error στο report, χαρτί δεν ήταν κολλημένο, δοκίμασα 2 διαφορετικά PC με Windows, τίποτα, μέσα απο την σελίδα του εκτύπωνε κανονικά - αλλά δεν έπαιρνε εντολές απο το PC, έκανα remove τον printer, ξανα add, τίποτα, έκανα restart τον printer, τίποτα, upgrade το firmware του απο 1.38 σε 1.40, τίποτα, έκανα restart το ρουτερ, τίποτα, έβαλα static ip, τίποτα, μπήκα απο Linux, εκτυπώνει κανονικά, τελικά κατάλαβα ότι έχει το ίδιο θέμα που είχα στο Linux. Νομίζω ότι για κάποιο λόγο, είτε φταίει το ρουτερ είτε ο εκτυπωτής, επειδή έχει πάρα πολλούς τρόπους για να επικοινωνεί με συσκευές, κάποιοι σκαλώνουν. Οπότε θέλει να του ρυθμίσεις συγκεκριμένο τρόπο που να επικοινωνεί με τα PC. Έβαλα τους drivers απο το site, γιατί τόσο καιρό έπαιζε χωρις drivers (κάπως γίνεται αυτό μέσω του AirPrint or something), και έπαιξε με την μία, βλέπω οτι χρησιμοποιεί την WSD port. Εδώ και μια λίστα με όλα τα services που τρέχει Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2020 από Luciddream 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastoras007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Στις 26/9/2020 στις 11:53 ΜΜ, NiKoSmile είπε https://www.skroutz.gr/s/14315376/Brother-HL-L2350DW.html Toner BROTHER Συμβατό TN 2420 PREMIUM Σελίδες:3000 Δεν την γνωρίζω αυτη τη Μάρκα αξίζει? με 7,6€ 3000 σελιδες τον πάιρνω τώρα αν οντος ειναι της προκοπής τον θέλω για επαγγελματική χρήση 300-500 φωτοτυπίες το μήνα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 14 λεπτά πριν, mastoras007 είπε Δεν την γνωρίζω αυτη τη Μάρκα αξίζει? με 7,6€ 3000 σελιδες τον πάιρνω τώρα αν οντος ειναι της προκοπής τον θέλω για επαγγελματική χρήση 300-500 φωτοτυπίες το μήνα! Ο παραπάνω είναι μόνο εκτυπωτής. Για πολυμηχάνημα δες το παρακάτω που είναι σε προσφορά, παίρνει το ίδιο τόνερ με τον παραπάνω. Η εταιρία αυτή είναι από τις κορυφαίες. https://www.kotsovolos.gr/computing/printing-consumables/all-in-one/202602-brother-mfc-l2710dw-laser αξιολογήσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Update για τον HL-L2350DW: 420 σελίδες και το toner έπεσε στο 10% ... αν και περίμενα να κρατήσει παραπάνω, ήρθε η ώρα για αλλαγή. Η ερώτηση είναι πάμε κατευθείαν σε συμβατό η θα το μετανιώσω? @NiKoSmile τον έχεις τον εκτυπωτή και αν ναι με το συγκεκριμένο Toner? Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2020 από Luciddream Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos00 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Τον πήρες επειδή έχει φθηνά συμβατά τόνερ και θα βάλεις original; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα