Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδω και καποιο διαστημα αρχισαν να λαμβανουν χωρα διαφορα παραξενα και χωρις σχεση μεταξυ τους μικροπραγματα που μου δυσκολευουν την ζωη . Λειτουργικο windows 10 pro και browsers ,opera firefox and edge.

α)  καθε ειδους μπαρα στα δεξια  δεν μετακεινειτε πανω η κατω οταν πατησω με δεξι κλικ του ποντικιου και την συρω κατω η πανω , μετακινουμε η με την ροδελα του ποντικιου η πατωντας σε ενα σημειο κατω η πανω 

β) τυχον οριζοντια μπαρα  κατω  παει παντα μονη της τερμα αριστερα  

γ)για να αλλαξω γλωσσα αλλαζα πατωντας alt kai shift και αλλαζε τωρα πρεπει να ειναι ο δειχτης του ποντικιου στην αναδυομενη (την εχω στο hide) mpara για να αλλαξει γλωσσα 

δ) στο note   η δεξια μπαρα αν ειναι γεματο κειμενο παει συνεχως προς τα πανω 

ε)στους browsers αν υπαρχουν κουτακια με επιλογες  , ας πουμε πολεις  δεν ανοιγει και αν ανοιξει  τρεχει στην πρωτη πανω και κλεινει  

ζ) οταν ημουν στον οπερα  σε νομισμα αν το σκιαζα επιλεγοντας το μου εμφανιζοταν η ισοτιμια  , τωρα εξαφανιζεται σε κλασματα 

καθε τοσο ανακαλυπτω καινουργια παλαβα  , υπ οψιν τα κανει με ολους τους  περιηγητες 

αντιβαιρους εχω των windows και εχω τρεξει  και το malwarebyte και το  total AV  και δεν βρισκουν τιποτα . 

Εχει τυχει σε κανεναν; καμμια αναβαθμιση των windows ;

Δημοσ.

Μαλλον καποιο κουμπι του πληκτρολογιου σου εχει κολλησει, πχ το space ή το enter ή το esc. Δοκιμασε ενα αλλο πληκτρολογιο για αρχη...

Δημοσ.

jim_p  ηταν το ποντικι  τελικα  .  

Λογικο αυτο που σκεφτηκες με το πληκτρολογιο  , στο ποντικι τι διαολο να ειχε κολλησει;

Ευχαριστω σου ειμαι υποχρεωμενος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...