otso Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Εδω και καποιο διαστημα αρχισαν να λαμβανουν χωρα διαφορα παραξενα και χωρις σχεση μεταξυ τους μικροπραγματα που μου δυσκολευουν την ζωη . Λειτουργικο windows 10 pro και browsers ,opera firefox and edge. α) καθε ειδους μπαρα στα δεξια δεν μετακεινειτε πανω η κατω οταν πατησω με δεξι κλικ του ποντικιου και την συρω κατω η πανω , μετακινουμε η με την ροδελα του ποντικιου η πατωντας σε ενα σημειο κατω η πανω β) τυχον οριζοντια μπαρα κατω παει παντα μονη της τερμα αριστερα γ)για να αλλαξω γλωσσα αλλαζα πατωντας alt kai shift και αλλαζε τωρα πρεπει να ειναι ο δειχτης του ποντικιου στην αναδυομενη (την εχω στο hide) mpara για να αλλαξει γλωσσα δ) στο note η δεξια μπαρα αν ειναι γεματο κειμενο παει συνεχως προς τα πανω ε)στους browsers αν υπαρχουν κουτακια με επιλογες , ας πουμε πολεις δεν ανοιγει και αν ανοιξει τρεχει στην πρωτη πανω και κλεινει ζ) οταν ημουν στον οπερα σε νομισμα αν το σκιαζα επιλεγοντας το μου εμφανιζοταν η ισοτιμια , τωρα εξαφανιζεται σε κλασματα καθε τοσο ανακαλυπτω καινουργια παλαβα , υπ οψιν τα κανει με ολους τους περιηγητες αντιβαιρους εχω των windows και εχω τρεξει και το malwarebyte και το total AV και δεν βρισκουν τιποτα . Εχει τυχει σε κανεναν; καμμια αναβαθμιση των windows ;
jim_p Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Μαλλον καποιο κουμπι του πληκτρολογιου σου εχει κολλησει, πχ το space ή το enter ή το esc. Δοκιμασε ενα αλλο πληκτρολογιο για αρχη...
otso Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 jim_p ηταν το ποντικι τελικα . Λογικο αυτο που σκεφτηκες με το πληκτρολογιο , στο ποντικι τι διαολο να ειχε κολλησει; Ευχαριστω σου ειμαι υποχρεωμενος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα