nickvas19 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπέρα παιδιά. ψάχνω ένα φθηνό ρουτερ μου θα συνδεθεί με καλώδιο ώστε να συνδέσω πάνω έναν σκληρό δισκο. έχει κάποιος κάτι να προτείνει; με ενδιαφέρει να μην είναι τεράστιο γενικότερα εκτός εάν παίζει ρόλο στις ταχύτητες. ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zx1234r Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Θέλεις να κάνεις το δίσκο δικτυακό? Δεν κατάλαβα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TechnoState Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Απο ότι κατάλαβα θέλεις nas....τα οικονομικά router με usb δύσκολα θα σου δουλέψουν για τον σκοπό αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickvas19 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 ναι θέλω να κάνω έναν δίσκο σε δίκτυο. έχω αυτά τα ρασπερι αλλά δεν είναι πρακτικό. Ωστόσο έκαναν την δουλειά μου κανονικά δεν είχα θέμα. Απλά ώρες ώρες τρώνε κάτι σκαλώματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα