Προς το περιεχόμενο

iPhone 7 Plus WiFi.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο forum.Στα μέσα Ιουλίου αγόρασα ένα iPhone 7 Plus από μέλος.Ενώ μου είπε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με το κινητό έχω το εξής πρόβλημα.Το κινητό ενώ είναι συνδεμένο στο wifi μπορεί να είμαι στο Facebook πχ κανονικά και ξαφνικά να μην έχω Ίντερνετ ενώ δείχνει ότι είναι ακόμα συνδεμένο.Μετά από 10-15 δευτερόλεπτα ξανά έρχεται το Ίντερνετ και φτου και από την αρχή.Έχω δοκιμάσει να κάνω επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου αλλά τίποτα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, PantelisPt είπε

Καλησπέρα στο forum.Στα μέσα Ιουλίου αγόρασα ένα iPhone 7 Plus από μέλος.Ενώ μου είπε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με το κινητό έχω το εξής πρόβλημα.Το κινητό ενώ είναι συνδεμένο στο wifi μπορεί να είμαι στο Facebook πχ κανονικά και ξαφνικά να μην έχω Ίντερνετ ενώ δείχνει ότι είναι ακόμα συνδεμένο.Μετά από 10-15 δευτερόλεπτα ξανά έρχεται το Ίντερνετ και φτου και από την αρχή.Έχω δοκιμάσει να κάνω επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου αλλά τίποτα.

Καλησπέρα! Σε όλα τα wifi το κάνει αυτό;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Zenor είπε

Καλησπέρα! Σε όλα τα wifi το κάνει αυτό;

Καλησπέρα.Δεν είμαι 100% σίγουρος αλλά νομίζω πως όχι.Πάντως στο δικό μου δίκτυο συνέχεια.Έχω κάνει και reset το router αλλά πάλι τίποτα.

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, PantelisPt είπε

Για θέμα του router μου ακούγεται. Σε άλλα κινητά δεν έχεις το.ιδιο πρόβλημα σπίτι σου; 

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, koutsis είπε

Για θέμα του router μου ακούγεται. Σε άλλα κινητά δεν έχεις το.ιδιο πρόβλημα σπίτι σου; 

Όχι όλες οι άλλες συσκευές συνδέονται κανονικά.
Σκέφτομαι να το κάνω reset ή restore μήπως και βοηθήσει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...