xristakos95 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Σημερα ενεργοποιηθηκε η vdsl γραμμη μου και κανω ενα speedtest και βλεπω οτι εχω 22-24ms με σερβερς της αθηνας(μενω πατρα ) ενω μεχρι προχθες με adsl fastpath ειχα 10-12. Παιρνω την υποστηριξη να μου ενεργοποιησουν το φαστπαθ και επεμεναν οτι δεν γινεται στις vdsl. Οντως δεν γινεται ? τι μπορω να κανω?
Alexantz888 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Γίνεται και παρά γίνεται...απλά όταν ενεργοποιηθεί μαζί με το Ping θα πέσει και η ταχύτητα 2 με 3 mbps.
koukis hlias Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Οτι γίνεται, γίνεται δυστυχώς ομως για εμάς η βοντα δεν το ενεργοποιεί ,προσπαθώ και εγω 1,5 χρόνο τωρα χωρίς αποτέλεσμα ,δεν γνωρίζω τον λόγο που γίνεται αυτο αλλά είμαι σίγουρος οτι η Cosmote δίνει κανονικά ανεξάρτητος γραμμής
xristakos95 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Μου απαντησε ενας αλλος υπαλληλος οτι θα πρεπει να περιμενω 48 ωρες να σταθεροποιηθει η γραμμη γιατι σημερα μπηκε η vdsl. Μου ειπε οτι θα εχω αποσυνδεσεις και τα γνωστα για φαστπαθ αλλα δεν μου ειπε οχι οπως οι αλλοι οποτε βλεπουμε μεθαυριο
HateMe Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Ακούστε εδώ τι γίνεται. Όταν παίρνετε τηλ στην τεχνική υποστήριξη για να ενεργοποιήσετε fast path, πρέπει να ακολουθήσουν κάποια διαδικασία, ε αυτή την διαδικασία την βαριούνται και είναι λογικό (μόνο για vdsl ε, σε adsl είναι ΠΑΡΑ πολύ απλό) και γιαυτό τρώτε τα άκυρα.
xristakos95 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Αρα πιεση μεχρι να πεσεις σε καποιον που θα σου κανει την αλλαγη?
HateMe Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 14 λεπτά πριν, xristakos95 είπε Αρα πιεση μεχρι να πεσεις σε καποιον που θα σου κανει την αλλαγη? Παίξτο πως ήσουν πρώην συνάδελφος και "καταλαβαίνεις" αλλά είναι κάτι που πρέπει να γίνει λόγω επαγγελματικού gaming (πες οτι εχεις twitch με χιλιαδες followers και χάνεις λεφτά)
xristakos95 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Επικοινωνησα παλι μαζι τους και με ενημερωσαν πως η καμπινα ειναι του οτε και οτι δεν μπορουν ανα αλλαξουντο προφιλ της γραμμης. Υπαρχει κατι αλλο που μπορω να κανω ? Επισης με πηρε και αλλος εκπροσωπος και μου ειπε το ιδιο και οταν τον ρωτησα αν γινεται να κανουμε αιτημα στον οτε για αλλαγη μου απαντησε πως και να γινει αυτο με οποιοδηποτε reset γινει στη καμπινα το πρφιλ μου θα αλλαξει παλι σε interleaved και θα εχω παλι τα ιδια θεματα. Ισχυει ?
Ntinaras Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 9 ώρες πριν, xristakos95 είπε Επικοινωνησα παλι μαζι τους και με ενημερωσαν πως η καμπινα ειναι του οτε και οτι δεν μπορουν ανα αλλαξουντο προφιλ της γραμμης. Υπαρχει κατι αλλο που μπορω να κανω ? Επισης με πηρε και αλλος εκπροσωπος και μου ειπε το ιδιο και οταν τον ρωτησα αν γινεται να κανουμε αιτημα στον οτε για αλλαγη μου απαντησε πως και να γινει αυτο με οποιοδηποτε reset γινει στη καμπινα το πρφιλ μου θα αλλαξει παλι σε interleaved και θα εχω παλι τα ιδια θεματα. Ισχυει ? πες τους οτι θα πας στον οτε αν δε στο αλλαξουν.
eidikos33 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 9 ώρες πριν, xristakos95 είπε Επικοινωνησα παλι μαζι τους και με ενημερωσαν πως η καμπινα ειναι του οτε και οτι δεν μπορουν ανα αλλαξουντο προφιλ της γραμμης. Υπαρχει κατι αλλο που μπορω να κανω ? Επισης με πηρε και αλλος εκπροσωπος και μου ειπε το ιδιο και οταν τον ρωτησα αν γινεται να κανουμε αιτημα στον οτε για αλλαγη μου απαντησε πως και να γινει αυτο με οποιοδηποτε reset γινει στη καμπινα το πρφιλ μου θα αλλαξει παλι σε interleaved και θα εχω παλι τα ιδια θεματα. Ισχυει ? ψεματα σου λενε πες τους οτι ενα κουμπι ειναι γιατι δε το κανετε? παιρνω εγω την ευθυνη αν θα εχω αποσυνδεσεις μετα
HateMe Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, xristakos95 είπε Επικοινωνησα παλι μαζι τους και με ενημερωσαν πως η καμπινα ειναι του οτε και οτι δεν μπορουν ανα αλλαξουντο προφιλ της γραμμης. Υπαρχει κατι αλλο που μπορω να κανω ? Επισης με πηρε και αλλος εκπροσωπος και μου ειπε το ιδιο και οταν τον ρωτησα αν γινεται να κανουμε αιτημα στον οτε για αλλαγη μου απαντησε πως και να γινει αυτο με οποιοδηποτε reset γινει στη καμπινα το πρφιλ μου θα αλλαξει παλι σε interleaved και θα εχω παλι τα ιδια θεματα. Ισχυει ? VDSL Vodafone από καμπίνα του ΟΤΕ. (Η γραμμή μου) Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2020 από HateMe
xristakos95 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, Ntinaras είπε πες τους οτι θα πας στον οτε αν δε στο αλλαξουν. Το ειπα αλλα δεν ιδρωσε το αυτι τους 5 ώρες πριν, eidikos33 είπε ψεματα σου λενε πες τους οτι ενα κουμπι ειναι γιατι δε το κανετε? παιρνω εγω την ευθυνη αν θα εχω αποσυνδεσεις μετα Μιλησα συνολικα με 5 διαφορετικα ατομα και ακρη δεν εβγαλα οσο και αν επεμενα οποτε δεν νομιζω να ειναι τοσο απλο. Θα το εκαναν για να με ξεφορτωθουν στη τελικη αχαχαχα 3 ώρες πριν, HateMe είπε VDSL Vodafone από καμπίνα του ΟΤΕ. (Η γραμμή μου) 19-20 πινγκ εχω και εγω με σερβερ στην αθηνα αλλα πριν με adsl και φαστπαθ ειχα 10-11. Εσενα σου εχουν ενεργοποιησει φαστπαθ ? ( σε καμπινα του οτε)
Ntinaras Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 16 ώρες πριν, xristakos95 είπε Το ειπα αλλα δεν ιδρωσε το αυτι τους Μιλησα συνολικα με 5 διαφορετικα ατομα και ακρη δεν εβγαλα οσο και αν επεμενα οποτε δεν νομιζω να ειναι τοσο απλο. Θα το εκαναν για να με ξεφορτωθουν στη τελικη αχαχαχα 19-20 πινγκ εχω και εγω με σερβερ στην αθηνα αλλα πριν με adsl και φαστπαθ ειχα 10-11. Εσενα σου εχουν ενεργοποιησει φαστπαθ ? ( σε καμπινα του οτε) 2
xristakos95 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, Ntinaras είπε Σε ποια πολη ? Καμπινα του οτε? Σου την άλλαξαν χωρις παρατραγουδα σε φαστπαθ?
Ntinaras Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 30 λεπτά πριν, xristakos95 είπε Σε ποια πολη ? Καμπινα του οτε? Σου την άλλαξαν χωρις παρατραγουδα σε φαστπαθ? Αργυρούπολη Αττικής. Γύρισε σε fast path με ενα τηλεφώνημα, μέσα σε 10 λεπτά/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα