jimakos00 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Μπορεί να ήταν κάποια λανθασμένη ερμηνεία για αυτό που έγινε με τα διπλώματα αλλά θα γίνει κάποια στιγμή και σύντομα. Εσείς που έχετε τώρα σχολή οδηγών καθίστε και κλάψτε γιατί σας πήραν το εύκολο φαΐ από το στόμα. Αυτό ισχύει σε όλη την Ευρώπη και θα ισχύσει, δυστυχώς για εσάς, και για εμάς στην Ελλάδα. Έχω δίπλωμα για 50cc , Β και Γ κατηγορίας εδώ και 25 χρόνια. Θεωρεί κάποιος ότι χρειάζομαι κάποιου είδους εκπαίδευση για να οδηγήσω ένα σκουτεράκι που θέλω των 125cc ; Το ρίξαμε τώρα στο ότι είναι επικίνδυνο γιατί θα οδηγούν όλοι οι άσχετοι. Εσείς "πουλούσατε" τα διπλώματα σε άσχετους οι οποίοι ήταν ανίκανοι να περάσουν τις εξετάσεις και τώρα ξαφνικά αρχίσατε να νοιάζεστε. Και για όλα αυτά τα ατυχήματα που γράφουν από site σε site που έχουν γίνει, για πείτε μου υπό ποιανού υπαιτιότητα έχουν γίνει. Τα περισσότερα γίνονται γιατί οι οδηγοί αυτοκινήτων δεν σέβονται ούτε τον πεζό, ούτε τον ποδηλάτη μα ούτε και τον μοτοσικλετιστή. Έχουν γεμίσει οι δρόμοι με τα δήθεν ηλεκτρικά ποδήλατα που τα οδηγούν από παιδιά μέχρι και ηλικιωμένοι χωρίς να ξέρουν τι είναι το STOP και αντί να φωνάξετε να τους υποχρεώσουν αυτούς να βγάζουν δίπλωμα, είστε εναντίων για κάτι που ισχύει σχεδόν σε όλο τον κόσμο. Είμαι υπέρ αυτού του μέτρου γιατί ο κάτοχος του διπλώματος αυτοκινήτου ξέρει τον ΚΟΚ και δεν είναι και κάποια επιστήμη να οδηγήσεις ένα μικρό μηχανάκι. Σχεδόν όλοι ποια έχουν οδηγήσει ποδήλατο και ξέρουν ισορροπία. Δεν είναι και τεράστια η διαφορά με ένα μικρό μηχανάκι. Ποιος είναι δηλαδή ποιο επικίνδυνος; Ένας κάτοχος διπλώματος αυτοκινήτου που οδηγεί ένα μηχανάκι 125cc ή το παιδάκι και η γριά που οδηγούν το "ηλεκτρικό ποδήλατο" που πάει με 50+ km/h ; 1
NikosKallithea Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Αφου ειπαμε άκυρο και το κλειδωσαν το αλλο θεμα.
Salvation81 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Αφου ειπαμε άκυρο και το κλειδωσαν το αλλο θεμα. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2020 από Salvation81
Προτεινόμενες αναρτήσεις