Irenecool Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπέρα σε όλους!! Σε μια βδομάδα θα ξεκινήσω την πρακτική μου σε παιδικό σταθμό και έχω αγχωθει παρά πολύ σε βαθμό που δε θέλω να παω... Αν υπάρχει καποια κοπέλα από εδώ που να έχει κάνει πρακτική ας μου δώσει καμία συμβουλή να ηρεμήσω χαχα 😉
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δεν είμαι κοπέλα αλλά πάρε βαθιές ανάσες και όλα θα πάνε καλά.Απο ότι ξέρω δεν επιτρέπουν στα νήπια να κουβαλάνε οπλα. 1
Irenecool Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 28 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δεν είμαι κοπέλα αλλά πάρε βαθιές ανάσες και όλα θα πάνε καλά.Απο ότι ξέρω δεν επιτρέπουν στα νήπια να κουβαλάνε οπλα. Χαχαχαχα πιο πολύ αγχώνομαι για το κλίμα εκεί πέρα και τη συνεργασία με τις κοπέλες
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, Irenecool είπε Χαχαχαχα πιο πολύ αγχώνομαι για το κλίμα εκεί πέρα και τη συνεργασία με τις κοπέλες Ειρήνη κουλ αρε. Ολα καλά θα πάνε. Τα παιδιά να φοβάσαι!!!
velociraptoras Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 μην αγχωνεσαι, ό,τι σε δυσκολεύει θα ρωτάς τον υπεύθυνο, ετσι κι αλλιως στην πρακτική συνήθως έχεις καθήκοντα βοηθού πχ να πας καποιο παιδάκι στην τουαλέτα, να κανεις χειροτεχνίες, να τα προσέχεις στο φαγητο. στην αρχή προσπαθησε να είσαι τυπική, και ζητησε να σου δώσουν γραπτως τα καθήκοντα σου -θα τα χρειαστεις αλλωστε και για την αναφορα.
Irenecool Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, velociraptoras είπε μην αγχωνεσαι, ό,τι σε δυσκολεύει θα ρωτάς τον υπεύθυνο, ετσι κι αλλιως στην πρακτική συνήθως έχεις καθήκοντα βοηθού πχ να πας καποιο παιδάκι στην τουαλέτα, να κανεις χειροτεχνίες, να τα προσέχεις στο φαγητο. στην αρχή προσπαθησε να είσαι τυπική, και ζητησε να σου δώσουν γραπτως τα καθήκοντα σου -θα τα χρειαστεις αλλωστε και για την αναφορα. Σε ευχαριστώ πολύ
Lilith19 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Καλή αρχή σου εύχομαι! Κάτι που είχε βοηθήσει εμένα όταν έκανα πρακτική (παιδαγωγκό δημοτικής) είναι ότι είχαμε δύο φάσεις, την παρατήρηση και τη διδασκαλία.Η καθεμία είχε συγκεκριμένο περιεχόμενο και στοχοθεσία, οπότε κινήθηκα βάσει αυτού. Εξαρτάται και από τις οδηγίες που σας έχει δώσει ο καθηγητής βέβαια και αν μετά θα κάνετε κάποια εργασία τύπου portfolio, η οποία συνήθως έχει συγκεκριμένη δομή και περιεχόμενο. Πάντως ακόμα και στην περίπτωση που δεν είναι πολύ σαφές από τις οδηγίες της σχολής το τι θα κάνετε, θα σου πρότεινα να οργανωσεις την πρακτική με σχέδια μαθήματος και στόχους, που είναι από τα πιο ουσιώδη κομμάτια της παιδαγωγικής. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα